Vri 11.08.2017 - 06:01 EDT
Cote la finala NBA
$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 11/08/2017 - 06:01 EDT

DAZN provoacă Bell și Rogers cu drepturi exclusive de difuzare a NFL în România

DAZN Challenges Bell and Rogers With Exclusive NFL Streaming Rights In România

România Sports Media Oligarhia se confruntă cu noua Competitor

Bell și Rogers câștigă continuu lupte împotriva furnizorilor de media rivali, aducând majoritatea clienților din România pentru servicii de televiziune, internet și telefon în ultimele decenii. Aceste companii se confruntă cu puțină concurență, permițându-le să ridice prețurile simultan dintr-un capriciu.

Recent, ambii oligarhi din media au decis să mărească costurile pentru barurile care difuzează sporturi pentru patroni, percepând un plus de 120 USD pe lângă taxele obișnuite. . Două companii care ridică prețurile la același nivel în același timp miroase a coluziune, în ciuda lipsei de îngrijorare din partea CRTC.

Un motiv pentru această scăpare de numerar este declinul constant al abonaților de televiziune prin cablu în România, care a scăzut cu 220.000 în 2016. Estimările sugerează 247.000 de tăietori de cabluri în 2017 și încă o scădere de cinci procente a numărului de abonați în următorii doi ani. Demografiile mai tinere au respins televiziunea prin cablu, preferând să consume conținut digital pe smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive de streaming dedicate, cum ar fi Chromecast, toate acestea pot oglindi aplicațiile în stil Netflix pe sistemele home theater.

Convergence Research Group, care a publicat aceste estimări, de asemenea, consideră că veniturile din internetul în bandă largă vor depăși veniturile din televiziune în 2019. Rogers a răspuns cu serviciul Shomi de scurtă durată, în timp ce Bell a creat CraveTV pentru a obține o parte din veniturile digitale.

În ceea ce privește sport, Rogers și Bell controlează cele mai populare echipe și produse, difuzând în mare parte către cei care plătesc pentru abonamente la televiziune. Intră în DAZN, un serviciu internațional de streaming sportiv care recent a făcut furori prin asigurarea drepturilor de a reda toatepartidele NFL din România, fără întreruperi. Clienții care se înscriu la DAZN se vor bucura de acces nelimitat la NFL Game Pass, NFL RedZone și NFL Sunday Ticket, împreună cu o serie de competiții sportive de elită, cum ar fiUEFA Champions League, La Liga, Serie A, ATP World Tour and MotoGP. Similar cu Netflix, DAZN va juca pe dispozitive mobile, console de jocuri, computere și dispozitive de streaming.

Susținut de miliardarul Len Blavatnik, DAZN face parte din încercarea sa de a crea„Netflix of sports”, care ar putea oferi o concurență acerbă pentru Rogers și Bell pe termen lung. Pe măsură ce tot mai mulți clienți renunță la televiziunea prin cablu în favoarea transmisiilor pe internet, acești oligarhi din România ar putea pierde cota de piață, forțându-i să concureze o dată.

Rezultate / ProgrameNFL|| |686

DAZN Faces Uphill Battle Against Rogers And Bell

Notificarea drepturilor de a reda toate în fluxjocurile NFL în România a fost o lovitură de stat pentru DAZN, și o modalitate grozavă de a-și debuta serviciul în America de Nord. Lipsa unei echipe România NFL nu îi împiedică pe fani să se bucure de pielea de porc americană, așa că DAZN ar trebui să găsească o bază solidă pe piață ca un produs de nișă puternic. Cu toate acestea, creșterea dincolo de această nișă s-ar putea dovedi dificilă.

Românii iubesc hocheiul mai mult decât orice altceva, petrecându-și majoritatea timpului urmărind echipele NHL ale României. Rogers și Bell nu vor renunța niciodată la drepturile de streaming asupra celui mai popular produs sportiv din România, dacă nu sunt forțați de CRTC.Toronto Blue Jays șiToronto Raptors sunt, de asemenea, în blocare, deținute de Rogers și Bell România Enterprises. Pătrunderea pe cele mai mari piețe de baseball și baschet din România va prezenta, de asemenea, o problemă pentru DAZN.

Cea mai mare provocare cu care se confruntă DAZN ar putea fi guvernul federal, care s-a luptat cu investitorii străini care doresc să înființeze companii media și telecomunicații în România. Miliardarul egiptean Naguib Sawiris, care a finanțat inițial Wind Mobile, a declarat celebru că a“terminat cu România” după ce compania sa a fost blocată să cumpere Allstream pentru 520 de milioane de dolari.

Guvernul Românial-a respins pe miliardar din motive de securitate naţională, o insinuare insultătoare la adresa unui renumit finanţator internaţional."Este total inacceptabil ca investitorii străini să-și piardă timpul și banii, să-și țină capitalul captiv și apoi să vină cu un comentariu de genul acesta,” a spus Sawiris într-un interviu, însumând lipsa concurenței media din România.

Deocamdată, DAZN ar trebui să capteze o parte decentă a fanilor sportului din România. Pe termen lung, ei vor trebui să depășească lipsa de acces la cele mai populare sporturi din România, împreună cu refuzul guvernului de a primi concurenți care provoacă oligarhii media.

  Vezi toate sporturile Betti ng Site-uri

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1259
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID after the team's Super Bowl a echipei.