Miercuri, 12.04.2017 - 20:46 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 12/04/2017 - 20:46 EDT

Edmonton Oilers vs. San Jose 2017 Stanley Cup Playoffs Cote, alegeri, scor live

Edmonton Oilers vs. San Jose 2017 Stanley Cup Playoffs Odds, Picks, Live Score

Edmonton vs. San Jose 2017 NHL Playoff Odds

Următorul meci al echipei meleEdmonton Oilers

Deși s-au întâlnit la Big Dance pentru a ​​doua oară, Edmonton a câștigat 4-3Conferința de Vest Câștigă în seria semifinală în 2006, Oilers și Sharks sunt foarte familiarizați unul cu celălalt. După un meci de 15-3-2 al Sharks, care a început în urmă cu cinci ani, Oilers au câștigat trei la rând cu 11-5. Încălcându-se pe Anul Nou, San Jose a câștigat primele două întâlniri cu marje de 3-2 și 5-3.

Așteptată pentru un deceniu, datorită unei bogății de alegeri de top la draftul NHL, Oilers au adus în sfârșit playoff-ul hochei înapoi în capitala Albertei. În multe părți ale sezonului,Edmonton a fost stins pe tot parcursul anului, în timp ce au încheiat anul cu o rundă impresionantă de 12-2-0. Un gol de la Anaheim Ducks cu 8:26 rămase în sezonul regulat i-a împiedicat pe Oilers să revendice primii în Pacific.

San Jose era vizavi de Edmonton, deoarece aveau un record de 42-20-7 la mijlocul lunii martie înainte. terminând pe un derapaj 4-9-0. Rechinii au fost nevoiți să lupte prin unele răni cheie aproape de sfârșitul anului.San Jose a jucat 24 de meciuri din playoff înainte de a pierde în finala Cupei cu Pittsburgh în urmă cu un an. Acum tocmai au terminat alte 82 de meciuri, așa că trebuie să ne întrebăm dacă Sharks au puțin combustibil.

Oilers vs Sharks 2017 Stanley Cup Playoff TV Program

  • Miercuri, 12 aprilie la 22:00 ET –San Jose Sharks 3-2 (OT) Final - Game Total PUSH
  • Vineri, 14 aprilie la 22:30 PM ET – || |685Edmonton Oilers 2-0 Final - Game Total UNDER
  • Duminică, 16 aprilie la 22:00 ET –Edmonton Oilers 1-0 Final - Total joc SUB
  • Marți, 18 aprilie la 22:00 PM ET – San Jose Sharks 7-0 Final 
  • Joi, 20 aprilie la 22:30 PM ET –Edmonton Oilers 4-3 (OT) Final
  • Sâmbătă, 22 aprilie la 22:30 ET – Edmonton Oilers Finala 3-1 - Game Total PUSH

San Jose Sharks vs Edmonton Oilers 2017 NHL Playoff Series Rezumat –Oilers câștigă 4-2

Pentru prima dată după 27 mai 2006, Edmonton Oilers au câștigat o victorie în playoff. Note complete pentru o victorie solidă în sferturile de finală, cu excepția debaclei din Game 4, tinerii Oilers au câștigat cu 3-1 în Game 6 pentru a-l elimina pe campionul în apărare al Conferinței de Vest, San Jose Sharks. Edmonton All-Star, Connor McDavid, literalmente, a „bătut” un puc în plasa goală de la Sharks pentru a ne aduce un PUSH la pariul nostru la Game 6 OVER/SUB. În general, aceasta a fost o serie dificilă pentru noi, deoarece am ajuns cu o pierdere de -305 de unități. Ca o ușoară „căptușeală de argint” pariul nostru laEdmonton Stanley Cup pariul pe futures este încă viu. Vom prezice fiecare partida din semifinala Conferinței Oilers vs Anaheim Ducks.

Edmonton vs San Jose: Predicții anterioare pentru playoff-ul sfertului de finală NHL 2017

Rezultate / ProgrameNHL

Edmonton Oilers 2017 Stanley Cup Futures

Echipa noastră de la România Sports Betting a monitorizat Edmonton Oilers Cote futures Cupa Stanley tot sezonul - cu o atenție deosebită în ultima lună și jumătate.Liniile Oilers au fost ingenioase, deoarece au alunecat de la un preț de +2500 Stanley Cup Championship la linia lor actuală de +1200 de bani. Calea nu este ușoară, dar încă ne place pariul nostru inițial pe Oiler, care aduce Cupa înapoi în Alberta, pentru prima dată din 1990. Wow – Sigur că timpul zboară, eh! Nu uitați să ne verificați pe Facebook, deoarece acesta este un centru LIVE de actualizări de activități și pariuri sportive. Dacă sunteți ca noi și susțineți Edmonton, plasați pariurile la oricare dintreexperți în pariuri cu puck recomandați aici la CSB.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |907
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.