Luni 10.07.2017 - 07:57 EDT
Cote la finala NBA
#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 10/07/2017 - 07:57 EDT

Dustin Johnson în fruntea listei de bani pentru turul PGA

Dustin Johnson On Top Of The PGA Tour Money List

A fost un an interesant pe PGA Tour și ați putea spune că 2017 a reprezentat într-adevăr felul în care sportul a călătorit în anii de când Tiger Woods a câștigat practic fiecare turneu la care a participat. Terenul de joc este mai echitabil decât a fost vreodată, cel mai bine rezumat prin faptul că ultimii șapte campioni majori au fost toți câștigători pentru prima dată.

2017 până în prezent a văzut Sergio Garcia, un nume important pe turneu, dar și un jucător care nu a făcut niciodată acel pas în plus și a ridicat un trofeu major, a obținut în sfârșit prima sa jachetă verde la Masters.

În iunie am fost martorii lui Brooks Koepka ridicând provocările de la US Open și să-și ia acasă primul său major, beneficiind de un turneu în care cei mai buni jucători de golf din lume au fost scoși din luptă până vineri după-amiază.

Pe măsură ce trecem în a doua jumătate a sezonului și cu două majore (și două salarii masive) care urmează, oricine poate ghici cine va fi în fruntea listei de bani la sfârșitul anului. Există nume mari, începători și câteva surprize pe tabelul de cote de mai jos.

2017 PGA Tour Money List - Outright

Sports Interaction (SIA)
PGA Tour Money List 2017 Outright

Dustin Johnson este în prezent pe primul loc în clasamentul PGA Tour Money List din spatele unui început grozav de an. El a câștigat deja trei turnee în 2017, egalându-și cel mai bun an anterior (2016) și încă mai are mult timp de adăugat la numărul său. El a terminat, de asemenea, în primele zece turnee de șase ori din douăsprezece încercări, ceea ce este un retur impresionant. Inutil să spun că trebuie doar să oglindească această formă pentru a fi un lucru sigur în această categorie pentru acest sezon.

Johnson a fost cel mai bun în primele luni ale lui 2017, toate cele trei victorii revenind înapoi în spate. februarie și martie. De atunci, însă, forma lui s-a scufundat și dintr-o dată nu pare atât de ușor pentru jucătorul de golf numărul unu din lume. El a ratat reducerea în ultimele sale două apariții la turnee, inclusiv o ieșire anticipată foarte surprinzătoare la US Open. Își va ține coroana sau haita de urmărire va continua să reducă diferența?

Nu a fost doar numărul unu mondial care a avut o prezentare slabă la US Open - opt dintre cei doisprezece cei mai bine clasați jucători de golf de pe planetă nu au reușit să treacă la cea de-a doua majoră a sezonului. Pentru prima dată de când formatul actual de clasament a început în 1986, primii trei jucători de golf au plecat acasă mai devreme într-o competiție majoră, așa că poate că putem să-l slăbim pe Johnson aici. Chiar și așa, la o cotă atât de scurtă, nu există niciun beneficiu să sari în această etapă a sezonului.

Ceilalți doi jucători de golf din primii trei la momentul US Open erau Rory McIlroy și Jason Day și își pot mulțumi rezultatele slabe pentru clasamentul revizuit, care îi face să coboare pe locul patru și, respectiv, pe locul șase. McIlroy a suferit de accidentări pentru o parte a anului, iar forma sa a fost un indiciu al lipsei de fitness la meci. Dacă credeți că poate întoarce lucrurile și poate reveni la vârful golfului mondial în viitorul foarte apropiat, șansele lui (a zecea pe lista de mai sus) sunt foarte tentante, dar este un dacă foarte mare.

De asemenea, Jason Day este într-o oarecare măsură într-o scădere a formei, ceea ce este firesc atunci când ați fost unul dintre cei mai consecvenți jucători de golf din ultimii patru ani. Day a ratat primul său turneu major în ultimele optsprezece încercări când a renunțat la US Open - aceasta a fost cea mai lungă serie a unui jucător activ. El apare pe lista de mai sus la același preț ca McIlroy, deși cu siguranță are mai mult o șansă. El este cu siguranță unul pe care trebuie să-l urmăriți.

Hideki Matsuyama și Jordan Spieth apar pe locul egal pe locul doi pe tabelul de cote de mai sus, ceea ce reflectă a doua și a treia poziție respectiv înofficial world golf rankings. Spieth a arătat lumii ce poate face în mai multe ocazii - lipsa lui de consecvență l-a costat pe primul loc în clasamentul mondial (și pe primul loc pe Lista Banilor). Dacă Jordan poate reveni la nivelurile pe care le-a atins în 2015 când a câștigat evenimente majore consecutive, orice este posibil.

Matsuyama a câștigat deja două turnee în 2017 și a terminat în primele zece cu alte două turnee. ocazii, inclusiv egalitatea pe locul doi la US Open. În prezent, el este al doilea pe lista de bani a turului PGA și va fi cu siguranță unul care îl va împinge pe Johnson până la final, pur și simplu pentru că este unul dintre puținii jucători de golf din turneu care rareori are o săptămână liberă. Își oferă mai multe oportunități de a adăuga la poșetă și de aceea reprezintă o mare valoare pe tabelul de mai sus.

Este într-adevăr cursa oricui în acest sezon. Asistăm la unul dintre cele mai apropiate sezoane de turneu PGA din memoria recentă și din acest motivgolf nu a fost niciodată mai captivant. Cu atât de mult din an de făcut, va fi o vizionare fantastică, deoarece aproape oricine din lista de mai sus ar putea termina în frunte.

Câștiguri Dustin Johnson în acest an

La momentul scrierii acestui articol, Dustin Johnson luase acasă un premiu uluitor de 6.355.725 de dolari - nu e rău pentru șase luni de muncă! Ok, deci mult timp și efort sunt necesare pentru a deveni jucătorul de golf numărul unu din lume și nu se întâmplă peste noapte. Să ne uităm puțin la anul pe care Johnson l-a avut până acum, concentrându-ne pe cele trei victorii ale sale la PGA Tour.

Prima victorie a anului a lui Dustin a fost la Genesis Open din California, unde a scăpat din blocurile cu scoruri de 66,66 și 64 au rămas șaptesprezece sub par după runda a treia.

O rundă finală egală l-a văzut să termine confortabil cu cinci lovituri înaintea locului doi și să ia acasă 1,26 milioane de dolari. Doar două săptămâni mai târziu, Johnson a avut o a doua victorie la rând când a scos campionatul WGC-Mexic. O altă demonstrație uimitoare de golf l-a văzut pe numărul unu mondial împușcând paisprezece sub egalitatea turneului și a luat acasă încă 1,66 milioane de dolari.

Pentru a încheia o perioadă incredibilă de golf, Dustin a câștigat chiar următorul turneu în care a jucat, din nou la două săptămâni după ultimul. De data aceasta a fost campionatul WGC Match Play și încă 1,66 milioane de dolari în pisicuță.

Cheia pentru a câștigaPGA Tour Money List, după cum puteți vedea din cele de mai sus, este primul loc. În doar trei turnee, Johnson a reușit să câștige puțin mai puțin de trei sferturi din totalul său în bani pentru sezon. Nici nu trebuie neapărat să câștigi campionate majore pentru a fi în lupta pentru premiul principal!

Având în vedere acest lucru, poți începe cu adevărat să înțelegi că liderul de la sfârșitul sezonului poate veni de oriunde. Două victorii târzii la PGA Tour pot crește totalul final al unui jucător cu peste 3 milioane de dolari, ceea ce îi pune pe mulți în luptă până în ultimul moment.

Cel mai bun sfat pe care îl pot da aici este să amânați. pariând pe această linie până mai aproape de sfârșitul anului. Deși forma a fost dificil de prezis în turneu în acest sezon, este posibil să începem să vedem că apar unele tendințe care ne vor ajuta să alegem câștigătorul. De asemenea, nu are nicio valoare să pariezi pe Dustin Johnson chiar acum. Așteptați ca sezonul să se desfășoare și momentul inevitabil în care va aluneca pe locul doi sau al treilea înainte de a trece la cote mult mai bune.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1272
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucători NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.