Mar, 09.05.2017 - 13:59 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 09/05/2017 - 13:59 EDT

Cote câștigătoare ATP French Open 2017

ATP French Open Winner Odds 2017

ATP French Open Futures la Bet365

The warm weather is upon us and the action returns to Roland-Garros on May 28th when the 2017 French Open kicks off. Bet365 are cele mai bune cote disponibile ca întotdeauna și nu este o surpriză să-l vedem pe Rafael Nadal în fruntea listei jucătorilor cu cele mai multe șanse să câștige turneul din acest an.

Nadal începe să-și recapete forma care l-a condus la un incredibil de nouă victorii la French Open în ultimele douăsprezece încercări. În acest timp, a fost practic imbatabil pe zgură și deține un record uimitor de 9-0 în finala de la Roland-Garros. Recordul său în turneu este un ridicol de 72-2, inclusiv câștigarea turneului cinci ani la rând și menținerea unei serie de victorii de 39 de meciuri.

Ambele sunt recorduri toate timpurile și, deși accidentările au oprit progresul cel mai prolific jucător de pe zgură din istorie, Nadal și-a arătat intenția de a reveni laapogeul tenisului ajungând în finala Australian Open și este gata să-și ia înapoi. coroana în ceea ce a devenit turneul „lui”. Este un favorit meritat.

# ATP French Open 2017 Câștigă definitiv Bet365
#1   Rafael Nadal +125
#2   Novak Djokovic +350
#3   Andy Murray| ||703 +500
#4   Stan Wawrinka +800
#5   Roger Federer +1400
#6   Dominic Thiem  +1400
#7 || |733  Kei Nishikori +2800
#8   Nick Kyrgios +3300
#9   Milos Raonic +5000
#10  Grigor Dimitrov +5000

Suspecții obișnuiți apar în primele cinci ale acestei liste și vor fi cea mai mare provocare pentru Rafa când turneul va ajunge la a doua săptămână. Novak Djokovic va apăra titlul pentru prima dată, iar tenace fostul număr unu mondial va încerca să-și adauge numărul impresionant de 13 victorii de Grand Slam. El este cu doar unul mai puțin de Nadal pe lista respectivă.

Andy Murray va fi, de asemenea, disperat să guste glorie după ce a căzut cu Djokovic în finala de anul trecut în patru seturi (a condus cu 1-0). Deși actualul numărul unu, Murray nu a câștigat încă Openul Francez și nu va fi considerat unul dintre cei mai mari din toate timpurile decât dacă poate reuși unMarele șlem al carierei.

Stan Wawrinka a ajuns pe locul trei în carieră, pe locul trei în lume și este, de asemenea, un nume de luat în considerare că a câștigat turneul din 2015, totuși, conaționalul Roger Federer ar putea fi cea mai mare amenințare elvețiană. Deși vârsta nu este de partea lui, cel mai mare jucător de tenis masculin din toate timpurile este un pericol chiar și la 90%. El a sfidat șansele pentru a câștiga2017 Australian Open, a 18-a sa victorie generală de Grand Slam și deține recordul pentru cele mai multe apariții în finala de Grand Slam (28). Va fi greu să reduceți GOAT

Cine va câștiga ATP French Open 2017?

Întrebarea pe buzele tuturor - să recunoaștem, suntem aici pentru a câștiga bani - este cine va câștiga turneul de anul acesta? În primul rând, să ne uităm la forma lor recentă. Până acum, în 2017, Roger Federer se află în fruntea topurilor cu un record impresionant de 19-1 (95%), urmat de Rafael Nadal cu 29-5 (85,3%).

Nadal a câștigat cele mai multe meciuri dintre toate. jucător în 2017 la momentul scrierii. Forma lui Andy Murray nu dă foc lumii - are 15-5 pentru anul calendaristic, ceea ce este alarmant având în vedere cât de puternic a fost anterior (ultimele sale 12 luni au dat un record de 80-10). Alți marcatori în top 10 includ Milos Raonic (14-3), Nick Kyrios (16-4) și Djokovic (14-4), în timp ce Jo-Wilfried Tsonga ocupă locul 6 pe lista generală a formei pentru 2017 și nu ar trebui să fie exclus în turneul său de acasă.

Recordurile pe teren zgură sunt, de asemenea, foarte importante. Vom arunca o privire asupra ultimelor douăsprezece luni, deoarece dimensiunea eșantionului nu este la fel de mare la începutul sezonului. Nadal, Djokovic și Murray figurează toți pe această listă cu recorduri de 80% sau mai mult. Cel mai bun jucător aici este Dominic Thiem, care are un record de 22-6 și a câștigat mai multe meciuri pe zgură în ultimul an decât oricine de pe lista de mai sus. Roger Federer nu apare pe această listă, deoarece nu a participat la meciurile pe zgură în această perioadă.

ATP/WTA Rankings May 2017

În ciuda formei grozave a lui Roger Federer din 2017, lipsa lui de antrenament pe zgură și recordul general la suprafață nu convinge. eu că poate câștiga Grand Slam-uri consecutiv. Andy Murray a făcut bine să ajungă în finala de anul trecut, dar nu-l văd câștigând turneul pe fondul formei sale de la începutul anului 2017. Stan Wawrinka a fost un interpret solid în turneu în ultimele douăsprezece luni și poate fi un cal negru pentru a ajunge în finală. Ar trebui să ajungă măcar în semifinale. Novak Djokovic este, de asemenea, greu de exclus din luptă, având în vedere pedigree-ul și experiența de Grand Slam.

Nu văd pe nimeni în afara primilor cinci câștigând turneul de anul acesta. Pentru mine, trebuie să fie Nadal. Atâta timp cât se menține în formă înaintea turneului, ar trebui să îndepărteze opoziția cel puțin până în a doua săptămână și să-și continue alergarea către o victorie în finală. Are doar 10 titluri în carierăFrench Open titluri și ar trebui să aibă foamea și dorința de a atinge acea piatră epică.

Bonus acumulator Bet365

Primele runde ale Openului Francez reprezintă o oportunitate fantastică de a renunța la un pariu acumulator și cuBonus acumulator Bet365|| |794 the reward is even greater. Looking at both Nadal and Murray to win their first match? Place an accumulator and receive a 5% bonus.

Adăugați Djokovic și Wawrinka și devine un bonus de 10%. Dacă pariezi 12 sau mai multe etape, vei primi un bonus de 50%! Cotele ca oricare dintre primele 12 cap de serie să iasă din turneu sunt minime și, deși majoritatea favoriților din primele runde au cote ridicol de mici pentru a progresa, bonusul acumulator poate ajuta ca pariul tău să merite.

Nu uitați că Bet365 are o serie de cote diferite la toate meciurile de la Openul Francez din 2017. Asigurați-vă că vă cercetați și înțelegeți unele dintre liniile mai exotice. Dacă Rafael Nadal ajunge în finală, încercați „numărul de seturi” - în ultimele nouă apariții ale lui Nadal la Roland-Garros, nu a avut niciodată nevoie de mai mult de patru seturi pentru a învinge un adversar.

Ca întotdeauna , faceți-vă cercetări, plasați pariurile cu înțelepciune și ați putea câștiga. De asemenea, vă puteți alătura conversației de pe pagina noastră de Facebook. Mult succes!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1351
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.