Dum. 04.03.2018 - 06:45 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 04/03/2018 - 06:45 EST

A 90-a ediție a Premiilor Oscar pentru cei mai buni pariuri pe candidați supărați

90th Academy Awards Best Prop Bets on Upset Candidates

Ce Oscaruri ar putea vedea o supărare

Fiind unul dintre ultimele premii care au fost onorate anul precedent, Academia este adesea cea mai previzibilă. A fost un standard pentru Premiile Academiei să imite câștigătorii din alte organizații precum Academia Britanică de Arte de Film și Televiziune (BAFTA), Screen Actors Guild (SAG) și Globurile de Aur. Dacă o anumită persoană sau un film câștigă de la aceste organizații de caritate, există șanse mari să câștige la Oscaruri.

Dar Academia nu a urmat întotdeauna scenariul din orice motiv. Și alegătorii sunt încă oameni și predispuși la părtiniri, mai ales dacă au loc evenimente recente. Deși majoritatea categoriilor din acest an au deja favorite, câteva sunt larg deschise, iar cei mai slabi ar putea străluci.

Iată nominalizații noștri pentru Biggest Upset:

Cel mai bun scenariu original: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Cote pentru a câștiga cel mai bun scenariu original:+185 (cote prinSportsInteraction)

Get Out al lui Jordan Peele este favoritul pentru a câștiga aici la -200 și este greu să pariezi împotriva lui, mai ales dacă hype-ul Pantera Neagră se lovește de alegători. Lady Bird a Gretei Gerwig este un dezamăgit sentimental la +500, dar alegerea noastră este Billboards Outside Ebbing, Missouri, mai ales că Martin McDonagh a fost respins în categoria Cel mai bun regizor.

Three Billboards este, de asemenea, favoritul pentru a câștiga cel mai bun film și performanțele puternice ale lui Frances McDormand și Sam Rockwell îi vor conduce la propriile premii. Cel mai important, filmul atinge unele dintre cele mai importante probleme din societatea americană de astăzi, de la brutalitatea polițienească la rasism la violența față de femei.

Și McDonagh a câștigat și premiile pentru scenariu de la BAFTA și Globurile de Aur, făcând acest lucru. un pariu solid la plus bani.

Three Billboards în afara Ebbing Missouri (+185)

Cea mai bună melodie originală: Mighty River (Mudbound)

Cote de a câștiga cel mai bun cântec original:+1100 (cote prin Bodog)

Mary J. Blige a devenit prima persoană care va fi nominalizată atât la categoria actorie, cât și la o melodie și asta este deja o victorie în sine, dar deși nu o va supăra pe Alison Janney pentru cea mai bună actriță în rol secundar, ea va șoca pe toată lumea câștigând acest premiu.

Blige va fi binefăcătorul Hollywood-ului care se străduiește să se plimbe la mafia justiției sociale pentru lipsa lor de diversitate și oricât de nerușinat pare, Blige bifează două căsuțe: a fi negru și a fi femeie. Și nu e ca și cum ea nu merită. Mighty River este o melodie emoționantă și, fără îndoială, are cel mai emotionant impact dintre toți nominalizații de aici.

Remember Me din Coco este favoritul (-161) aici, dar scriitorii au câștigat deja anterior și This is Me (+150) este o melodie frumoasă, dar vine dintr-un film criticat, The Greatest Showman. Acest lucru eliberează calea pentru Blige și Mudbound să marcheze supărarea.

Mudbound (+1100)

Cea mai bună fotografie: Dunkirk

Dunkirk
Cote de a câștiga cea mai bună fotografie: +600 (cote prinBodog)

Opinia populară îl plasează pe legendarul director de imagine Roger Deakins favoritul cotelor (-800) pentru a aduce acasă hardware-ul. Deakins a pierdut 13 premii Oscar consecutive, în ciuda faptului că a lucrat la dragi Oscar precum Fargo și No Country For Old Men.

Acesta ar putea fi în sfârșit anul lui... dacă nu ar fi ura Academiei față de blockbuster. filme și genul science-fiction, ambele din care se încadrează Blade Runner 2049.

În schimb, apelează la Academie pentru a-l refuza pe Deakins și filmul în întregime pentru Dunkirk al lui Hoyte van Hotema. Academia adoră filmele de război, iar Dunkirk va rata probabil categoriile majore, dar ar putea curăța pe cele tehnice.

Dunkirk (+600)

Cea mai bună imagine. : Lady Bird

Cote pentru a câștiga cea mai bună imagine: +1400 (cote prin Bodog)

A scenario that is crazy but still could happen. Lady Bird did bring home the Golden Globe for Best Motion Picture in a Musical or Comedy and its main cast and crew are women. In the era of the whole #MeToo movement and Hollywood being harangued for numerous sexual scandals and perceived marginalization of women, giving the most prestigious award to Lady Bird is exactly the Oscar-thing to do.

Acesta este premiul. aceeași Academie care acordă premii actorilor, regizorilor și personalului diferit, pur și simplu pentru că sunt „cuvenite” și a călărit climatul socio-politic. Get Out se ridică la +550 și ar putea fi o altă opțiune pentru Academie, deși ar putea alege să acorde premii unice unor oameni ca Jordan Peele și Mary J. Blige.

In orice caz, Lady Bird ar putea retrage. șocantul serii, fiind exclus din toate categoriile, cu excepția celei mai prestigioase, ca regizoarea-scriitoare Greta Gerwig și echipa majoritar feminină vor încheia seara cu un discurs pasional care va atrage cu siguranță atenția spectatorilor și va face toate tipurile de titluri pentru următoarele câteva săptămâni.

Lady Bird (+1400)

Best România Sportsbooks for Entertainment

Se numesc „case de pariuri sportive”, dar aceste case de pariuri online prietenoase cu România casele de pariuri online au șanse la aproape orice, de la emisiuni de premii precum Premiile Academiei până la propuneri de afaceri și chiar jocuri electronice. Vizionarea premiilor Oscar este distractiv, dar a pune niște bani pentru ca supărările să se întâmple le face și mai dulci.

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1298
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which Jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  Știri NFL - 08/10/21
  România și Statele Unite ale Americii, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite|| |1326, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.