Mar, 13.03.2018 - 06:23 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 13/03/2018 - 06:23 EDT

Concacaf Champions League alegeri tripartite Parlay pentru azi

CONCACAF Champions League Three-Way Picks Parlay for Today

Toronto FC vs Tigres Previzualizare

Următorul meci al echipei meleToronto

Rezultatul prima manșă: Toronto FC 2-1 Tigres 

Scenariul este simplu pentru Cupa MLS în curs, Câștigătorii Supporter's Shield și România Championship - câștigă sau egalează în Mexic împotriva lui Tigres și avansează în finala patru a prestigioasei competiții. Dar, deși asta pare ușor pe hârtie, prima manșă din sferturile lor de finală a arătat cât de puternici sunt adversarii lor mexicani, iar înfruntarea lor pe teren propriu va fi altceva.

Tigres a marcat un gol crucial în deplasare. gol în meciul de deschidere, care s-ar putea dovedi încă decisiv, deoarece clubul de la sud de graniță are nevoie doar de o victorie cu 1-0 pentru a asigura progresia. Ar fi o mare victorie pentru țară dacă ar putea răsturna deficitul în această egalitate - presa mexicană a fost „șocată și insultată” la cele trei meciuri dintre echipele din Liga MX și cluburile MLS de săptămâna trecută, care au dat trei înfrângeri.

Toronto FC va avea multă încredere atunci când călătorește în nord-estul Mexicului, deși condițiile de joc vor fi diferite de cele pe care le experimentează în MLS în această etapă a sezonului. Fitness-ul va fi un factor major în determinarea câștigătorului și nu putem să nu simțim că FC ar putea fi insuficient. Acestea fiind spuse, tenacitatea lor de a-l doborî pe Tigres în prima manșă, după ce au trecut un gol, a fost ceva de văzut.

Pentru roșii, Victor Vasquez rămâne o șansă de 50/50 de a fi inclus în formație. El a fost limitat la un rol de pe banca de înlocuitori în ultima sa ieșire, după ce a suferit o accidentare în deschiderea sezonului regulat împotriva lui Columbus. Includerea lui ar fi crucială, mai ales că a jucat cu clubul mexican Cruz Azul înainte de a se alătura Toronto și este obișnuit cu fotbalul mexican.

Înainte de săptămâna trecută, echipele MLS câștigaseră doar 12 din 74 de meciuri din Liga Campionilor CONCACAF. împotriva adversarilor din Liga MX, așa că, în timp ce cele trei victorii pentru cluburile americane și românești au fost o mare realizare, realitatea este că doar două cluburi MLS au reușit să elimine o echipă din Liga MX în turul eliminatoriu al competiției.

Oricât de mult ne descurajează să spunem asta, nu putem vedea Toronto FC câștigând acest meci sau chiar egalitatea. Tigrii sunt o echipă campioană și vor reveni la progres, în timp ce roșii vor câștiga multă experiență din dublă.

Mergi la Tigres UANL (-208) Interacțiune sportivă

New York Red Bulls vs Club Tijuana Previzualizare

Următorul meci al echipei mele|| |688New York Red Bulls

Rezultatul prima manșă: Club Tijuana 0-2 New York Red Bulls

Poate că șocul sferturilor de finală a fost atins de New York Red Bulls, care a fost singurul dintre cele trei cluburi MLS care a călătorit în meciul de deschidere. Este o realizare rară să obții o victorie în deplasare în această competiție, mai ales într-o țară care a produs câștigătorul fiecărei finale a Ligii Campionilor CONCACAF de la turneul inaugural din 2009.

Mai mult, Red Bulls a reușit să păstrează foaia goală la Tijuana, victoria cu 2-0 oferind o oportunitate imensă de a ajunge în finala patru. Luis Robles a avut un meci uimitor în poartă pentru echipa oaspete, producând nu mai puțin de 13 salvari pentru a respinge gazdele pe fondul presiunii grele. Va trebui să producă din nou pentru a asigura progresul NY.

Nu este deloc făcut și praf aici, având în vedere puterea echipei mexicane, deși NY este cu siguranță favoriți la progres. O pierdere redusă în fața lui Tijuana cu mai puțin de două goluri va fi suficientă pentru ca Red Bulls să se califice, ceea ce face dificilă alegerea rezultatului față la față.

Acest lucru se rezumă pe piața de pariuri, care este chiar peste tot. tabla. Veți primi +143 pentru echipa gazdă pentru a câștiga, +178 pentru Club Tijuana și +204 pentru remiză. Nu ne deranjează egalitatea în aceasta, iar faptul că cotele sunt atât de mici pentru acest rezultat în comparație cu majoritatea confruntărilor înseamnă că există o șansă uriașă ca acest rezultat să aibă loc.

Mergi la tragerea la sorți. (+204) Interacțiune sportivă

Guadalajara Chivas vs Seattle Sounders Previzualizare

Următorul meci al echipei meleSeattle

First Leg Result: Seattle Sounders 1-0 Guadalajara Chivas

Echipa de meciuri de miercuri în Liga Campionilor CONCACAF prezintă finaliștii Cupei MLS și campioana Clausura 2017, Chivas, iar americanii vor deține un avantaj slab atunci când călătoresc spre sud datorită golului întârziat de Clint Dempsey acasă. În timp ce scorul de 1-0 înaintea unei călătorii la Guadalajara nu va pune în faza echipa mexicană, eșecul lor de a marca un gol în deplasare poate fi costisitor, mai ales dacă Seattle poate reuși unul.

The Sounders este unul dintre cele mai bune unități defensive din MLS, deși acest meci le va testa curajul și hotărârea. Nu multe echipe pot veni în Mexic și pot pleca cu ceva, deși ceva (un punct) este tot ce au nevoie pentru a progresa. Un gol în deplasare ar fi de aur, lăsându-l pe Chivas să aibă nevoie de trei goluri pentru a avansa, așa că ai grijă ca Dempsey să fie din nou liderul talismanic.

Guadalajara a avut cu siguranță un program mai încărcat în comparație cu Seattle, care nu a jucat. in liga in weekend. Acest meci va fi pe locul al cincilea în doar două săptămâni, iar presiunea se poate arăta dacă nu ating un obiectiv din timp. Așteptați-vă ca echipa gazdă să fie puternică devreme, deși nu vă așteptați ca Sounders să se întindă și să-i lase înapoi în egalitate.

În ciuda dominației lui Chivas pe piața de pariuri (-175), suntem mergând cu Seattle pentru a menține echipa gazdă la egalitate aici, asigurându-și trecerea în semifinale și lăsând-o pe Chivas să se întrebe ce ar fi putut fi.

Mergi la egalitate (+256). Interacțiune sportivă

Rezultate / ProgrameLiga Campionilor CONCACAF

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |811
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.