Vi 24.03.2017 - 17:52 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 24/03/2017 - 17:52 EDT

Cupa Mondială din Dubai la Meydan Picks

Cupa Mondială din Dubai la Cote Meydan

In its history, the World Cup has been dominated by North American-trained horses and this year certainly looks like no exception with Arrogate tabbed as the 1/3 morning line favorite.

Dubai World Cup Odds at WilliamHill 2017

Arogat, un talent ciudat antrenat. de Bob Baffert, a adunat deja aproape 11,1 milioane de dolari în câștiguri din carieră, în ciuda faptului că a făcut doar șapte începuturi în carieră.

Atât de precoce, talentat și fortuit este alergătorul gri pestriț, o victorie în Cupa Mondială - start numărul 8 - l-ar face cel mai bogat pursânge din toate timpurile și primul care a eclipsat 17 milioane de dolari.

Întrebarea care se profilează este poate fi învins în Dubai?

Până acum, Arrogate a făcut față tuturor provocărilor cu aplomb, câștigând Grad 1 Travers, Grad 1Breeders' Cup Classic și Grad 1 Pegasus World Cup în succesiune. Are 6 victorii în 7 încercări, renunțând doar la debutul în carieră în urma unei călătorii tulburi.

Din toate punctele de vedere, superstarul în vârstă de patru ani se adaptează frumos cu împrejurimile sale din Dubai, dar nu se știe niciodată cât de cal este un cal. va rula pe jumătatea lumii până când se va dovedi în competiție.

Această concurență vine în principal de la Gun Runner (7/1), un contemporan nord-american al lui Arrogate, care se îmbunătățește rapid. Gun Runner a terminat pe locul al treilea, la 15 lungimi în spatele lui Arrogate în Travers Stakes în august anul trecut, dar s-a îmbunătățit rapid de la acel efort.

Deși ar avea totuși nevoie de îmbunătățiri semnificative pentru a-l provoca pe Arrogate, Gun Runner este un candidat legitim și logic. în acest loc. Mubtaahij (14/1) este o marfă dovedită la Meydan și este un alergător probabil în locurile 2-3-4, la fel ca Hoppertunity 14/1.

Cupa Mondială din Dubai la Meydan Picks

 • 1-a: Arrogate
 • 2-a: Gun Runner
 • 3-a: Mubtaahij
 • 4th: Hoppertunity 

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1241
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.