Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Fantasy Football Rankings: Top 10 Players To Get
Știri NFL

Clasamentul de fotbal fantasy: Top 10 jucători de obținut

Este august, ceea ce înseamnă un lucru pentru fotbal fani –în sfârșit este timpul să ne pregătim pentru viitorul sezon de fotbal fantasy. În timp ce avansul până la sezonul 2020 NFL a fost puțin ciudat, cu jucătorii renunțând și anularea presezonului, fanii fotbalului ar trebui să se liniștească în familiaritatea cu alegerile noastre pentru primii zece jucători de fotbal fantastic din 2020.  

10. Greg Kittle

În timp ce Travis Kelce este un pic mai mult o starletă fantastică, Kittle este cel mai bun talent în general și ar putea fi chiar mai bun atunci când intră în al patrulea sezonNFL și al doilea sezon complet cu Jimmy Garoppolo. Kittle a regresat puțin în 2019după ce a stabilit recordul pentru un singur sezon pentru primirea de yarzi cu un capăt strâmt în 2018. El a făcut 173 de recepții în ultimele două sezoane și îi conduce pe toți jucătorii (nu doar pe capete strânse, ci pe toți) la metri după capturare.

Abilitatea lui Kittle de a sparge tackle și de a face jocuri mari este motivul pentru care îl plasăm în top 10 jucători de fotbal fantastic. El și-a arătat acele abilități când a ridicatun absurd de 210 de metri într-o jumătate (împotriva Denver Broncos). În general, Kittle este un jucător la fel de distractiv și talentat pe care îl vei găsi în fotbal în acest sezon.

9. DeAndre Hopkins

Mutarea de la Houston laArizona Cardinals ofensiva cu ritm ridicat l-ar putea ajuta pe DeAndre Hopkins să-și îmbunătățească cifrele modeste din 2019(104-1165-7tds). Hopkins va avea noul începător al anului, Kyler Murray, care îi va arunca mingea în acest sezon. Murray nu a avut un jucător la fel de talentat ca Hopkins pentru a-i trece mingea în sezonul trecut (Fitzgerald este de încredere, dar nu talentul de altă lume pe care îl avea în floare), cu toate acestea, Murray a reușit să depășească 3700 de yarzi și 20 de aterizări prin pase.

Cu Murray gata să se îmbunătățească, Hopkins se datorează unor numere similare cu el în sezonul 2018 (când l-a avut pe Deshaun Watson în anul doi).În acel sezon, Hopkins conduce toți receptorii (în punctaj PPR cu puncte întregi) cu 333,5 puncte. Dacă el întocmește un raport în timpul acestui extrasezon lovit de pandemie cu noua sa infracțiune, atunci Hopkins terminând ca primitor de top este destul de realist.

8. Derrick Henry

Dacă nu ești într-o ligă PPR, poți argumenta că Derrick Henry este cel mai bun jucător din fotbalul fantasy. Cu toate acestea, plafonul lui este plafonat pentru că nu face atât de mult în jocul de pase (deoarece nu a depășit niciodată 20 de capturi în patru sezoane NFL).

Totuși, Henry este un mare jucător de fotbal fantastic datorită abilităților sale de alergare și faptului că este unul dintre puținii peste 300 de alergători din ligă.El vine de la 1540 de yarzi la rulare și 16 TD-uri în cursă – ambele topuri în NFL sezonul trecut. De asemenea, nu are un volum mare de muncă în carieră în al cincilea sezon (puțin peste 800 de rulări în patru sezoane) și a jucat în toate jocurile, cu excepția celor două, de când a intrat în NFL.

7. Julio Jones

Din punct de vedere al talentului, Julio Jones este probabil cel mai bun receptor din joc. Cu toate acestea, el termină ca alegerea noastră pentru al doilea cel mai bun receptor larg în termeni de fantezie. Jones este un talent din întreaga lume, întinde apărarea și provoacă nepotriviri cu aproape fiecare spate defensiv cu care se confruntă. Are o chimie superbă cu fundasul său Matt Ryan, ajutându-lsă conducă toți receptorii larți cu 12125 de metri de când a fost recrutat în 2011.

Jones are, de asemenea, doar 31 de ani și a fost în cea mai mare parte sănătos de-a lungul carierei sale în NFL (jucând cel puțin 14 meciuri în ultimele șase sezoane. Dacă Jones, care este 6'4”,a fost o țintă mai fiabilă a zonei roșii, el ar fi puțin mai sus pe lista noastră.

6. Michael Thomas|| |705

For those in a PPR, Michael Thomas is a truly special player. Thomas a stabilit recordul NFL cu 149 de recepții sezonul trecut și conducând liga cu 1725 de metri Thomas are trei ani consecutivi, cu cel puțin 104 recepții și a marcat nouă touchdown-uri în trei din ultimele patru sezoane.

Thomas este receptorul perfect pentru un fundaș mai în vârstă precum Drew Brees. Are trasee eficiente și face mare parte din munca lui la 20 de metri de linia de joc. Chiar și a avut rezultate grozave în sezonul trecut, când B Rees a coborât. Thomas ar trebui să aibă un alt sezon grozav în 2020 și estealegerea noastră pentru cel mai bun receptor larg în fantezie.

5. Dalvin Cook

În cele din urmă, sănătos pentru cea mai mare parte a sezonului NFL, Dalvin Cook a arătat de ce a meritat o alegere în runda a doua în 2017.Cook a terminat cu peste 1600 de metri de la joc. și 13 touchdown-uri în 14 meciuri sezonul trecut, terminând pe locul șase printre fundașii alergători cu punctaj complet PPR în sezonul trecut.

Cook a fost un alergător eficient în sistemul Minnesota, având o medie de 4,6 yarzi per purtare în cariera sa. El are, de asemenea, o medie de 3,6 recepții pe meci de-a lungul carierei sale, care este o medie de 57,6 într-un sezon de 16 jocuri. Atâta timp cât este sănătos în 2020, Cook se află într-o poziție excelentă pentru a încheia anul în topul cinci jucători de fotbal fantastic.

4. Ezekiel Elliott

Veninddin al treilea sezon de cel puțin 1750+ de metri de la scrimmage și al patrulea sezon cu cel puțin nouă touchdown-uri, Ezekiel Elliott este la fel de un jucător de încredere există în fotbalul fantastic.Dallas Cowboys alergătorul principal a avut o medie de 125 de yarzi de la scrimmage în cariera sa (56 din 64 posibile) jocuri, iar cele 96,5 de yarzi de la fuga pe meci este al patrulea din toate timpurile.

Elliott ratează un loc în primele trei din cauzalinia ofensivă a Cowboys care caută în declin și rapiditatea primilor trei băieți din această listă sunt mai probabil să creeze un joc de 40 de puncte.

3. Lamar Jackson

Dacă aceasta ar fi doar o listă a primilor 10 jucători de fotbal fantastic după poziție, Lamar ar fi de departe cel mai bun fundaș. Cu toate acestea, atâta timp cât diferența dintre primul și al doisprezecelea alergător clasat este mai semnificativă, plasarea unui QB în frunte – indiferent cât de speciali ar fi ele – nu se va întâmpla niciodată. Totuși, există o mulțime de domniifotbal fantastic campioni de anul trecut pe care l-a avut pe Lamar.

Apelul de semnal de la Baltimore Ravens a stabilit tot felul de recorduri ultimul sezon. Cele 1206 de yarzi ale sale sunt cele mai multe înregistrate vreodată de un fundaș,în timp ce rata sa de aterizare de 9,0% a fost doar a patra oară din 1976, un fundaș a aruncat un touchdown cu 9,0% sau mai mult. din încercările lor de trecere.

Abilitatea de a se grăbi a lui Lamar și sistemul construit în jurul lui ar trebui să-l ajute să se repete ca fundaș fantastic. Totuși, va fi nevoie de o altă performanță de pasă extrem de eficientădacă va atinge 400 de puncte fantastice pentru al doilea an, ceva ce niciun jucător nu a făcut vreodată.

2. Saquon Barkley

În timp ce accidentările au întrerupt sezonul al doilea al lui Barkley, runnerul Giants a fost încă productiv – terminând anul cu1441 de yarzi de la scrimmage și opt touchdowns în total. Barkley a terminat sezonul la fel de puternic ca orice jucător, înscriind cinci touchdown-uri și înregistrând 539 de metri de la scrimmage în ultimele sale trei jocuri.

Barkley are o valoare uriașă în ligile PPR. Are o medie de 4,93 de capturi pe meci sau 79 de capturi pe sezon. Adicăo medie mai mare decât unii Amari Cooper, Tyreek Hill și T.Y. Hilton au avut o medie în ultimele trei sezoane. În general, Barkley poate avea cel mai talent și avantajul oricărui jucător din fantezie.,

1. Christian McCaffrey

După un sezon de producție de monștri și statistici record, Christian McCaffrey este alegerea noastră de top pentru fantezie care intră în 2020. EL a devenit doar al treilea jucător din NFLpentru a înregistra 1000 grabind și primind metri într-un singur sezon și a publicat 14 jocuri anul trecut, cu cel puțin 98 de metri de la scrimmage (și șapte jocuri cu cel puțin 173 de metri).

McCaffreyîntâlnește peste 100 de sezoane de recepție consecutive, inclusiv un record pentru alergători – 116 – anul trecut. Panthers au făcut unele schimbări în extrasezon, cu un nou antrenor principal, coordonator ofensiv și fundaș. Cu toate acestea, să presupunem că producția lui McCaffrey este legată de un antrenor sau QB este puțin prostesc, deoarece echipa a început trei QB-uri și și-a concediat antrenorul principal la mijlocul sezonului anul trecut. Atâta timp cât ești într-o ligă PPR,  niciun jucător nu valorează mai mult decât McCaffrey care intră în 2020.