Luni 29.05.2017 - 05:04 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 29/05/2017 - 05:04 EDT

Eugenie Bouchard French Open 2017

Eugenie Bouchard French Open 2017

a 25-a cea mai bună cotă pentru a câștiga French Open 2017

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Eugenie Bouchard va fi din nou cea mai bună șansă feminină a României la un turneu major când își va începeFrench Open campanie de marți, 30 mai. Meciul este împotriva Risei Ozaki, care este a treia jucătoare din Japonia cu 72 de ani. Cel mai înalt clasament din carieră a fost atinsă în aprilie, când a ajuns pe locul 70 în lume.

  Pregătirea lui Bouchard nu a fost ideală. Ea s-a retras din recenta Cupă de la Nürnberg din cauza unei accidentări la gleznă și au existat temeri că nu va fi pregătită pentru meciul din primul tur de la Roland-Garros. Ea are noroc că își joacă meciul târziu în runda de deschidere și va avea puțin mai mult timp să se pregătească, deși nu este niciodată ideal să fie exclusă imediat înainte de un turneu.

  Apropo de pregătire, Genie a jucat în trei turnee pe suprafață de zgură în 2017, cea mai bună retură a ei venind la Madrid, când a ajuns în sferturile de finală. Anul ei a început excelent cu o apariție în semifinală la Sydney chiar înainte deAustralian Open, dar de atunci recordul ei a fost mediu și clasamentul ei a scăzut constant.

  French Open Women Outright

  Șansele de succes ale lui Bouchard la turneu pot depinde de cât de bine își trage glezna înaintea primului ei meci, deși dacă reușește să treacă peste asta se va reduce la cât de mult își dorește. Bouchard a ajuns o singură dată în semifinalele unui turneu în ultimele douăsprezece luni și este greu să o vezi excelând în acest turneu. Rămâne de văzut dacă are pofta să ajungă în a doua săptămână a unui turneu major.

  Clasamentul Eugenie Bouchard

  Clasamentul înalt în carieră al lui Bouchard, de cinci, a revenit în 2014 pe baza unui basm ei aproape de basmWimbledon aspect. Încă nu a replicat forma care a făcut-o să ajungă la acel nivel, iar la momentul scrierii scrierii ei, clasamentul ei este pe locul 56 în lume.

  Ea nu a fost în top 20 de aproape doi ani și a fost ultima clasată mai sus de 30 în septembrie 2015. Deși este încă cea mai bună jucătoare de simplu din România, Bouchard trebuie să facă schimbări în jocul ei pentru a se asigura că revine la nivelul superior al tenisului feminin.

  Eugenie Bouchard WTP Ranking Before The French Open 2017

  Când are Eugenie Bouchard Play Next

  Bouchard, în ciuda faptului că a avut îndoieli pentru o mare parte din perioada premergătoare turneului, ar trebui să intre în meciul ei împotriva Risei Ozaki ca favorită. Ea a câștigat singura ei întâlnire anterioară dintre cei doi și, deși clasamentul ei este în scădere, ea îl depășește pe adversarul ei japonez.

  Ozaki nu trebuie luată cu ușurință - ea urcă încet, dar sigur, în clasamentul WTA și vine în meci la 72, în creștere de la 100 la începutul anului 2017.

  Dacă Bouchard reușește să câștige împotriva lui Ozaki, ea va fi probabil într-un meci din turul al doilea împotriva capului de serie Anastasija Sevastova. În prezent, letonul este clasat pe locul 18 în carieră din lume, după ce a început anul pe locul 35. Sevastova va fi o persoană dificilă pentru Bouchard, așa că este important să-și revină rapid după accidentarea gleznei pentru a avea vreo șansă de progres.

  Prințiază toată acțiunea din primul tur al meciului lui Eugenie Bouchard împotriva Risei Ozaki la 2: 15:00 CET marți, 30 mai.

  Sursa: wtatennis.com

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1247
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.