Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
College Football Fever 2018

College Football Fever 2018

Fotbal universitar Sezonul Bowl este aici. Există mai multe oportunități de a prinde echipe în locuri profitabile, precum și de a le stinge pe altele care ar putea primi prea mult credit. Avem câtevaLocuri de fotbal NCAA pentru a vă menține jocul de pariuri online de sărbători.

Alegeri NCAA Football Bowl

The Peach Bowl: Michigan (7) vs Florida (10)

Pe 29 decembrie, două dintre cele mai mari nume dinFotbalul universitar în comparație.

Michigan| ||672 (10-2) had a shot at the Campionatul Național în acest sezon, dar totul a fost pentru nu, deoarece au fost aruncați în aer deStatul Ohio la sfârșitul lunii noiembrie.

Acum se vor îndrepta către Peach Bowl de la cupola Mercedes-Benz din Atlanta, Georgia lipsând mai mulți titulari în apărare precum și cel mai bine cotat alergătorKaran Higdon, care s-a declarat pentru draftul NFL.

gator nation

antrenor-șefJim Harbaugh este 1-2 în lui 3 meciuri Bowl ca antrenor principal din Michigan și va juca o echipă de Florida Gators (9-3) care este pe FACE.În plus, Wolverines au 1-5 ATS în ultimele 6 jocuri din afara conferinței.

Ia punctele și se amestecă puțin pe linia monetară a Gators. SEC curăță de obicei în timpul sezonului bolurilor.

SELECȚI: Gators +7 (-105) și pentru a câștiga definitiv (+225) laWilliam Hill

Florida Gators Pentru a câștiga Peach Bowl Cote
+225
William Hill

Taxslayer Bowl: NC State vs Texas A&M (19)

Vorbind despre SEC, iubesc Texas A&M (8-4) în acest loc.

În primul castron al erei Jimbo Fisher, în ajunul Anului Nou, va dori să facă un spectacol și câștigă în mod convingător.

Și fanii Aggie vor dori să sune Anul Nou în mod mareși-au văzut băieții pierzând ultimele 3 jocuri cu bowl. The line opened at -4.5 and jumped 2 points at some pariuri sportive online, așa că nu mai aștepta.

The NC State Wolfpack ( 9-3) sunt 1-6 ATS în ultimii 7 împotriva SEC, iar Aggies sunt pe un 7-0 ATS în jocurile din afara conferinței.

Și spre deosebire de Wolverines, niciunul dintre jucătorii sănătoși ai A&M va sări peste acest joc. Ei joacă să câștige și să câștige enorm. După ce au învins LSU când s-au clasat în top 10, și-au arătat plafonul și se simte ca o acoperire ușoară care dispare.

ALEGE: Texas A&M -6 (-114) pe 888Sport

  View All Sports Betting Sites

  Orange Bowl: Oklahoma (4) vs Alabama (1)

  Este rar să vezi o diferență de două touchdown și cred că este prea scăzut... și se simte ca una dintre acele întâmplări rare.

  Pe 29 decembrie,Oklahoma Sooners (12-1) șiAlabama Crimson Tide (13-0) meet in Miami to decide who heads to the National Championship game. But Alabama are in class all by themselves this season. Oklahoma is a high octane offense no doubt, but this is the closest thing to a NFL defense, that's not an NFL defense, that Sooner quarterback and câștigătorul trofeului Heisman Kyler Murray au jucat vreodată împotriva.

  Viața nu este corectă uneori șiNick Saban stivuiește în mod continuu pachetul cu restul colegiului de fotbal. Deces, Tax and Roll Tide.

  ALEGE: Alabama -14 (-105) peBET365

   

  Alabama Crimson Tide| ||1227 To Beat Oklahoma Sooners Odds
  -14 (-105)
  Bet365

  Ma poți urmări pe twitter@zahir_gilani