Mar, 12.06.2018 - 13:29 EDT
Cote la finala NBA
$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 12/06/2018 - 13:29 EDT

2018 US Open Golf: Favorite, Sleepers și Predicții

2018 US Open Golf: Favourites, Sleepers, and Predictions

2018 US Open Favorite și Sleepers| ||663

The US Open is the second major of the year and arguably the most difficult. There's a reason why all-time greats Sam Snead and Phil Mickelson never conquered this tournament. This year's iteration comes from Shinnecock, a worthy course that will test the mind and mettle of all its competitors.

Ne uităm la patru jucători, doi favoriți și doi dormitori, care ar putea face zgomot serios și ar putea câștiga totul complet cu cote de pariuri:

Toate cotele prinSportsInteraction:

Dustin Johnson

Cote de câștig 2018 US Open:+701

Numărul unu mondial va intra pe Shinnecock Hill ca favorit după ce a dominat St. Jude Classic. Johnson a terminat cu șase lovituri înaintea secundă și a câștigat al doilea turneu. Acesta marchează al treilea clasat în top-10 în ultimele cinci evenimente.

Johnson a recuperat primul loc după un vultur plecat duminica trecută. Tânărul de 33 de ani și-a câștigat cel de-al 18-lea titlu PGA Tour într-o manieră sclipitoare și este cel mai tare jucător de golf care intră în US Open.

După ceva ghinion în 2017, Johnson pare să revină la forma sa din 2016. El revine la scena primului său major și o victorie aici îl plasează pe deplin în fruntea ca Jucătorul Anului, cu excepția eventualelor sughițuri majore în viitor.

Johnson este omul de învins, în timp ce Shinnecock prezintă un târg provocator, cu un curs perfid, cu vânturi imprevizibile și fairway-uri inegale. Conducerea precisă a lui Johnson este asul său și motivul pentru care încasează.

Dustin Johnson (+701)

Rory McIlroy|| |692

Odds to win 2018 US Open: +1300

Câștigătorul din 2011 caută să-și câștige al doilea titlu și este al treilea din punct de vedere al cotelor. McIlroy și-a recăpătat încet, dar sigur forma, după ce a început anul pe locul 11. El a avut patru clasamente în top-trei anul acesta, inclusiv câștigarea Arnold Palmer Invitational, dar a ratat și reducerea în Campionatul jucătorilor.

Când irlandezul se rostogolește, este greu de învins. S-a luptat în Shinnecock de când a câștigat titlul, totuși. El a terminat la egalitate pe locul nouă în 2015, dar a ratat reducerea în ultimii doi ani. Încă nu a câștigat un major de când a câștigat Campionatul PGA în 2014.

Shinnecock va testa din nou cât de mult a crescut McIlroy. Dar tânărul de 29 de ani are deja o legendă din toate timpurile și, fără îndoială, are cel mai bun swing din turneu, care va fi factorul x pe tot parcursul weekendului.

Rory McIlroy (+1300)

Sergio Garcia

Cote de a câștiga 2018 US Open:  +4900

Domnișoara de onoare perpetuă a lui Golf a avut în sfârșit momentul de încununare câștigând Masters 2017, dar de atunci a fost o provocare. Garcia nu s-a calificat la Masters din acest an și a căzut pe locul 15 în clasament datorită faptului că a ratat reducerea în trei dintre ultimele sale patru turnee.

Spaniolul nu a ratat tăierea pentru US Open de peste un deceniu și a terminat pe locul 21 în ultimele trei turnee. Shinnecock prezintă o provocare diferită, dar pentru care va fi pregătit mai ales cu leagănul său frumos. Garcia poate avea un început grozav, trebuie doar să-și mențină echilibrul pe tot parcursul.

Garcia va fi un jucător de lungă durată în acest turneu și ar putea fi în urma tuturor turneului, dar în ciuda luptelor sale recente, a arătat o formă grozavă și va va scoate la iveală tot ce e mai bun în weekend.

Sergio Garcia (+4900)

Bubba Watson

Cote de a câștiga 2018 SUA Deschis: +6600

Câștigătorul de două ori la Masters din SUA intră în turneu ca un cal negru. Watson are un palmares groaznic pentru US Open, nu a reușit să facă reducere în trei din ultimele patru turnee și nu a terminat mai sus de o egalitate pentru locul 32 în ultimii șapte ani. Dar el se potrivește foarte bine pentru Shinnecock.

Shinnecock va testa mintea și curajul fiecărui jucător de golf, pe cel din urmă pe care îl are în pică. Watson este unul dintre cei mai buni terminatori ai jocului. Cu toate ciudateniile sale, el poate bloca totul și se poate concentra în rundele ulterioare. Într-un curs care va necesita multă șlefuire, duritatea lui Watson va număra în jos întinderea.

Watson este, de asemenea, unul dintre cei mai buni la conducere, iar Shinnecock acordă o primă pe marele leagăn. Având acest lucru, plus capacitatea de a mușca și de a termina puternic, îl face un aspirant exterior pentru a șoca lumea din nou.

Bubba Watson (+6600)

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru golf

Golful este unul dintre cele mai populare sporturi ale spectatorilor din România, indiferent de ce se întâmplă. Chiar și Cupa Mondială. US Open este cel mai apropiat major de România și TSN are toată lumea acoperită. La fel, cărțile sportive online funcționează 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, pentru România care caută să parieze. Consultați recenziile complete pentru fiecare carte înainte de depunere.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1296
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după Bucs Super Bowl Parade 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barcaSuper Bowl a echipei.