Vi, 08.12.2017 - 20:12 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 08/12/2017 - 20:12 EST

Fight Night 123: Swanson vs Ortega Fight Card, cote, pronosticuri

Fight Night 123: Swanson vs Ortega Fight Card, Odds, Predictions

Fight Night Fresno: Swanson Își va lăsa semnul

Îi spun „Killa Cub” sau „Beautiful Destruction”, dar felul în care Swanson este trecut cu vederea este ca un tip care își face mereu un prieten. Swanson (-115) a fost constant un tip de top, dar a pierdut în fața lui Max Holloway și Frankie Edgar și a fost aproape uitat până la Lupta anului împotriva lui Doo Ho Choi din Toronto. Înultima luptă a contractului său, Swanson este pe cale de plecare și are șansa de a strica cel mai recent prospect al UFC: Brian Ortega.

Ortega. (-115) alias „T-City” este neînvins și singurul defect din cariera sa a fost „No Contest” în urma unui test pozitiv pentru drostanolon. Elpretins l-a folosit pentru scăderea greutății, iar cele patru victorii consecutive din oprirea din turul al treilea au demonstrat mai mult decât că este un luptător ale cărui abilități sunt rezultatul talentului și nu al steroizilor. El primește cel mai mare test împotriva lui Swanson și o victorie aici l-ar putea arunca la titlu.

UFC Fight Night: Swanson vs Ortega

Cinci dintre cele șapte înfrângeri ale lui Swanson au venit prin supunere și a fost nevoie să-l obosească pentru a o face. Swanson este unatacant chirurgical, după cum demonstrează precizia lui de lovitură de 50,14%. Dacă are un defect, este tendința lui de a se gândi prea mult și, în loc să apese atacul, se așează pe călcâie fie pentru a contrapune, fie pentru a obține o lovitură perfectă. Acesta este motivul pentru care Holloway și Edgar i-au dat probleme, deoarece cei doi s-au mișcat mult și l-au piperat constant.

Ortega își dezvoltă încă lovitura, dar poate folosi jocul de picioare și mișcarea pentru a-l frustra pe Swanson și a-l lega. Ortega nu este doar o centură neagră Brazilian Jiu-Jitsu, ci se află sub renumita tutelaGracie. Cu toate acestea, el nu este cunoscut pentru distrugeri și chiar și Swanson are în medie mai multe încercări de eliminare. Dacă Ortega nu găsește o modalitate de a-și folosi BJJ-ul pe Swanson, s-ar putea să aibă o noapte dureroasă.

Trenul de hype l-a aburit pe Ortega pentru a le alege cote. Acest lucru se termină fie cu Ortega supunându-l pe Swanson, fie cu Swanson depășindu-l pe Ortega la o decizie. Bătuiește-te pe acesta din urmă să se întâmple în timp ceSwanson continuă această luptă pe picioare și distruge tânărul leu în timp ce acesta îi învinge prima sa înfrângere.

Swanson își va lăsa amprenta atât pe UFC și fața lui Ortega.

Recordul nostru: 3-0


Statistici de pariuri și informații:

 • 34%: rezultatul așteptat fie pentru o decizie Swanson, fie pentru finalizarea Ortega ; pariorii sunt împărțiți între cei doi, de aici cotele pick'em
 • -190: linia pe Swanson ultima dată când a pierdut când a deschis ca favorit; a pierdut prin supunerea în runda a treia în fața acum campionului de greutate penă Max Holloway.
 • 4.300: suma de dolari SUA pe care un parior ar fi pariat pe Ortega pentru a câștiga fiecare dintre ultimele sale patru lupte din runda a treia; el a avut +1400 pentru a câștiga în runda 3 în cea mai recentă luptă împotriva lui Renato Moicano
 • 6/0: pentru ultimele șase meciuri ale lui Swanson; și-a câștigat ultimele patru toate prin decizie și a pierdut doi printr-un final târziu. Ultima dată când Swanson a încasat mai puțin a fost în 2013, față de Dennis Siver. 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive


  Fight Night 123 Predictions

  Toate cotele de pariere prin Interacțiune sportivă

  Închide-o!Lacătul nopții se duce la Alex Perez (-400);un preț mare pentru un relativ nou venit, dar Perez este mult mai bun decât Carls John De Tomas (+280). Perez este un atacant mai bun și un grappler mai bun și are calea spre victorie oriunde se duce lupta.

  Recordul nostru: 1-2

  Cine este un câine bun? SăraculAlexis Davis (+155) este întotdeauna ignorată și este iresponsabil că este atât de o nepotrivită împotriva unei luptătoare pe care a învins-o deja, Liz Carmouche (-200). Davis a devenit recent mamă și nu a părut atât de motivată, dar chiar și a trecut de varful ei, ea a citit deja cartea despre învingerea lui Carmouche.

  Recordul nostru: 1-2

  Spune doar nu : la Alejandro Perez (+175) vs Iuri Alcantara (-235); aceasta este o luptă distractivă și interesantă între doi luptători de MMA bine versați și unul dintre Alcantara de nivel superior ar trebui să câștige. Cu toate acestea, Alcantara are tendința de a lupta până la concurența sa și +175 nu este suficient pentru mexicanul depășit. Treci!

  Cartea principală (TSN 5, 22:00 ET)

  • Până (145 lbs): #4 Cub Swanson (-115) vs #6 Brian Ortega (-115) )
  • Greutate penă (145 lbs): #15 Jason Knight (-310) vs Gabriel Benitez (+225)
  • Greutate galop (135 lbs): #7 Marlon Moraes (-135) vs #8 Aljamain Sterling (+105)
  • Greutate ușoară (155 lbs): Scott Holtzman (-130) vs Darrell Horcher (+100)
  • Greutate mijlocie (185 lbs): Eryk Anders (-345) vs Markus Perez (+245)
  • Greutate gală (135 lbs): Albert Morales (-110) vs Benito Lopez (-120)

  Prelims (Fight Network, 8) :00 PM ET)

  • Greutate mușcă feminin (125 lbs): Alexis Davis (+155) Liz Carmouche (-200)
  • Greutate galță (135 lbs): Luke Sanders (-270) vs Andre Soukhamthath (+195)
  • Musca (125 lbs): Carls John De Tomas (+280) vs Alex Perez (-400)
  • Greutate gal (135 lbs): Frankie Saenz (+135) vs Merab Dvalishvili (-175)

  Early Prelims (UFC Fight Pass, 18:30 ET)

  • Greutate gală (135 lbs): Alejandro Perez ( +175) vs Iuri Alcantara (-235)
  • Ușoară (155 lbs): Chris Gruetzemacher (+295) vs Davi Ramos (-425)
  • Mijloc (185 lbs): Antonio Braga Neto (+210) vs Trevin Giles (-290)

  Fanii români UFC/MMA ar trebui să viziteze acestecasete de sport și să profite de semnul lor- bonusuri în sus. Aceste cărți oferă atât de multe modalități de a paria și depunerea de bani este ușor de făcut, fiind primitoare pentru jucătorii noi care doresc doar să se implice imediat în acțiune.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   Categorie :NFL News

   Mai multe articole...
   Știri NFL - 15/12/21
   Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
   Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

   Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

   Știri NFL - 15/10/21
   Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1795
   NFL Players with Most Super Bowl Wins

   Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

   NFL News - 08/10/21
   România și Statele Unite ambele se bucură de începutul fotbalului 
   România and United States Both Enjoying Start of Football

   Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

   NFL News - 08/10/21
   Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
   Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

   Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.