Două dintre cele mai de succes echipe ale turneului se confruntă într-o ciocnire care ar trebui să determine câștigătorul grupei.
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Mon 09/01/2017 - 10:18 EST

Cote și predicții Futures Cupa Africii Națiunilor 2017

African Cup of Nations 2017 Futures Odds and Prediction

Cine va câștiga Cupa Africii a Națiunilor?

Turneul bienal de fotbal al Africii revine în 2017 și va fi găzduit de Gabon din 14 ianuarie, iar finala va avea loc la Libreville pe 5 februarie.

Coasta de Fildeș va fi încearcă să-și apere coroana din 2015 și sunt din nou favoriți la ridicarea trofeului. Cu toate acestea, ei se vor confrunta cu o concurență puternică din partea multor alte națiuni grele din Africa, inclusiv Camerun, Ghana și Algeria.

Câștigători de șapte ori Egiptul va începe la turneul din acest an și s-ar putea dovedi a fi o valoare bună, în timp ce lista plină de stele a Senegalului poate aduce în sfârșit acasă un trofeu care până acum a fost evaziv. Dacă sunteți în căutarea unei povești nefavorabile, națiunea gazdă Gabon ar putea fi cel mai bun pariu al dvs. - cel mai bun final al turneului a fost în 2012, când a organizat ultima dată evenimentul.

Puteți găsi cote pentru toate echipele care concurează înCupa Africii a Națiunilor chiar aici.

African Cup of Nations 2017 Outright Odds at Bet365

La fel ca în toate turneele importante de fotbal, meciurile din grupe din Cupa Africii a Națiunilor vor fi esențiale pentru a defini un eventual câștigător.

Grupa A cuprinde o fostă putere din Camerun, care nu a mai câștigat turneul din 2002, gazdele turneului Gabon, care va fi greu de învins acasă, și Burkina Faso, care au fost finaliști surpriză în 2015. Cu excepția cazului în care Guineea Bissau poate bate cu mult peste greutatea lor, pare o luptă între trei pentru a ajunge în runda eliminatorie în această grupă.

Grupa B ar trebui să fie dominată de Senegal, care, în ciuda faptului că nu a câștigat turneul caută să ai echipa și configurația de contestat pentru titlul din acest an. Locul al doilea în grupă va depinde probabil de rezultatul confruntării dintre Algeria și Tunisia, Zimbabwe aducând numerele și nicio șansă de calificare.

Coasta de Fildeș va trece prin Grupa C fără prea multe o provocare. De asemenea, Marocul ar trebui să progreseze, totuși RD Congo și Togo s-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani și ar putea provoca câteva sperieturi.

Egiptul și Ghana ar trebui să progreseze din Grupa D, totuși ordinea în care vor face acest lucru va fi crucială. întrucât locul secund al grupei se va confrunta aproape cu siguranță cu câștigătorii de anul trecut. Ambele națiuni sunt capabile să câștige turneul și sunt disponibile cote bune.

În ceea ce privește pariurile, Coasta de Fildeș prezintă cele mai bune șanse de a câștiga acest turneu, totuși, dacă doriți să obțineți mai mult pentru banii dvs., națiunea gazdă Gabon și Ghana sunt cei mai probabil străini să facă o provocare serioasă la titlu.

Pronostic final Cupa Africană a Națiunilor

PARIAȚI COSTA DE FILDES (+400) laBET365

Coasta de Fildeș este favorită pentru acest lucru turneu și pe bună dreptate. Nu au pierdut niciun meci competitiv din octombrie 2014 și au un număr de jucători experimentați care au ajutat echipa să câștige turneul din 2015. Elefanții vor fi mult prea puternici și vor lua titlul.

Există șanse foarte mari ca finala turneului să aibă și Senegal, o echipă care i-a eclipsat recent pe Elephants ca cea mai bună națiune a Africii din termenii clasamentului FIFA. Simt că lipsa lor de experiență de mare joc îi va costa la sfârșitul turneului și în cele din urmă vor cădea la obstacolul final.

Cote și scoruri live ale Cupei Africane a Națiunilor

Results / FixturesCupa Africii a Națiunilor

Veți găsi mai sus toate meciurile pentru Cupa Africii a Națiunilor. Confruntările cheie includ:

Gabon vs Camerun | Grupa A The hosts against a traditional giant of African football. This game may well determine the group winner, and the team that will likely avoid Senegal in the first round of knockout fixtures.

Algeria vs Senegal | Grupa B A big clash featuring a number of high-profile stars including English Premier League heroes Riyad Mahrez (Leicester City) and Sadio Mane (Liverpool FC).

Algeria vs Tunisia. | Grupa B The closest thing to a local derby in a continental tournament, and a match that will likely result in progression for one and elimination for the other.

Ghana vs Egipt | Grupa D Two of the tournament's most successful teams face off in a clash that should determine the group winner.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |796
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.