joi 13.04.2017 - 21:57 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 13/04/2017 - 21:57 EDT

Anaheim Ducks vs Calgary Flames 2017 Stanley Cup Playoffs Cote, alegeri, scor live

Anaheim Ducks vs Calgary Flames 2017 Stanley Cup Playoffs Odds, Picks, Live Score

Anaheim vs Calgary Cote pentru playoff NHL 2017

Următorul meci al echipei meleCalgary Flames

Departe de cel mai fericit loc de pe Pământ pentru Flames, Calgary încearcă să câștige un joc în Anaheim pentru prima dată din 2006. Acesta este un record NHL de 27 de înfrângeri consecutive, deoarece ultima victorie a Flames la Duck Pond a fost în prima rundă a playoff-urilor din 2006 playoffs. Este a doua oară în trei ani când Anaheim și Calgary se întâlnesc în playoff. Ducks au câștigat seria sezonului cu 4-1.

Anaheim intră în playoff ca cea mai tare echipă din NHL. Rațele s-au înălțat până la capătul din spate al programului lor, în timp ce au terminat cu o rundă de 13-1-3. A trecut mai bine de o lună de cândDucks au pierdut în timpul regulamentar și majoritatea victoriilor s-au datorat apărării, jocului lor fizic și golurilor în timp util. Anaheim a câștigat ultimele patru jocuri, inclusiv o pereche de victorii (4-3 și 3-1) împotriva lui Calgary.

Reconstrucția, reîncărcarea, remanierea și împrospătarea au fost toate folosite pentru a explica scena de hochei din Calgary. După apariția surpriză în playoff în urmă cu doi ani, Flames au ratat Big Dance anul trecut și au deschis sezonul cu un +5000Stanley Cup Prețul futures în campionat. Aceasta este o echipă mai bună decât cea de acum doi ani, iar Calgary va duce o luptă curajoasă în această serie de rivalități.

Ducks vs Flames 2017 Stanley Cup Playoff TV Schedule

  • Joi, 13 aprilie la 22:30 ET –Anaheim Ducks 3-2 Final
  • Sâmbătă, 15 aprilie la 22:30 ET – Anaheim Ducks 3-2 Final
  • Luni, 17 aprilie la 22:00 ET – | ||692Anaheim Ducks 5-4 (OT) Final
  • Miercuri, 19 aprilie la 22:00 ET –Anaheim Ducks 3-1 Finala

Calgary vs Anaheim 2017 NHL Playoff Series Rezumat –Ducks Câștigă 4-0

Anaheim a încheiat un sfert de finală | ||704NHL playoff serie de măturare a Flames cu o victorie 3-1 în jocul 4 la Calgary. În ciuda scorurilor care păreau a fi apropiate - Rațele arătau ca niște pisici mari jucându-se cu un șoarece mic, deoarece tinerii Flames erau dominați în această serie. Deși simțim că merităm o soartă mai bună, o plasă goală în Jocul 1 sau 2 ar fi fost drăguță, predicțiile noastre pentru această serie au avut profit. După ce am renunțat la 200 de unități în primele două meciuri, ne-am năpustit înapoi în ultimele două concursuri pentru a câștiga un profit total de 175 de unități. Rațele se odihnesc acum, în timp ce așteaptă câștigătorulSan Jose vs Edmonton serie care în prezent este la egalitate la două victorii fiecare.

Calgary vs Anaheim: Previziuni precedente NHL 2017 sferturi de finală Playoff

Rezultate / ProgrameNHL

Calgary Flames 2017 Stanley Cup Futures

Trebuie să ne întrebăm cum va afecta accidentarea lui Fowler Anaheim, deoarece era cel mai bun apărător al lor, cu o milă de țară. Acestea fiind spuse, când te uiți în sus și în jos pe aliniamentul Ducks, vezi multă experiență în playoff și mulți jucători de top. În timpul analizei noastre laFlames Stanley Cup șanse înapoi pe 15 martie, am plasat un mic pariu pe Calgary pentru a câștiga Cupa. Asta s-a întâmplat înainte să ne dăm seama că Ducks va fi adversarul lor din runda de deschidere = o capcană la pariuri futures.

Calgary trebuie să câștige de cel puțin două ori la Anaheim și șansele ca acest lucru să se întâmple nu sunt bune. Deși se poate întâmpla orice, nu putem recomanda Calgary ca candidat la Cupă în acest moment. Ne-ar plăcea să știm părerile voastre despre Chase for Stanley – trimiteți-ne un mesaj pe Facebook. Când pariați pe playoff-urile NHL, scăpați de jungla Loteriei Provinciale vizitând cele mai bune pariuri sportive enumerate mai sus. Evaluate și evaluate - sunt cele mai bune case de pariuri din domeniul pariurilor la puci.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |884
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.