Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Deontay Wilder vs. Tyson Fury Odds

Deontay Wilder vs. Tyson Fury Odds

Wilder (-165) este ușoară favorită față de Fury (+135) și va lupta pe pământul propriu. Amândoi au deschis cote aproape de pick'em, dar sprijinul fanilor a fost înclinat spre „Bronze Bomber”. Fury nu este străină de a fi un underdog și a câștigat în acest loc înainte.

Sfaturi de pariuri la box

Ce trebuie să știi

Wilder este boxerul mai prolific și are un stil mai interesant, de aceea fanii sunt unilateral față de el. El este și boxerul mai lung, are avantajul de putere (pe hârtie) și este mai rapid. Fury nu este un om mic și este mai gros și este incredibil de durabil.

Wilder

VS

Furie

-165 Cote +135
Statele Unite Țară Anglia

40-0- 0

Record

27-0-0

 39 KO 19
30 Vârsta 33
6'9" Înălțime 6'7"| ||734
Orthodox Poziție Ortodox
85" Acoperire 84"| ||751

It's two opposing styles and whoever dictates the pace wins this fight. Wilder, la care face aluzie și numele, este un boxer sălbatic. Este agresiv și aruncă multe lovituri în buclă deasupra dreptei drepte. Infracțiunea lui vine în detrimentul apărării sale. Când devine prea agresiv, se poate lăsa deschis.

Furia nu este tocmai tipul care să profite de deschiderile lui Wilder, deși încă poate lovi puternic. Stilul lui este mai puțin incitant, dar probabil mai eficient. El își neutralizează adversarii reducând distanța, strângând și micșorând inelul într-o cabină telefonică.

Dacă Fury reușește să intre în Wilder, el îl poate frustra pe american și îl poate face să ducă un meci mai murdar. Cel mai bun pariu al lui este să înfrunte primele atacuri ale lui Wilder și să-l ducă în rundele ulterioare, unde poate fi mai agresiv când Wilder nu este la capacitate maximă. Dar Fury va trebui să depășească avantajul vitezei și puterii lui Wilder.

Un knockout este plauzibil, mai ales în cazul lui Wilder. Dar este mai probabil să-l învingă pe Fury cu mai multă activitate. Chiar dacă nu el este cel care avansează, el poate totuși să-i scadă pe Fury de la distanță sau să-l îndepărteze dacă se apropie.

Predicție: Furia este dură și poate lua o decizie prin reducerea infracțiunii lui Wilder. Cu cât lupta durează mai mult, cu atât îl avantajează și pe el. Dar stilul agresiv al lui Wilder este mai prietenos cu fanii și ar putea să-i liniștească pe arbitri în funcție de activitate.Ar trebui să câștige o decizie strânsă. 

Recordul nostru: 20-11

  

Deontay Wilder Pentru a învinge Cote Tyson Fury
-165
Sports Interaction

Cote pentru box: Wilder vs Fury Trends & Tidbits

Banii au fost unilateral pentru Wilder. Stilul său rapid și incitant i-a atras pe fani să-l susțină și acum este momentul să pariezi pe el, deoarece prețul lui continuă să crească. Deși susținătorii lui Fury ar putea aștepta puțin mai mult și să vadă dacă îl pot aduce la cote și mai bune.

  • Wilder a deschis la -120 și linia sa a fost pariată în scădere cu 14,3% de când
  • Fury a deschis la -110 și linia sa a fost pariată cu 18,8% de când
  • Wilder are cea mai mare rată de knockout (98%) dintre boxerii clasați astăzi
  • Fury a trecut de locul opt rundă în patru din ultimele sale cinci meciuri
  • Wilder a trecut de runda a opta în cinci dintre ultimele sale șapte meciuri

Ce mai bune pariuri sportive online pentru box

Plătire- luptele la categoria grea per-view nu vin mai bine decât asta. Wilder și Fury sunt două dintre puținele vedete rămase ale diviziei, iar Românias se va strecura în baruri pentru a le vedea învingându-se. De asemenea, se adună la cărți de pariuri sportive online,care oferă cele mai bune linii de pariuri și oferte de înscriere. Este perfect fie pentru jucătorii experimentați, fie pentru nou-veniți.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive