Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Valedictory Stakes Betting Picks

2018 Valedictory Stakes Pariuri

Stefanul Woodbine Kevin Attard va înșea trei alergători în acest eveniment, inclusiv favoritul din 8/5 dimineață, Melmich. Tot din hambarul Attard, A.A. Azula's Arch (10/1) și Pumpkin Rumble (5/2) se vor alătura luptei, oferind antrenorului o mână foarte bună.

Sfaturi de pariuri|| |657

Analizarea câmpului

While Attard certainly has the goods in this year's Valedictory, there are several runners that could add value to the tri and super wagering. Here's a glance at the field:

 1. Englez Illusion 4/1
 2. Bowsprit 30/1
 3. Bangkok 25/1
 4. Vintage Matters 15/1
 5. AA Arcul Azulei 10/1
 6. În căutarea lui Albert 15/1
 7. Melmich 8/5
 8. Fonduri etice 12/1
 9. Pumpkin Rumble 5 /2

Melmich este o clasă pură și pare să dea întotdeauna o bună seamă de el însuși. Castrul de 7 ani a câștigat o cursă de alocație pe 10 noiembrie și ar trebui să avanseze în această cursă. A câștigat 17 din 41 de starturi de-a lungul vieții și s-a dovedit că îi place acest tip de excursie maraton peste Polytrack.

Stablemate, Pumplin Rumble prosperă chiar acum și reprezintă o amenințare majoră în această cursă. Fiul Canalului Mânecii a câștigat alocații consecutive, inclusiv un scor de 1 5/8 mile, ultimul ieșit. Are o mulțime de viteză de crusing, ceea ce ar trebui să-l facă deosebit de periculos în această cursă relativ fără ritm.

Aceasta pare genul de cursă în care oricine ar putea alerga pe locul al doilea sau al treilea, dar îmi place că Vintage Matters lovește tabla. la un pret rezonabil. Antrenorul Michael Dickinson se conectează la un clip de 20% cu alergătorii care se întorc de la concedieri de 31-60 de zile, iar el va elimina semnalizatoarele pentru acest început.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri de unde poți paria online și alege cel mai bun pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Alegerea finală

  Voi lua aici îmbunătățirea Pumpkin Rumple. Îi place suprafața, precum și distanța, iar ultimele sale două starturi au produs cifre Beyer Speed ​​superioare în comparație cu ultimele două eforturi ale restului terenului. Attard îl face pe tipul acesta să meargă foarte bine și s-ar putea reduce la o luptă întinsă între Pumpkin Rumble și Melmich. Voi juca Pumpkiin Rumble pentru a câștiga, dar voi paria și exactas și trifectas folosind 7,9 cu 4,7,9.

  Melmich Pentru a câștiga cotele Valedictory Stakes
  8/5
  Sports Interaction