Sâmbătă, 16.09.2017 - 06:52 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 16/09/2017 - 06:52 EDT

Pariuri eSports: Următoarea tendință mare de pariuri

eSports Betting: The Next Big Wagering Trend

Pariuri pe cel mai nou sport - Jocuri video|| |663

Video games have always been a competitive pursuit, beginning with Pong. The arcade scene blew up when Street Fighter 2 became a worldwide phenomenon. Players created tournaments and challenged each other to money matches, wagering on the best digital martial arts master. LAN gaming supported the first serious Quake tournaments, creating the very first eSports wordlwide celebrity: Johnathan “Fatal1ty” Wendel.

Pe măsură ce jocurile video și tehnologia de comunicare au progresat, eSports a crescut. Capacitatea de a transmite live jocuri fanilor pe internet a explodat numărul de spectatori și implicarea. Înainte de disponibilitatea largă a internetului în bandă largă, emisiunile de jocuri video constau din camere video și casete VHS dublate trimise prin poștă în întreaga lume, care abia susțineau un cult.

Coreea de Sud a fost prima țară care a considerat jocurile video drept un mainstream, sportul de spectator. Națiunea a îmbrățișat StarCraft, difuzând turnee majore la televiziunea națională. Academiile au antrenat jucători sud-coreeni promițători, care au demonstrat dăruirea și potențialul APM de a concura la cel mai înalt nivel. Campionii au devenit nume cunoscute precumNFL șiNBA vedete în America de Nord, câștigând destui bani pentru a se retrage după videoclipul lor competitiv cariera de joc.

Entuziasmul sud-coreean pentru jocurile competitive s-a răspândit în întreaga lume, declanșând un boom global al eSporturilor. În calitate de primitori, țara se bucură de un avantaj competitiv remarcabil, incluzând jucători de top din StartCraft, League of Legends, Overwatch, DoTA, Street Fighter și Tekken. Ca orice alt sport, sud-coreenii pariază pe jucătorii lor de jocuri video preferați.

Acest aspect al eSporturilor, de asemenea,răspândit în întreaga lume.

More Than A Skin Game

În America de Nord, Counter-Strike: Global Offensive este cel mai popular eSport pe care să pariezi, cu o mulțime de fani cheltuind bani reali pentru a paria pe meciurile turneelor ​​transmise pe Twitch. Tv.

Editorul CS: GO și compania din spatele platformei de jocuri Steam este Valve, deținută de multimiliardarul Gabe Newell. O parte a modelului de venituri pentru acest joc implică skin-uri, care decorează armele, armurile și obiectele din joc. Skin-urile rare, foarte solicitate, generează mii de dolari reali, râvnite de milioane de fani, streameri și profesioniști.

eSports România

Valve publică un API deschis care permite site-urilor externe să creeze produse și servicii legate de platforma Steam. Pentru CS: GO, dezvoltatorii au creat instrumente care fac conversia skin-urilor în monedă reală rapidă și ușoară. Acest lucru facilitează pariurile pe rezultatele turneului, permițând oamenilor să mizeze skin-uri pe cote și să strângă bani dacă câștigă.

Aceasta reprezintă o piață de pariuri complet nereglementată, una care nu încearcă să îi împiedice pe minori să parieze pe propriile lor cote. jocul video preferat. Cei mai lipsiți de scrupule operatori le permit oamenilor să parieze skin-uri în jocurile de cazinou online, inclusiv sloturi și monede. CS: GO Celebritățile de pe YouTube s-au scufundat până la postarea de videoclipuri false câștigătoare pentru a face ca jocurile de noroc să pară mai profitabile.

În loc să renunțe la acest comportament ilegal,Valve continuă să faciliteze|| |693 through the open API, benefitting from a red-hot skins market. Legitimate, regulated sportsbooks offer eSports betting, reporting explosive growth in handles over the past year.

Cu toate acestea, o mare parte din creșterea din America de Nord a fost urmărită de pariurile cu skin-uri și de un nou demografic al jocurilor de noroc care a intrat pe piață: adolescenți sub vârsta legală a jocurilor de noroc.

eSporturile condamnate să se repete?

Fără îndoială că eSporturile sunt următoarea mare tendință de pariuri. Singura întrebare care rămâne este dacă industria va învăța din greșelile făcute în trecut.

eSports 2

Asemănător ligilor sportive majore, cum ar fiMLB și Serie A fotbalul din Italia,matchfixing și pariurile interne au contaminat pariurile StarCraft și CS: GO. Aceste scandaluri au fost luate în serios, ducând la interdicții pe viață și chiar la închisoare pentru una dintre cele mai mari celebrități din eSports.

Pe măsură ce eSports continuă să se maturizeze, companiile de jocuri video și echipele de eSports trebuie să rămână conștiente de trecut. Reglementarea industriei pentru a reflecta standardele moderne de pariuri sportive ar contribui în mare măsură la protejarea minorilor și la creșterea legitimității eSporturilor.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1259
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.