Mar, 28.06.2016 - 22:19 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 28/06/2016 - 22:19 EDT

Cote de pariuri directe la Euro 2016 înainte de sferturile de finală

Euro 2016 Outright Betting Odds Before The Quarter Finals

Odată cu Euro Cup ajunge în sferturile de finală fiecare joc este atât de important și de popular încât își are propria zi. Mai jos este un program al meciurilor din sferturile de finală, cu toate jocurile începând la ora 15:00 EST. Cu programul pregătit și gata de plecare, acum este timpul să previzualizați acțiunea viitoare și să verificați cotele.

  • Polonia - Portugalia, 30 iunie (21:00, Ora locală, Marsilia)
  • Țara Galilor - Belgia, 1 iulie (21:00, Ora locală, Lille)
  • Germania - Italia, 2 iulie (21:00, Ora locală, Bordeaux)
  • Franța - Islanda, 3 iulie (21:00, Ora locală, Paris)

Euro 2016 Outright Odds

Tabelele sunt stabilite pentru sferturile de finală după ce faza eliminatorie s-a încheiat cu câteva zile înainte. Națiunea gazdă, Franța și Germania, favorită perenă, se află – spre șocul a foarte puține – în timp ce o mână de națiuni – în special Islanda – au provocat o mare supărare care probabil a rănit buzunarele mai mult de câțiva pariori, dar acum nu este momentul. a trăi în trecut. Acum este momentul să trăim – și să privim – viitorul.

Predicția Campionatului Euro 2016

FRANȚA (+300 COTE) PENTRU A CÂȘTIGĂ CUPA EURO PENTRU BELGIA

A fost 1984, o națiune gazdă a câștigat ultima Euro Cup și acea națiune a fost Franța – care a învins Spania cu 2-0. De atunci, fiecare națiune gazdă a pierdut, doar Portugalia în 2004 a ajuns în jocul final. Franța se confruntă cu Islanda în sferturile de finală, o echipă cu multă inimă, dar înainte de 2016 nu se calificase niciodată la Euro Cup sauCupa Mondială.

Franța este favorizată în acel meci și probabil îl va înfrunta pe Garmany în semifinale. Dacă națiunea gazdă își poate învinge cel mai mare concurent, Belgia are cele mai bune șanse de a ieși din cealaltă parte a grupului. Belgia și Germania sunt ambele echipe puternice și vor oferi Franței o provocare destul de mare, dar Franța – încă recuperându-se după evenimentele tragice de la sfârșitul lui 2015 și, de obicei, terenul de acasă ca un avantaj – se va aduna și va deveni doar a treia gazdă care câștigă turneul.

În afara celor trei favorite menționate mai sus, există o alegere excelentă pe care pariorii nu ar trebui să o treacă cu vederea. Fără apariții anterioare la Euro Cup și o singură apariție la Cupa Mondială, Țara Galilor nu este țara care ne vine în minte când ne gândim la o națiune de fotbal mare sau chiar medie. Pe parcursul Eurocupei, Țara Galilor – condusă de Gareth Bale – a fost puternic impresionantă. La cota 25 la 1 casele de pariuri nu le dau prea multă dragoste, dar oricine a urmărit Euro Cup știe că nu este o echipă de subestimat.

Jocurile Euro 2016 Cote și pariere

Rezultate/ProgrameCampionatul European

Dacă sfaturile de mai sus ajută sau nu în procesul de pariere este acum este timpul să alegeți iarna și să vă bucurați de weekendul prelungit în România, cu o vreme grozavă și, sperăm, un fotbal și mai bun. Cucote de fotbal live și bonusuri de la cele mai bune case de pariuri sportive pentru România, pariarea la Euro Cup nu a fost niciodată mai ușor sau mai plăcut.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |784
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.