Mar 28.03.2017 - 05:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Tue 28/03/2017 - 05:33 EDT

AL MVP 2017: Josh Donaldson de la Blue Jays printre favoritele caselor de pariuri sportive

AL MVP 2017: Blue Jays' Josh Donaldson Among The Sportsbooks Favourites

2017 AL MVP Rezumat

MVP-ul Ligii Americane, nu? Ei bine, ați putea crede că cu siguranță va fi Mike Trout. La urma urmei, a treia bază a fost unul dintre cei mai buni jucători din ligă în fiecare an în care a jucat și a câștigat dejaMLB American League premiul MVP în 2014 și 2016.| ||666

He's the favorite at +125 at Sports Interaction, but looking at the bigger picture, we find there's significantly more value on Toronto Blue Jays a treia bază Josh Donaldson.

2017 AL MVP Odds at SportsInteraction

Sports Interaction are cele mai bune cote pe el la +1400 și în Top 6 pentru a câștiga premiul. Deci este o piesă bună? Ei bine, să începem prin a tăia câmpul. Trout a câștigat titlul anul trecut fiind mult mai bun decât ceilalți concurenți, dar în cele din urmă este dintr-o echipă de nivel inferior, iarLos Angeles Angels nu se preconizează că fie cu atât mai bine în acest sezon.

Donaldson este dintr-o echipă de playoff, așa că va avea un avantaj pe Trout doar pe asta.

În ceea ce privește Mookie Betts, el este de fapt preț rezonabil și ar putea merita o joacă la +500. Indiferent dacăBoston Red Sox sunt grozave sau oribile, lumina reflectoarelor este mereu pusă pe ei, iar succesul grozav al lui Betts de anul trecut face ca această piesă la acest preț să fie foarte atrăgătoare. Jose Altuve s-a îmbunătățit an de an, dar se datorează regresului la un moment dat. Miguel Cabrera, pe de altă parte, a avut o renaștere și, în timp ce îmbătrânește, este încă suficient de bun pentru a fi în cursă la un preț rezonabil. Manny Machado este unul dintre cei mai buni stații scurti din ligă, dar este puțin lent și nu este în cea mai bună echipă.

AL MVP Odds 2017

De ce este Donaldson cea mai bună alegere? În anul dintre premiile lui Trout MVP din AL, Josh Donaldson a luat-o acasă în 2015. Ar trebui să poată reveni și să-l ia din nou. Proiecțiile sabermetrice ajută, de asemenea, să picteze o imagine bună a modului în care va juca Donaldson.

WAR-ul lui este proiectat să fie 6.3, doar pe locul 2 după 8.0 al lui Mike Trout în lovitorii AL și pe locul 5 în HR. Este ultimul sezon al contractului său, așa că căutați ca Donaldson să fie agresiv. El încă se recuperează după o accidentare la gambe, dar s-a odihnit și nu ar trebui să fie un factor când începesezonul regulat.

Recuzita Josh Donaldson MLB pentru sezonul regulat

Recuzita pentru jucători nu sunt încă disponibile pe scară largă, dar pe baza sezoanelor trecute, se estimează că Donaldson va atinge aproximativ 33-35 HR. S-ar putea să nu mai aibă un sezon MVP de 41 HR AL, dar dacă există elemente de recuzită cu HR total setat la 34 sau mai puțin, OVER ar fi un joc bun.

Interacțiune sportivă has Donaldson at +1600 to be the HR leader, but we will lay off that play unless you can get it at +2000 or higher. He's capable of surprising us, but it's just not likely.

Așa că am restrâns câmpul la Mike Trout, Mookie Betts și Josh Donaldson pentru a câștiga MVP-ul AL. Deoarece Trout are puțină valoare, vă sugerăm în primul rând o joacă pe Mookie. La +1400 totuși, Josh Donaldson nu are de ce să strănuți. A mai câștigat titlul, acum doar 2 ani, și se preconizează că va juca mai bine decât majoritatea celorlalți băieți din Top 6, iar RĂZBOIUL său este doar pe locul 2 după Trout însuși.

Coborâți laInteracțiune sportivă și obțineți aceste jocuri înainte de a-și pierde valoarea. 2014 și 2016 i-au aparținut Trout, iar 2015 a fost al lui Donaldson, așa că va lua și el 2017? Noi credem că da.

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |789
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucători NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite, ambele bucurându-se de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.