luni, 17.07.2017 - 19:49 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 17/07/2017 - 19:49 EDT

O privire asupra celor mai buni 5 concurenți la premiul NFL MVP în 2017

A Look at The Top 5 Contenders For NFL MVP Award in 2017

Promoții pentru premiul NFL MVP| ||663

Basking in a glorious Great White North summer – we fully understand the classic lyrics from Pete Seeger, and later the Byrds, “To everything – turn, turn, turn, There is a season – turn, turn, turn”. While thrilling MLB, CFL și MLS vor continua, mașina care este NFL se îndreaptă în oraș. De fapt, nu a plecat niciodată, deoarece prețurile Super Bowl LII au fost postate în cele mai bune case de pariuri sportive din februarie. Poate orice echipă să oprească un Patriots 3-Peat? Un fundaș trebuie să facă un pas dacă răspunsul este da.

Rezultate / ProgrameNFL

Ilustrat în widgetul de cote LIVE România Sports Betting de mai sus - noi' Voi avea o idee despre primii jucători ai MVP-ului NFL imediat de la poartă. Tom Brady (Chiefs) Aaron Rodgers (Seahawks) David Carr (Titans) și Dak Prescott (Giants) se confruntă cu teste grele în Săptămâna 1. Ben Roethlisberger are o prăjitură pentru a-și începe căutarea MVP pe măsură ce obține Cleveland la Mistake by the Lake. Cotele noastre LIVE NFL sunt afișate pe multe pagini CSB - marcarea pe aceasta vă va întoarce la linii de pariere fără dezordine tot sezonul.

Patriots QB Tom Brady Cote MVP NFL 2017

Tom Brady (New England Patriots) +550  Sports Interaction (SIA)

Fără superlative, dezbaterea GOAT NFL QB se poate încheia în timpul Super Bowl-ului de duminică, pe 4 februarie 2018. Dacă nu s-a făcut deja fost turnat în piatră. Vizând un 3-Peat ca campion NFL și cel mai valoros jucător SB,Tom Brady își începe căutarea pentru un al șaselea Trofeu Vince Lombardi, un al cincilea premiu SB MVP și al treilea NFL. MVP din sezonul regulat. O a 13-a invitație la Pro Bowl va fi emisă dacă una din producția respectivă este în vigoare. Deși va fi refuzat pentru a ​​zecea oară din 2006.

Fără să-i supărăm peFotbalul fanteziei Zeii rănilor, sperăm că nu este deja vu. din nou pentru Captain America contra Kansas City, când Chiefs au încheiat anul lui Brady în săptămâna 1 în urmă cu zece ani. La doar 7:23 de la deschiderea sezonului de pe stadionul Gillette (07/09/08), Bernard Pollard i-a spart genunchiul stâng al lui Brady și cele 128 de meciuri consecutive ale sale au început. Lupta „Welcome Back To Football” din NFL 2017 va fi cel de-al 127-lea start al lui Brady din 2009. Deși nu este superstițioasă, avem un mic caz de Yikes!

Există o serie de motive pentru care se poate susține cu încredere pe Tom Brady ca MVP NFL 2017. O mantra „Been there – Done that” face parte din ecuație, dar jocul pentru una dintre cele mai bune organizații din peisajul sportiv din America de Nord ajută cu siguranță. Deși nu toate sunt „cupcakes”,Patriots programul sezonului regulat este un factor. În timpul carierei sale, Brady a condus AFC East (70-20) plus NFC South (13-3), iar echipele din aceste două divizii reprezintă zece dintre jocurile Patriots 16.

Packers QB Aaron Rodgers Cote MVP NFL 2017

Aaron Rodgers (Green Bay Packers) +700  Sports Interaction (SIA)

Candidat peren la MVP, QB Aaron Rodgers este al doilea favorit în spatele lui Brady ca liderul Cheesehead Nation este postat cu o linie de pariuri MVP (+700) laSportsInteraction. Intră în al 13-lea sezon NFL, al zecelea ca titular în Green Bay, Rodgers este de două ori (2011 și 2014) MVP NFL. Sezonul 2011 MVP a fost la un an după ce Packers a câștigat Super Bowl XLV și Rodgers a fost MVP SB. În mod ironic, Tom Brady a prevenit un „hat-trick” al lui Rodger în 2010, deoarece a fost primul herghelie din NFL.

Rodgers intră în sezonul 2017 cu un rating de pasageri în carieră de 104,1 și un raport de aterizare la interceptare de 4,13 la 1. care sunt ambele recorduri actuale NFL.Packers Generalul de teren a condus NFL cu 122,5 și 108,0 evaluări ale trecătorilor în 2011 și 2012, fostul număr ocupându-se în continuare ca cea mai bună marca de sezon din istoria NFL. Peyton Manning are al doilea cel mai bun rang de eficiență, deoarece a obținut un rating de 121,4 în 2004. Adăugând la atractivitatea sa - Rodgers bate echipe cu brațul, picioarele și mintea.

În prezent (17/07/17) Verde Bay este postat cu un preț total de 10 (-189) câștiguri și (+750) pe CSB Super Bowl LIItabloul futures. Deși unele dintre echipele din 2017 vor fi mai bune, iar altele vor fi mai rele, Rodgers are nouă meciuri împotriva echipelor care s-au clasat pe locul 16 sau mai rău în apărare anul trecut. Dintre apărările de rang superior – nu suntem vânduți pe Vikingi (3) sau Urși (7) care își mențin nivelul din 2016. Dacă Green Bay își acoperă totalul de victorii, vedem un punctaj 11-5 sau 12-4, Rodgers are o șansă solidă de MVP.

Raiders QB Derek Carr NFL 2017 MVP Odds

Derek Carr (Oakland Raiders) +900  Sports Interaction (SIA)

„Vești proaste - vești bune” clasice Oakland (Las Vegas) Raiders QB Derek Carr vine dintr-un picior rupt pe care a suferit în timpul unui sack de | ||735Colts LB Trent Cole în Săptămâna 16 din sezonul trecut. Acea lovitură a spart o oportunitate promițătoare de playoff în NoCal și a rupt o serie de 47 de starturi consecutive de Carr. Vestea bună este că Raiders și-au întărit linia ofensivă și l-au ademenit pe hergheanul RB Marshawn Lynch dintr-un sezon sabatic auto-impus de la NFL. Personal, Carr țintește să obțină o a treia înclinare consecutivă la Pro Bowl.

Carr a devenit un adevărat războinic, iar producția sa a crescut constant în primele trei sezoane. În general, prin primele 47 de starturi, Carr are 11.190 de yarzi prin trecere, 81 de aterizări și 31 de interceptări - inclusiv un minim de șase INT în carieră în 2016. Oakland a terminat cu un record combinat de 10-22 în timpul campaniilor sale de începători și a doua oară înainte de primulNCAA Fresno State Bulldog a postat o notă strălucitoare de 12-2 anul trecut. Conducând ca nomazi ai NFL - Raiders sunt adevărate.

Mașini precum Patrioții și Packers produc anual și, ca atare, examinarea istoriei lor trecute aruncă lumină asupra prezentului și viitorului lor. Privirea trecutului lui Oakland nu dă o luminozitate adecvată statului Raider Nation. Acest lucru se datorează recordului „pre-Carr” de la Raiders 53-123 din 2003 până în 2013. Un lucru intangibil este mutarea la Las Vegas, deoarece Raiders vor juca la Oakland Coliseum pentru cel puțin încă un an. Sprijinul fanilor din „orașul natal” poate fi la fel de precar ca un porc-spin într-o groapă de baloane.

Steelers QB Ben Roethlisberger 2017 NFL MVP Cote

Ben Roethlisberger (Pittsburgh Steelers) +1000|| |752  Sports Interaction (SIA)

Unii ar putea fi surprinși să audă că Pittsburgh QB Ben Roethlisberger este încă în căutarea primului său premiu MVP. Selectat deSteelers, în prima rundă (a 11-a la general) în timpul Returului NFL 2004, Big Ben a intrat în NFL după un record. cariera de titular de trei ani pentru Redhawks din Miami (Ohio). New York Giants QB Eli Manning și pivotul Los Angeles Chargers Phillip Rivers au fost, de asemenea, în acea clasă de draft. Roethlisberger a condus Pittsburgh la titlurile Super Bowl XL și XLIII.

Pittsburgh caută prima lor lovitură de meci pentru titlul NFL, de când Packers i-au lovit cu 31-25 în timpul Super Bowl XLV în 2011. De atunci, Steelers au câștigat patruplayoff berths but a pounding by the Patriots (36-17) in the 2016 AFC Championship game is the furthest they have advanced. During 183 regular season starts, Roethlisberger is 123-60-0 and 13-7 in the postseason. With RB Le'Veon Bell and WE Antonio Brown in the fold, Ben has enough tools to earn top NFL stud recognition.

Fiind listat cu o linie de câștig peste/sub 10,5 (-118) în sezonul regulat, de asemenea, este de augur bine pentru Big Ben, deoarece Pittsburgh se confruntă cu o listă NFL 2017 relativ ușoară. Dincolo de Green Bay (12) New England (15) și posibil bătălia din săptămâna 4 dinBaltimore, nu există multe capcane spectaculoase în programul Steelers care este clasat ca al 28-lea cel mai ușor. Echipajul Steel City are o șansă decentă să câștige campionatul AFC și un punctaj de 12-4 ar putea fi suficient pentru a câștiga statutul de QB Roethlisberger central.

Cowboys QB Dak Prescott Cote MVP 2017 NFL

Dak Prescott (Dallas Cowboys) +1200  Sports Interaction (SIA)

Selectat în runda a patra (a 135-a OA) în draftul NFL 2016,Dallas Cowboys|| |785 QB Dak Prescott enjoyed a fantastic first season in the Lone Star State. Beating out sophomore QB Jameill Showers, Prescott earned the starters role after Tony Romo and Kellen Moore both suffered serious injuries in the preseason. The Mississippi State Bulldog product recorded a stellar NFL best rookie QB 104.9 passer rating as he completed 311 of 459 passes with 23 touchdowns and just four interceptions.

Prescott și-a arătat abilitatea atletică brută, grăbindu-se pentru încă 282 de metri. a postat șase scoruri ca parte a jocului de teren Cowboys. Dallas a devenit rapid popular onlinepariuri întrucât au înregistrat un record de 13 -3 și un clasament ușor pe primul loc în NFC. Această notă a egalat cel mai bun sezon regulat din istoria Dallas, deoarece „Băieții” au câștigat 13 meciuri în 1992 și 2007. În urma unei căderi sumbre de 4-12 în 2015 – Prescott a condus Dallas să obțină cele mai bune nouă victorii de la an la an în 2016.| ||791

As 2016 Offensive Rookie of the Year, Dak joined Calvin Hill, Tony Dorsett and Emmitt Smith as the Cowboys only OROY winners during their 58 NFL. Prescott a arătat un control excelent al mingii, când primele 176 de încercări de pase au fost aruncate fără o interceptare și a doborât recordul NFL al lui Tom Brady de 162 de pase fără un INT pentru a începe o carieră. Într-o companie înaltă, Dak are nevoie de un sezon al doilea mare pentru a deveni al patrulea cel mai tânăr MVP din NFL, în spatele studilor Jim Brown, Dan Marino și Walter Payton.

România poate și ar trebui să parieze pe NFL aici

National Football League Most Valuable Player odds are part of a long list of wagering lines that are posted at the cele mai bine cotate case de pariuri sportive aici la pariuri sportive România. În secțiunea de viitor, totalurile de câștiguri ale echipelor, cotele pentru campionatul AFC și NFC, plus prețurile pentru Super Bowl LII, sunt, de asemenea, opțiuni de handicapare fierbinți înainte de începutul sezonului. Liniile din săptămâna 1 sunt pe panouri, dar Canuck 'Cappers ar putea dori să vadă o acțiune de pre-sezon înainte de a cumpăra bilete la bătăliile de deschidere a sezonului. Așteptăm cu nerăbdare pariurile LIVE NFL pe site-uri cum ar fi BetWay care sunt profesioniști ai pariurilor în joc.

Uităm la România mai „aici și acum” Concursurile Ligii de fotbal sunt în plină desfășurare și ne îndreptăm spre Săptămâna 5, deoarece acest articol este publicat. Rezultatele noastre 3-1 Săptămâna 4 (SU și ATS) ne-au mutat recordul CFL 2017 la 10-5-1 SU și 8-8 ATS, în timp ce continuăm să prezicem toate cele 81CFL concursuri din sezonul regulat. MLS șiMLB au intrat în a doua repriză, iar concurenții din postsezon se întocmesc în formă în ambele ligi. Urmărește-ne pe Facebook pentru actualizări și sfaturi de pariuri despre sporturi de tot felul. Casele de pariuri recomandate de CBS de mai jos sunt cele mai bune în jocul de pariuri online.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la jumătatea timpului de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1360
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.