miercuri, 04.04.2018 - 03:35 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 04/04/2018 - 03:35 EDT

Cote pentru US Masters 2018: reapariția carierei uluitoare a lui Tiger Woods

US Masters 2018 Odds: Breaking Down Tiger Woods' Baffling Career Resurgence

Tiger Woods are cea mai bună carieră Resurgență 

A fost o priveliște pentru ochii dureroase, deoarece Tiger Woods a terminat la doar câțiva metri mai puțin de a captura primul său campionat în cinci ani. Aceștia sunt ochi dornici fie din cauza lacrimilor de bucurie la speranța revenirii neașteptate, dar inspiratoare, a celei mai mari icoane ale sportului, fie din cauza frecării lor cu neîncredere pentru a vedea coaja unui mare jucător de golf făcând pași în recâștigarea gloriei sale de odinioară.

Bătrânul de 42 de ani a fost în mare parte absent în ultimii trei ani, având de-a face cu spatele bolnav. A trebuit să fie supus unei a patra intervenții chirurgicale și chiar sa gânditpensie. Dar problemele sale cu accidentările au trecut de mai bine de trei ani. Woods s-a confruntat cu accidentările sale încă din 2008, la scurt timp după ce a câștigat ultimul său major, US Open 2008. De atunci, s-a luptat nu doar să rămână sănătos, ci și să evite scandalurile în timp ce și-a reinventat jocul.

Woods a avut o scurtă renaștere din 2012 până în 2013, când a fost din nou cel mai bun jucător de golf, dar nu a reușit să câștige niciun important. . Anul acesta ar putea fi diferit, deoarece Woods dă semne că este încă o dată un candidat.

Fluke sau Truth? Breaking Down Tiger Woods Revenirea

Când chiar și Woods însușinu-i vine să cred revenirea, știi că putem fi asistând la ceva special. Nu vom sări pistolul și nu-l vom încorona încă, dar spatele lui Woods, care l-a deranjat în ultimii opt ani, pare în sfârșit să fie din nou pe deplin sănătos, avem mai mult decât o licărire de speranță.

Woods a suferit o operație de fuziune a coloanei vertebrale, a patra în mai puțin de trei ani, pentru a îndepărta o mare parte a unui disc degenerat. A fost genul de intervenție chirurgicală care ar putea pune capăt carierei, dar pentru ceea ce Woods descrie ca fiind un „miracol”, el nu doar s-a vindecat, ci și-a recăpătat o parte din forță și a fost fără durere pentru prima dată în aproape un deceniu.

Dacă problemele cu spatele lui au dispărut cu adevărat, acest lucru va întări conducerea lui Woods, care a fost criptonitul lui în ultimii ani. Cel mai mult va avea nevoie de el pe terenurile imense din Augusta.

Rănile la spate sunt semnul morții pentru aproape fiecare sportiv din sporturile profesioniste. A împiedicat legendele de la Larry Bird în NBA la Mario Lemieux în NHL. Woods a trebuit să-și reajusteze balansul pentru a-și adapta spatele și chiar și în timp ce făcea asta, a reușit să rămână relevant și să lupte de mai multe ori.

Cu un spate vindecat, Woods își poate reînvia jocul lung pentru a-și completa jocul scurt magistral. El s-a clasat deja pe locul șapte în ceea ce privește loviturile câștigate în acest an și, cel mai important, unul dintre leagănele sale a fost cronometrat la o viteză uluitoare de 128,42 mile pe oră. Nu doar o leagăn impresionantă după standardele sale de astăzi, ci după toate standardele:

Woods a lovit, de asemenea, un jucător de 361 de metri la Honda Classic și s-a clasat pe locul 15 la lovituri, a câștigat aproape-verde, o performanță solidă. Acesta este un bărbat de 42 de ani care vine de la o potențială intervenție chirurgicală care pune capăt carierei.

Dar chiar dacă elimini narațiunea revenirii și nenumăratele articole puf care îi urează toate binele, Woods este un top-10 legitim. talent în golf încă o dată.E posibil să nu câștige Masters, dar poți paria că va arăta foarte bine acolo.

Woods versus The Field: Concurenții la Masters din SUA

*Cote Masters 2018 prin SportsInteraction.

Masters 2018 Odds

Datorită vieții sale noi, Woods a câștigat Masters nu este doar o dorință gândire ci o posibilitate. El se numără printre favoriți la +1200 pentru a câștiga totul, dar este încă în spatele unei concurențe serioase.

În partea de sus, avem o egalitate triplă între Rory McIlroy, Jordan Spieth și Justin Thomas la +1000 fiecare.McIlroy este de patru ori campion la majors, dar încă nu a câștigat râvnita jachetă verde. Cel mai bun final al său a fost în 2015, când s-a clasat pe locul 4. El a terminat în top-10 în ultimele patru Masters și acesta ar putea fi în sfârșit anul în care își va face treaba.

Spieth a câștigat Masterul în 2015 și a fost finalist în 2014 și 2016. El este de trei ori campion la major și a fost la un moment dat considerat drept următorul lucru important în golf, după runda sa uluitoare din 2015 și începutul lui 2016, unde a terminat în primele patru la fiecare majoră. Consecvența va fi cheia pentru Spieth, care ar dori să uite dezastrul său epic de la turneul de anul trecut.

Noul copil din bloc esteThomas care a câștigat Campionatul PGA vara trecută și este numărul doi mondial. El a terminat la egalitate pe locul 22 la turneul de anul trecut și, la fel ca Spieth, va trebui să depășească înaltele și dezavantajele emoționale care vin în Augusta.

Nu trebuie uitat este numărul unu mondialDustin Johnson (+1200) care are multe de demonstrat după a ratat turneul de anul trecut din cauza unui accident ciudat.

Pariază pe The US Masters

Este cel mai bun moment al anului pentru a fi un fan al sportului în România, în timp ce NHL se îndreaptă către playoff și Blue Jays începe sezonul de baseball. România se îndreaptă către aceste cărți sportive online pentru a face pariuri pe aceste sporturi și multe altele. Cărțile oferă cote extinse de baseball împreună cu propriile promoții, așa că verificați fiecare recenzie pentru a vă găsi favorita.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1286
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which Jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  Știri NFL - 08/10/21
  România și Statele Unite ale Americii, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite|| |1314, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.