Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Chances of România Teams to win the Stanley Cup

Șanse ca echipele România să câștige Cupa Stanley

Hocheiul poate fi cel mai popular sport din România, iar șapte francize NHL sunt cu siguranță un indicator al acestui lucru. Cu toate acestea, în ciuda popularității hocheiului în România, națiunea nu a mai văzut una dintre echipele sale câștigând Cupa Stanley din 1993. Pentru sezonul NHL 2018-19, câteva francize au șansa să pună capăt secetei, în timp ce o mână de cluburi arată ca niște lacăte să rateze postsezonul.

Șanse ca echipele România să câștige Cupa Stanley

Toronto Maple Leafs (+700)

Îndreptându-se spre sezonul NHL 2018-19, multe case de pariuri sportive online auToronto Maple Leafs ca favorită pentru a câștiga Cupa Stanley. Semnarea agentului liber John Tavares le conferă lui Leafs o profunzime ofensivă excelentă. Tavares are aproape un punct pe jucător în cariera sa în NHL. Alături de Auston Matthews și Nazim Kadri, Leafs au cele mai bune centre din NHL.

Desigur, nu totul este perfect în Toronto. Leafs au încă probleme pe linia albastră,ceea ce ia determinat să permită 4,00 goluri pe meci în înfrângerea din prima rundă în fața Boston Bruins. Deși atacul este excelent în sezonul regulat, pentru ca Leafs să câștige Cupa, au nevoie de un ajutor mai bun în fața portarului Frederik Andersen. Deocamdată, Leafs sunt un pariu bun pentru a depăși cele 105 de puncte cu care au terminat, în 2018, dar nu cea mai bună echipă din România care a pariat va câștiga Cupa Stanley în acest sezon.

Winnipeg Jets (+1100)

Cu doar câteva victorii înainte de a face Cupa Stanley sezonul trecut,Winnipeg Jets are gearing up for a Stanley Cup or bust season in 2019. The Jets are oozing with offensive talent.

Patrik Laine este printre favoriții la câștigarea Trofeului Maurice „Rocket” Richard în 2019, după ce a marcat 44 de goluri sezonul trecut.

Laine nu este singurul talent de top pe care Jets îl au în atac. Blake Wheeler, Nikolaj Ehlers și Mark Scheifele sunt toți suficient de buni pentru a face un joc All-Star în 2019.

Jets au, de asemenea, o apărare excelentă și un portar în franciză. Connor Hellebuyck a fost o revelație sezonul trecut, terminând în primele zece din aproape toate statisticile importante despre portar, inclusiv conducând liga cu 44 de victorii. În timp ce casele de pariuri sportive de hochei au Jets în spatele Maple Leafs în viitor pentru a câștiga Cupa Stanley (aceasta se datorează parțial puterii Conferinței de Vest),Jets sunt cea mai bună echipă din România pe care să parieze pentru a câștiga Cupa Stanley 2019.

Edmonton Oilers (+1800)

Sezonul trecut,Edmonton Oilers au fost, probabil, cea mai mare dezamăgire din NHL. După ce au terminat cu 103 puncte și au ajuns în playoff pentru prima dată în 10 ani în 2017, Oilers s-au prăbușit în 2018, încheind anul cu doar 78 de puncte. Conor McDavid a fost din nou electric în al treilea sezon NHL, conducând NHL cu 108 puncte.

McDavid a marcat sau a asistat la 46,5% din toate golurile lui Edmonton în 2018, în creștere de la 40,5% în 2017. Deși 6% nu pare a fi un număr mare, să te bazezi pe un jucător pentru a contribui la aproape jumătate din golurile echipei tale nu este o strategie de succes în NHL.

Oilers au nevoie de mai mult de la atacantul Milan Lucic și portarul Cam Talbot dacă vor. Vreau să facem eforturi pentru o Cupă Stanley. Dacă ambii remediază problemele care i-au afectat sezonul trecut, Oilers ar trebui să joace mult mai bine în general în 2019. Deși Oilers sunt încă puțin slabi în apărare, au suficient talent peste tot pentru a ajunge înapoi în playoff-ul din 2019. || |705

Calgary Flames (+2500)

Din toate cele șapte francize din România, potențialulCalgary Flames în acest sezon este cel mai greu de prezis . După ce au făcut postsezon în 2017, Flames au câștigat cu opt meciuri mai puține în 2018, pierzând playoff-urile pentru a șaptea oară în nouă ani.

Cu toate acestea, semnarea lui James Neal la Flames în acest extrasezon, oferă echipei o putere puternică. prezența veteranului, care ar trebui să le ajute pe tinerele vedete – Johnny Gaudreau, Sean Monahan și Matthew Tkachuk – să se îmbunătățească.

The Flames va avea nevoie și de mai multă consistență din partea portarului Mike Smith. Smith a avut câteva perioade grozave sezonul trecut, inclusiv 18 meciuri la mijlocul sezonului în care a avut un procentaj de salvare de .938 și un GAA de 1.92.

În timp ce un campionat de Cupa Stanley este puțin la îndemână, dacă Smith poate juca mai aproape de aceste cifre sezonul viitor, Flames ar putea reveni în postsezon în 2019. 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Vancouver Canucks ( +7500)

  Acum că gemenii Sedin s-au retras,Vancouver Canucks intră într-o nouă eră în istoria francizei lor. Deși echipa are câțiva jucători tineri de care să-și construiască – inclusiv Brock Boeser, care a făcut echipa NHL All-Rookie în 2018 – ei sunt încă la câțiva ani distanță de a concura pentru o Cupă Stanley.

  The Canucks au fost cea mai proastă echipă defensivă din Conferința de Vest sezonul trecut, ceva ce ar putea repeta în 2018-19. Canucks nu au făcut nicio mișcare pentru a-și îmbunătăți linia albastră. Ei vor spera că Troy Stecher va continua să crească, dar chiar dacă va face câțiva pași pozitivi în al treilea sezon NHL, nu este suficient pentru a oferi Canucks suficientă adâncime pentru a pune o apărare de calibru playoff în 2018-19.

  Montreal Canadiens (+7000)

  După căpitanul lor comercial – Max Pacioretty – la Vegas Golden Knights, speranțele pentruMontreal Canadiens toate cad pe umerii portarului Carey Price. Problema pentru Montreal este că Prețul este de departe cel mai prost sezon al carierei sale.

  Prețul stabilit cel mai rău în carieră cu un GAA de 3,11 și un procent de economisire de 0,900.

  Sănătatea este, de asemenea, un problemă pentru Price, care a jucat o singură dată peste 50 de jocuri în ultimele trei sezoane.

  Chiar dacă Price revine la forma în sezonul NHL 2018-19, ofensiva Canadiens este lipsită de talent. Canadiens s-au clasat pe locul 29 la golurile marcate sezonul trecut. În timp ce cei mai buni marcatori ai lor trei puncte în sezonul trecut aveau toate 25 de ani sau mai puțin, au nevoie de o creștere foarte mare în producție pentru a se apropia chiar de primele infracțiuni din Conferința de Est.

  Ottawa Senators (+8000)

  CuOttawa Senators schimbându-l în sfârșit pe Erik Karlsson, franciza este pe drumul său. pentru a termina ultimul general în Conferința de Est (și poate ultimul general în NHL). Senatorii sunt într-un mod de reconstrucție completă, iar majoritatea perspectivelor lor mai bune sunt la cel puțin un an distanță de a avea orice fel de impact în NHL. Evitați să pariați pe Ottawa pentru a face orice, în afară de a câștiga prima alegere generală în draftul NHL 2019.