Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Toronto Raptors Best Picks For 2018-19

Toronto Raptors Cele mai bune alegeri pentru 2018-19

Cote de pariere

Raptors Odds To Win The 2019 NBA Championship

Favorita – Golden State Warriors -175

Toronto Raptors - +1600

The Golden State Warriors vor câștiga al treilea campionat consecutiv în 2019. În general,pariurile NBA futures favorizează în mare măsură echipele conferinței vestice pentru finala NBA 2019. Boston are a doua cea mai bună linie pentru a câștiga un inel, deoarece aceștia operează în afara conferinței de est, ceea ce le oferă Celtics un drum mai ușor către finală.

Cine va fi campion vestic, probabil că va câștiga un inel. Rockets l-au câștigat pe Melo, dar l-au pierdut pe Ariza, așa că vor avea probleme să-i învingă pe Războinici. LeBron va fi înconjurat de un amestec intrigant de stele în ascensiune și veterinari grizzled, care conferă Lakers un aer de imprevizibilitate. Dacă Thunder rămâne sănătos, pierderea lui Melo și întoarcerea lui Roberson fac din Westbrook și compania un wild card periculos.

Boston este o echipă fantastică cu vedete tinere și bătrâne, în timp ce Toronto Raptors îmbunătățit pe hârtie prin adăugarea lui Kawhi Leonard și Danny Green. În circumstanțe potrivite, Celtics și Raptors ar putea supăra Occidentul, chiar dacă Warriors și Rockets nu au egali. 76ers prezintă unele dintre cele mai uimitoare tinere talente din asociație, dar este greu să susțineți o echipă cu puțină experiență în playoff.

Adăugarea unui om mare de stele le-ar oferi Raptors suficientă putere de foc pentru a provoca orice echipă. în NBA, chiar dacă Warriors ar rămâne favoriți puternici.

Generalul Raptors Masai Ujiri l-a concediat pe Casey și l-a schimbat pentru Kawhi și Green pentru a câștiga acum. Ca atare, este fezabil ca Ujiri să încerce să întărească în continuare gama Toronto cu o tranzacție înainte de termenul limită. Dacă Grizzlies sau Nuggets au un sezon dificil, un jucător precum Marc Gasol sau Paul Millsap ar putea deveni disponibil. Adăugarea unui om mare de stele le-ar oferi Raptors suficientă putere de foc pentru a provoca orice echipă din NBA, chiar dacă Warriors ar rămâne favoriți puternici.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cote pentru câștigătorul Conferinței de Est Raptors

  Favorita – Boston Celtics -120

  Toronto Raptors - +350

  Ironia din spatele plecării lui LeBron de la conferința de la est ar fi faptul că Toronto Raptors încă nu sunt favoriți, în ciuda faptului că au un meci mai bun. eam pe hârtie. Boston nu a făcut nicio stropire în extrasezon, dar va fi cea mai îmbunătățită echipă din conferința de est din cauza revenirii lui Kyrie Irving și Gordon Hayward din rezervele accidentate.

  Toronto Raptors Pentru a câștiga Cote la Conferința de Est
  +350
  Sports Interaction

  De fapt, Philadelphia 76ers (+300) sunt considerați un pariu mai bun decât Toronto pentru a deveni campioni estici, în ciuda lipsei lor de experiență în playoff. Philly s-ar putea transforma în echipa de învins în est dacă Ben Simmons și Markelle Fultz dezvoltă o lovitură de săritură consistentă.

  Rapitorii au terminat pe partea de est în timpul sezonului regulat pentru prima dată în istoria francizei. Toronto va termina primii trei în conferință în timpul sezonului regulat, dar Celtics sau 76ers sunt favoriții de presezon în est.

  OG Anunoby - Toronto Raptors

  Cote Raptors Atlantic Division

  Favorita – Boston Celtics - 125

  Toronto Raptors - +250

  Rapatorii au terminat pe vârful Diviziei Atlantic pentru a patra oară în cinci ani sezonul trecut din cauza accidentărilor la Celtics și 76ers, care au forțat Boston și Philly pentru a opri sau odihni jucători importanți pe tot parcursul sezonului. Acum că LeBron a eliberat Divizia Centrală, Atlanticul este de departe cel mai puternic grup din est. Așteptați-vă ca Celtics să ia Atlanticul cu Toronto și Philadelphia luptă pentru locul secund.

  Câte jocuri vor câștiga Toronto Raptors în 2019?

  Victorii peste/sub 54,5

  A franchise record 59 wins stunned the experts at Vegas, some of whom pegged the Raptors as a sub-50 win club for the 2017-18 season. Toronto definitely overachieved, benefitting from a soft eastern conference and the rapid emergence of rookie starter OG Anunoby and the Bench Mob. If Kawhi Leonard and Danny Green mesh quickly with their new teammates, the Raptors will finish with 55-58 wins. A slow start will limit the Raptors to 50-53 victories.

  Vor juca Toronto Raptors în playoff în 2019?

  Da -5000 :: Nu +2000

  It’s tough to imagine a scenario in which the Toronto Raptors miss the playoffs in 2019. Even if Kyle Lowry and Kawhi Leonard miss large chunks of the season with injuries, Toronto’s deep enough to challenge mid-tier teams in the eastern conference. Only a complete disaster will prevent the Raptors from competing in the post season this year.

  Candidații MVP Toronto Raptors

  • LeBron James +350
  • Anthony Davis +400
  • Giannis Antetokounmpo +450
  • James Harden +500
  • Kawhi Leonard +700
  • Kyle Lowry +20000

  Despite missing nearly an entire season due to injury, Kawhi Leonard has the fifth best odds to win NBA MVP in 2018-19. LeBron, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo and James Harden are the only players to feature superior MVP odds, which reveals Kawhi’s value as the association’s top two-way player. A 60-win season for the Raptors could force the NBA to award Leonard the MVP – which would be a first for the franchise.

  Kawhi va servi drept superstarul Toronto, dar aceasta este încă echipa lui Kyle Lowry. Acesta este singurul motiv pentru care Kyle este listat ca candidat MVP, pentru că nu va acumula statisticile brute necesare pentru a învinge Harden, LeBron, Davis și Greek Freak.