Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Champagne Stakes 2018

Mizele de șampanie 2018

Without mincing words or hyperbolizing, there is some legitimate young talent in this race. In fact, the race looks to have far better quality than the Breeders' Futurity - the other marquee two year-old race taking place on Saturday, albeit at Keeneland.

4 din cei 10 alergători -Aprobat, Trofeu Vânător, Complexitate șiCod de Onoare - au înregistrat cifre Beyer Speed ​​de 86 sau mai mari, fie la primul, fie la al doilea început al carierei. Este cel puțin precoce și indică o capacitate serioasă.

Hai să facem cunoștință cu terenul:

 • 1-Aprobat 7/2
 • 2-Vânător de trofee 10/1
 • 3-Războinic lui Ahile 15/1
 • 4-Complexitate 5/2
 • 5-Apelați-l pe Paul 4/1
 • 6-Listing 15/1
 • 7-Zip de succes 20/1
 • 8-Codul de onoare 6/1
 • 9-Aurelius Maximus 6/1
 • 10-Casa Creed 30/1

Sfaturi de pariuri

Încheierea cursei

Complexitatea pare uluitor de rapid. Stagiarul lui Chad Brown și-a câștigat debutul pe 3 septembrie la Saratoga mergând direct la fracțiunile de conducere și de set de 22/45 pentru sfert și jumătate de milă se împart într-o cursă de șase stadii. Apoi s-a retras pentru a câștiga cu 4 1/4 lungimi împotriva unui grup de fecioare unde alergătorul de pe locul al treilea a revenit imediat pentru a câștiga următorul start.

Aprobat Mizele de șampanie Cote
7/2
Sports Interaction

Complexitatea ar trebui să stabilească din nou ritmul, dar el va avea companie sub forma câștigătorului de gradul 2 Saratoga Special Sună-l pe Paul (4/1), care este neînvins în două starturi. Ambilor mânzi li se va cere să-și ducă viteza mai departe în această provocare de o milă.

Având în vedere modul în care se va desfășura această cursă în fazele incipiente, voi căuta un alergător de la puțin timp. ritmul. Endorsed și Trophy Chaser arată ambele candidați excelente pentru a-și duce treaba la bun sfârșit.

Primul a dat dovadă de un stil drăguț și năpustit în timp ce și-a câștigat debutul pe 18 august la Saratoga pentru a câștiga un 89 Beyer Figure. Antrenorul Kiaran McLaughlin a încercat probabil această cursă imediat după acea performanță și ar putea să-și pună sarcina pe un alt efort uriaș.

Trophy Chaser este foarte intrigant la acel preț de 10/1 ML. El deține cel mai bun Beyer Figure din domeniu la 96, deși acel efort a venit pe o pistă neglijentă în ultimul său start. Totuși, este rar ca un cal cu cea mai bună carieră Beyer Figure din domeniu să fie disponibil la un preț atât de atrăgător. Fii cu ochii pe acest expeditor din Gulfstream Park.

Punturile

Dă-mi Trophy Chaser deasupra. După cum am menționat, îmi place Endorsed, dar banii mei vor urma mai bineparii pe curse valoare aici. De asemenea, nu voi fi surprins dacă Aurelius Maximus apare cu o cursă mare, deoarece este singurul cal din acest grup cu o victorie la distanța de o milă.

Nu uitați să verificațibonusuri la pariuri și alte recompense de la partenerii noștri de pariere. Mult succes!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive