Mar, 04.03.2018 - 15:56 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 03/04/2018 - 15:56 EDT

Predictii prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor CONCACAF

CONCACAF Champions League Semi-Finals First Legs Predictions

Toronto FC vs Club America

Următorul meci al echipei meleToronto

Roșii s-au întors în cele din urmă în cercul câștigătorilor din MLS cu o victorie confortabilă cu 3-1 în fața lui Real Salt Lake, aflat în dificultate, pe terenul BMO, și același loc va fi scena celui mai mare meci din istoria scurtă a clubului până în prezent. FC a câștigat totul pe plan intern, dar nicio echipă, nici măcar o echipă americană, nu a câștigat Liga Campionilor CONCACAF, iar istoria este obiectivul echipei lui Greg Vanney.

Nu va fi însă ușor. Încă o dată, ei găzduiesc prima manșă împotriva unei echipe mexicane, ceea ce înseamnă că, pentru a trece în finală, cel mai probabil va trebui să marcheze un gol la sud de graniță. Cei doi pe care i-au reușit la Tigres în sferturile de finală și-au asigurat progresul, iar performanțe mari de la Sebastian Giovinco și compania vor fi necesare încă o dată.

Adversarii lor, Club America, nu va fi o propunere ușoară. Ei sunt singura echipă rămasă în competiție care a câștigat actuala iterație a turneului, o ispravă realizată atât la ediția din 2015, cât și la cea din 2016. America a avut o cursă mult mai ușoară până în semifinale, cu victorii mari asupra clubului din Costa Rica Saprissa (6-2) și Tauro din Panama (7-1). Lipsa lor de fotbal competitiv în competiție îi va determina să-și subestimeze adversarii?

Nu credem. Club America va fi conștientă de amenințarea pe care o reprezintă echipele MLS că au jucat împotriva Montreal Impact în finala turneului din 2015 și, de asemenea, împotriva Seattle Sounders, un an mai târziu, în sferturile de finală. În toate aceste patru meciuri, Club America a primit goluri, așa că nu ar trebui să se facă iluzii cu privire la puterea de atac a echipelor MLS.

Sper că și-au făcut temele, pentru că Giovinco și Jozy Altidore au fost amenințători. apărarea opoziției din toate ligile pentru o lungă perioadă de timp și va fi dornic să profite de Mexic. Deși Club America are experiență în această competiție, impulsul este o forță puternică și există o mulțime de România în acest moment.

Toronto FC va avea cu siguranță avantaj acasă într-o noapte care se așteaptă să fie foarte rece și umedă. , cu posibilă zăpadă. Club America va intra cu o mentalitate defensivă, știind că o remiză le va oferi un avantaj înainte de meciul de săptămâna viitoare, deși credem că roșii pot lua conducerea către Mexico City.

Toronto FC are cote generoase pentru a câștiga acest meci, în ceea ce este un spread destul de egal oferit de Sports Interaction. Puteți obține +121 pentru România, în timp ce o victorie a Clubului America și o remiză pot fi ridicate la +207 și, respectiv, +209. Este aproape, pentru că trebuie să fie un meci strâns, dar suntem încrezători că Toronto poate obține victoria.

Mergi la Toronto FC @ +121 (+121)

Chivas Guadalajara vs New York Red Bulls

Următorul meci al echipei meleNew York Red Bulls

Echipele MLS s-au dovedit până acum a fi un ghimpe în piept pentru echipele mexicane în Liga Campionilor CONCACAF 2018. Toronto FC i-a lăsat fără ceremonie pe finaliştii de două ori Tigres din competiţie în ultima rundă, în timp ce New York Red Bulls au fost pur şi simplu prea buni pentru Tijuana.

Guadalajara, una dintre cele mai de succes echipe din istoria Mexicului, au fost tot în pragul eliminării. După o înfrângere cu 1-0 la Seattle, Chivas s-a trezit frustrat și fără goluri la pauză din manșa secundă, înainte ca în cele din urmă cătușele să fie rupte și au plecat spre o victorie totală cu 3-1.

Chivas se va baza pe această experiență în timp ce se confruntă cu o echipă Red Bulls care a surprins cu siguranță în eforturile lor de până acum. Cu toate acestea, vor fi o mulțime de nervi în tabăra gazdelor când meciul va începe miercuri seara. Guadalajara nu a jucat încă într-o semifinală a Ligii Campionilor (de când turneul a fost redenumit în 2008) și nu a câștigat niciun titlu CONCACAF de la prima Cupă a Campionilor din 1962. Acesta este cel mai aproape de mult timp.

New York Red Bulls vin dintr-o înfrângere în fața lui Orlando City în cel mai recent meci din MLS, deși acest meci a fost mai degrabă un exercițiu de antrenament pentru ceea ce trebuie să vadă ca fiind cel mai mare meci din istoria francizei. În loc să se întoarcă acasă în New Jersey, Red Bulls au rămas în căldura Orlando în încercarea de a se condiționa pentru căldura mexicană și vor ajunge, de asemenea, devreme în Guadalajara pentru a se adapta la altitudine.

Chivas va începe ca favoriți fermi după victoria lor dominantă pe teren propriu împotriva Seattle în ultima rundă. Echipa gazdă are un preț de -197 și va ști că doar o altă victorie dominantă le va oferi asigurarea necesară pentru a supraviețui călătoriei către nord la New York. Remiza, care oferă cote de +261, este poate singurul alt rezultat probabil și ar fi un impuls uriaș pentru Red Bulls, care au prețuri la prețuri externe: +518.

New York Red Bulls a făcut-o. reușesc să finalizeze o victorie cu 2-0 la ultima lor călătorie în Mexic, deși ar fi nevoie de ceva seriozitate pentru a-i susține să repete această performanță. Am dori să credem că pot reuși o egalitate, dar să recunoaștem că Chivas ar trebui să câștige acest meci, iar noi ne-am pune banii pe gazdă.

Mergi pentru Chivas (-197)

Alte opțiuni de pariere

Nu uitați căInteracțiune sportivă și celelalte site-uri de pariuri de top vă vor permite să utilizați aproape orice pariu. Am analizat foarte atent aceste două meciuri și suntem încrezători în fiecare rezultat, așa că de ce să nu punem un pariu parlay pe pereche? Plasând pariurile împreună, veți câștiga cote de +234, ceea ce reprezintă un randament fantastic pentru un rezultat probabil.

Dacă nu sunteți de acord cu alegerile noastre (care sunt ambele rezultate favorizate), veți vedea dvs. cheltuielile potențiale cresc și mai mari. De exemplu, o remiză în meciul Toronto FC vs Club America, combinată cu victoria cu Guadalajara, va avea cote de +367 oferite. Combinarea pariurilor cap la cap este o modalitate grozavă de a vă crește cheltuielile, așa că asigurați-vă că o încercați la următorul pariu!

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |801
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which Jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

Știri NFL - 08/10/21
România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbalul a început în România și Statele Unite|| |829, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.