Luni 12.02.2018 - 04:38 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 12/02/2018 - 04:38 EST

Curling: Cote și pronosticuri pentru Jocurile Olimpice pentru bărbați pentru 2018

Curling: Men's Olympics Games Odds and Predictions for 2018

Pariau pe curlingul masculin la Jocurile Olimpice de iarnă

România a dominat competiția masculină de curling, terminând în primii trei în toate cinci întâlniri de când sportul a revenit la Jocurile Olimpice. Recordul lor de trei medalii de aur consecutive este, desigur, cel mai bun din istorie și își pot afirma dominația cu o patra la Pyeongchang. Turneul începe miercuri, 14 februarie.

Există câteva națiuni cunoscute la tragerea la sorți pentru bărbați din acest an și, de asemenea, câteva surprize. Elveția și Norvegia au fost în mod tradițional cele mai mari amenințări la adresa domniei României, fiecare câștigând câte o medalie de aur și două medalii minore din 1998. Interesant este Suedia care intră în această întâlnire ca a doua favorită; suedezii au terminat cu bronz la Soci în 2014. Marea Britanie va fi, de asemenea, printre șansele după medalia de argint la ultimele Jocuri Olimpice de iarnă.

Sports Interaction are doar o singură piață disponibilă, și este un pariu în fiecare sens. Pariul dvs. va consta în 4/5 câștig și 1/5 loc (similar cu cursele de cai).

De exemplu, dacă plasați 100 USD pe România la -125 și ei câștigă, veți primi în continuare totalul valoarea pariului dvs. (180 USD întors), cu toate acestea, dacă acestea ajung pe locul al doilea sau al treilea, veți ajunge cu doar 16 USD.

În mod alternativ, dacă plasați un pariu pentru fiecare direcție pe Elveția la +1400 și acestea termină cu o medalie de bronz, vei ajunge cu 300 USD. Alegerea cu succes a locului trei pare să ofere cea mai bună valoare aici, dar, în mod firesc, aceasta va fi cea mai grea decizie dacă România și Suedia vor ajunge la meciul pentru medalia de aur așa cum era de așteptat.

Iată cotele oferite de laSports Interaction:

 • România -125 EW
 • Suedia +225 EW
 • Elveția +1400 EW
 • Marea Britanie +1600 EW
 • Norvegia +1600 EW
 • SUA +2000 EW
 • Coreea +2500 EW
 • Japonia +2500 EW
 • Danemarca +3300 EW
 • Italia +5000 EW 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Echipă România

  Succesul echipei România nu se limitează la Olimpiada. De când a avut loc primul Campionat Mondial de curling în 1959, bărbații au câștigat 36 din cele 59 de evenimente organizate, inclusiv douăsprezece din primele paisprezece. Deși România a cunoscut o oarecum secetă în anii 1970, câștigând doar trei auuri în acel deceniu, ea a câștigat cel puțin cinci în fiecare deceniu din anii 1960. Incredibil, ei au ratat o medalie doar de șapte ocazii.

  România este în formă, câștigând probele din 2016 și 2017, deși națiunile scandinave sunt cele care duc cea mai mare luptă din ultima vreme. . Suedia și Norvegia au împărțit aurul între 2013 și 2015 și au trecut mai bine de zece ani de când ultimele Campionate Mondiale au terminat fără o țară nordică la medalii.

  Echipa România din acest an este de la The Glencoe Club din Calgary, Alberta și este condusă de Kevin Koe. Echipa sa care include Marc Kennedy, Brent Laing, Ben Hebert și Scott Pfeifer a câștigat Tim Hortons Roar of the Rings în 2017 într-un meci strâns împotriva echipei din Fort Rouge CC, Winnipeg. Va fi prima lor încercare de a aduce acasă aurul pentru națiune, după ce au terminat în afara clasamentului playoff-ului în 2013.

  Oamenii lui Kevin Koe au o medalie de aur la Campionatul Mondial, după ce au reprezentat țara în 2016, și vor fi foarte dornici să captureze o dublă rară dacă vor câștiga evenimentul de la Pyeongchang.

  La -125, este destul de greu să dai înapoi împotriva campionilor în vigoare și, în ciuda favoritismului lor, poți obține cote destul de bune pentru ei dacă intri înainte de începerea turneului.

  Cel mai bun candidat - Suedia

  Suedia este clar a doua cea mai bună echipă din turneu, dacă e de crezut jucătorii de pariuri. Ei au obținut medalia de argint la Soci și au terminat în primii trei în șase din ultimele șapte Campionate Mondiale. Victoriile lor din 2013 și 2015 au venit ambele în detrimentul României în playoff - mai întâi i-au învins în finală, apoi i-au învins în semifinale.

  Niklas Edin a fost cel care a condus echipa la ambele triumfuri, iar el va fi din nou la cârmă când această întâlnire va începe. Ne vedem neapărat să vedem România și Suedia confruntându-se în play-off și vom avea primul gust când Koe și Edin se vor întâlni în etapa turului la rând, sâmbătă, 17 februarie. Blocați acea dată!

  La +225, ei sunt singurii concurenți serioși și sunt un pariu grozav dacă nu vă place să pariați pe favorit. Au un palmares grozav și multă experiență la cel mai înalt nivel, așa că am putea vedea o victorie supărată.

  Alte sfaturi de pariuri

  În timp ce cotele la turnee definitive sunt singura ta piață futures , puteți paria cu siguranță pe rezultate cap la cap la fiecare meci din tragerea la sorți, plus bineînțeles playoff-urile și finalele. România nu va oferi prea multă valoare împotriva adversarilor clasați mai jos (aceștia încep de la -2500 față de italienii de bază), deși ar putea merita să plasați un pariu cumulativ.

  Pedigree-ul României îi face un decent. șansa de a trece prin turneu neînvins, așa că de ce să nu începi cu $10 și să pariezi pe fiecare meci. Veți ajunge doar cu aproximativ 10,40 USD după meciul lor împotriva Italiei, dar apoi puteți plasa cei 10,40 USD pe următorul și așa mai departe. Dacă reușesc, veți primi niște bani serioși și este o modalitate grozavă de a rămâne interesat!

  Cu siguranță așteptăm cu nerăbdare o altă medalie de aur în România. Să sperăm că băieții îl vor putea aduce acasă!

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.