Sâmbătă, 22.10.2016 - 15:04 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 22/10/2016 - 15:04 EDT

Recuzită de fotbal universitar: Cote pentru trofeul Heisman 2016

College Football Props: 2016 Heisman Trophy Odds

Cote pentru Trofeul Heisman 2016 NCAAF la Bodog

Nu este niciodată o surpriză să vezi o listă de candidați pentru Trofeul Heisman plină de pivoți. Datând din sezonul 2000 NCAAF, când fundasul Florida State Chris Weinke a câștigat premiul, 13 dintre ultimii 16 câștigători Heisman au fost pivoți. Alabama RB, Derrick Henry, a întrerupt o serie de cinci câștigători consecutivi în QB când a luat acasă premiul în 2015. În timp ce câștigarea un Heisman este o realizare personală fantastică, aceasta este de obicei urmată de mariNFL bucks, it doesn't guarantee that the winners will achieve success at the next level. The Redskins and Browns can certainly attest to that recently.

În fruntea clasamentului de pariuri futures Trophy Heisman 2016 la Bodog, Louisiana Cardinals QB Lamar Jackson este în prezent cota favorită cu o linie de bani -190. Este dificil să argumentezi statutul de cretă al lui Jackson, deoarece pivotul cu dublă amenințare a Cardinals a adunat 1.806 de yarzi prin trecere (15 TD) și 832 de yarzi de urgență (15), în timp ce a condus Louisville la un record de 5-1 în acest sezon. Clemson QB Deshaun Watson este un al doilea distanță față de Jackson, cu un +375 ML laBodog , deoarece pivotul Tigers a acumulat 2.229 de yarzi totale și 21 înscrie peste șapte jocuri. Aceste numere includ un joc de cinci TD, în timp ce Watson l-a jucat pe Jackson în victoria Tigers cu 42-36 în fața Cardinals în timpul întâlnirii lor din NCAAF Săptămâna 5.

Bodog College Football Props 2016 Heisman Trophy Odds

College Football Props Sfaturi de pariuri

Ohio State QB JT Barrett completează primii trei speranțe Heisman cu o cotă de +750 pe linia monetară laBodog. Barrett a înregistrat 1.641 de metri în total și 22 de scoruri, în timp ce i-a condus pe Buckeyes la un record de 6-0 până acum în 2016. Jabrill Peppers, care este listat ca fundaș defensiv, dar joacă peste tot pentru Michigan Wolverines, ocupă locul patru cu un +900 ML. Preț. De acolo, șansele se mută în patru cifre, când QB al Huskies de la Washington Jake Long (+1000) QB Alabama Jalen Hurts (+1600) RB State Florida Dalvin Cook (+3300) QB Houston Greg Ward Jr. (+3300) și Stanford RB Christian McCaffery (+5000) primește, de asemenea, recunoașterea trofeului Heisman de la casele de pariuri la casa de pariuri sportive Bodog.

Dacă ar exista un „sezon de propuneri” recunoscut oficial, acesta ar fi acesta, deoarece casele de pariuri sportive online sunt pline de oferte în acest moment. În timp ce se face târziu, MLBRecuzita World Series pentru Dodgers și Cubs sunt încă disponibile și mai multe vor fi adăugate pentru Fall Classic odată ce reprezentantul Ligii Naționale este determinat. Sezonul regulat NFL, playoff-ul, Super Bowl și elementele de recuzită pentru jocuri individuale sunt numeroase, la fel ca și ofertele de propuneri pentruNHL șiNBA which are both just getting their seasons started. Like înregistrarea un cont de pariuri - plasarea pariurilor prop la Bodog este rapidă și ușoară. Mergeți pur și simplu la Bodog, selectați oricare dintre filele sportive majore și apoi faceți clic pe meniul derulant pentru a obține o listă cu opțiunile de pariere ale propunerii. În ceea ce privește Trofeul Heisman, pariorii care doresc să susțină Louisville QB Lamar Jackson trebuie să acționeze rapid. Asta pentru că, la momentul scrierii acestui articol, Jackson are patru touchdown-uri și Cardinals zdrobesc NC State cu 44-0 la pauză.

Rezultate / ProgrameNCAA Football

Category : NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |776
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.