Dum., 04.08.2018 - 15:08 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 08/04/2018 - 15:08 EDT

Predicția meciului pentru medalia de aur pentru Campionatul Mondial de curling masculin 2018

2018 World Men's Curling Championship Gold Medal Game Prediction

România vs Suedia: Revanșa

Un an, aceleași două echipe. Brad Gushue și România au depășit unele dificultăți timpurii pentru a reveni la jocul pentru medalia de aur pentru a-și apăra campionatul împotriva rivalilor lor suedezi conduși de skip Niklas Edin. Deși nu a fost la fel de dominant ca anul trecut, când Gushue și echipa sa au rămas neînvinși și au condus turneul în procente de lovituri, diferență de puncte și au avut cele mai puține capete pierdute, ei sunt încă favoriți (-146).

România beat Sweden thrice last year. They buried them 7-4 in the page playoff system in a "shootout" that saw România shoot 91 per cent. Sweden rebounded in the semis by edging Switzerland to make the title game but it was all România again as they edged them 4-2, this time in a defensive bout.

Anul acesta, suedezii arată ca echipă superioară terminând în partea superioară a turului robin cu o singură înfrângere, în timp ce Gushue și România au pierdut de trei ori, inclusiv o dată în fața lui Edin.

Dar istoria s-ar putea să se repete, când cei doi se înfruntă din nou:

Team România Breakdown

Cote: -146 (Favorite)

2017 a fost o faptă o dată în viață pentru Gushue și România. Terminând cu 13-0 în turneu, Gushue a devenit primul care a câștigat titlul mondial masculin, o medalie de aur olimpic și un titlu mondial pentru juniori. Procedând astfel, România a devenit, de asemenea, prima țară care a organizat atât campionatul olimpic, cât și cel mondial, atât la curling masculin, cât și la feminin.

Anul acesta era de așteptat o scădere, dar în ciuda faptului că a terminat doar pe locul al treilea în clasamentul round robin, Gushue iar echipa este din nou în jocul pentru titlu. Gushue este pe locul al doilea în procentul de sărituri (85 la sută) în urma lui Edin. Liderul Geoff Walker și al treilea Mark Nichol sunt în frunte cu 91 la sută și, respectiv, 87 la sută.

România este al treilea la diferența de puncte cu +31 și al doilea la puncte pentru cu 86. În special, au o diferență de +10 la capete câștigate și pierdute, care este al doilea cel mai bun și mai mare decât diferența de +5 a Suediei. Ei predau mai multe puncte decât anul trecut, dar sunt încă o echipă defensivă de top și abia au pierdut în fața Suediei cu 5-6, în ciuda unei runde impresionante din partea Suediei.

Brad Gushue

Defalcarea echipei Suedia

Cote: | ||687+105 (Underdogs)

Înfrângerea din finalul nouă de anul trecut cu România l-a bântuit pe Edin și s-a întors ca un om posedat. De două ori campion mondial țintește nu numai pentru al treilea aur, ci și pentru a pune capăt domniei lui Gushue în vârf. Suedia și România au fost în impas la două bucate anul trecut, până când România a marcat în al nouălea pentru a pecetlui titlul.

Edin conduce toate săriturile în procentajul de lovituri (90 la sută) în acest turneu, cu restul echipei sale în primele trei. Echipa în ansamblu conduce turneul cu 88 la sută de tiruri. Apărarea a fost punctul forte al Suediei și au cedat doar 44 de puncte în timpul turului la rând și au pierdut cele mai puține capete.

Ei au dat dovadă de seriozitate în depășirea României cu o victorie cu 6-5, marcând la finalul al zecelea și învingând Coreea de Sud într-o lovitură de penalty 9-8. În ciuda jocului lor îmbunătățit, Suedia va fi în continuare un subjugator față de România, deși noul ei curajul și reglajul defensiv vor face ca o victorie supărată să nu fie surprinzătoare.

Niklas Edin

Predicție: încărcați-vă pentru că s-ar putea să avem un alt meci strâns, cum ar fi ultimele două întâlniri dintre echipe. Deși Gushue și România nu merg ca 2017, ele sunt încă mai mult decât un meci pentru Suedia. Ambele echipe sunt mari defensive, dar România este încă mai bună în atac și dă rezultate atunci când contează cel mai mult. Scorul va fi scăzut și s-ar putea să depășească nouă capete.

Istoria este ferm de partea României, deoarece România are scor 5-1 în meciurile pentru medalia de aur împotriva Suediei, datând din 1985, deși singura victorie a Suediei a fost de echipa lui Edin. Dar când vine vorba de finalul final,bancă pe România pentru a depăși Suedia.

România (-146) Sports Interaction

Hocheiul ar putea fi cel mai popular sport din România, dar România domină cu adevărat în curling. În timp ce atractivitatea sa este în mare parte încă în țară și în părți ale Europei nordice, România este obsedată de bigudiurile lor. Aceste casete de pariuri sportive online nu numai că le oferă fanilor entuziaști mai multe modalități de a intra în joc, ci și modalități rezonabile de a câștiga monede suplimentare.

Consultațirecenzii pentru a afla mai multe despre aceste case de pariuri.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1265
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.