Miercuri, 11.04.2018 - 11:48 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 11/04/2018 - 11:48 EDT

Predictii de bracketologie pentru playoff-ul Cupei Stanley 2018

2018 Stanley Cup Playoff Bracketology Predictions

Prima rundă a playoff-urilor NHL

Est Conferință Playoff Bracket

New Jersey Devils vs Tampa Bay Lightning

Următorul meci al echipei meleNew Jersey Devils

Tampa a încetinit considerabil până la închidere sezonul regulat, dar au reușit totuși să mențină primul loc în conferința de est. Devils aveau nevoie să termine pe o serie fierbinte pentru a-i respinge pe Florida Panthers, care de obicei este de bun augur pentru o serie lungă de playoff, dar Tampa Bay este prea adânc la fiecare poziție, iar New Jersey nu înscrie bine fără Taylor Hall pe gheață.| ||672

Prediction: Tampa Bay Lightning Advance In Four Games

Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs

Următorul meci al echipei meleBoston Bruins|| |679

Some NHL observers believe that the Bruins were slowing down at the end of the season, but Boston finished only a single point behind the Lightning. Toronto defeated the Bruins three times this season, but regular season results don’t mean much, and the Maple Leafs defense doesn’t inspire confidence for a long playoff run. The Leafs will take a game or two similar to last season, but Boston will prevail.

Predicție: Boston Bruins Advance în șase jocuri

Washington Capitals vs Columbus Blue Jackets

Următorul meci al echipei meleWashington Capitals

Washington a jucat suficient de bine pentru a-și asigura primul loc în Divizia Metro, dar Blue Jackets a câștigat zece jocuri consecutive la sfârșitul lunii martie să-și pună la pumn biletul în postsezon. Blestemul de după sezon al Washingtonului va continua prin începerea lui Philipp Grubauer, în timp ce Serghei Bobrovsky caută răscumpărarea cu prima serie excelentă de playoff din cariera sa.

Predicție: Columbus Blue Jackets Advance In Six Games

Pittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers 

Următorul meci al echipei melePittsburgh Penguins

Importanța portarului în playoff nu poate fi exagerată, iar Philadelphia Flyers a ajuns în post-sezon în ciuda rețelei lor. Elliott, care se întoarce de la accidentare, ar trebui să ajute puțin, dar Flames s-a simțit confortabil să renunțe la Brian din cauza playoff-urilor oribile din 2017. Așteptați-vă ca Pinguinii să câștige o serie fizică, cu zburătoare înalte și cu scoruri mari.

Predicție: Pittsburgh Penguins Advance In Five Games

Western Conference Playoff Bracket

Colorado Avalanche vs Nashville Predators

Felicitări Colorado Avalanche pentru că a reușit o urcare uimitoare în playoff după ce a terminat cu 48 de puncte sezonul trecut. Din păcate pentru Avalanșă, ei îl vor întâlni pe câștigătorul Trofeului Președinților în prima rundă. Nashville ar trebui să domine acest meci, valorificând experiența din playoff-ul din 2017 într-o victorie ușoară.

Predicție: Nashville Predators Advance In Five Games

Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights

Los Angeles este un meci nefericit din prima rundă pentru Vegas, care a împărțit întâlnirile din sezonul regulat împotriva rivalilor lor din Pacific Division. Kings a trebuit să câștige 15 din ultimele 24 de meciuri pentru a-și asigura un loc în playoff, permițând cele mai puține goluri în fața ligii. Los Angeles încă mai are pe Quick, Kopitar, Carter și Doughty din inelele anterioare, ceea ce îi va ajuta pe Kings să supere Vegas.

Predicție: Los Angeles Kings Advance In Six Games

Minnesota Wild vs Winnipeg Jets

Minnesota Wild nu ar fi considerat favoriți împotriva Winnipeg Jets în nicio circumstanță, dar o accidentare a apărării Ryan Suter reduce șansele de a câștiga seria Wild la aproape zero. . Winnipeg este una dintre cele mai profunde echipe din ligă, capabilă să ruleze trei linii de punctaj. Minnesota va fi copleșit, oferindu-le Jets șansa de a mătura.

Predicție: Winnipeg Jets Advance In Four

San Jose Sharks vs Anaheim Ducks

Anaheim s-ar fi putut contesta pentru primul loc în Divizia Pacific dacă rănile nu s-ar fi străbătut de mijlocul formației. Când Getzlaf și Kesler s-au întors, Ducks au urcat înapoi în playoff cu o a doua jumătate puternică a sezonului. Sharks nu au pedigree-ul de playoff al Anaheim, iar San Jose a revenit în playoff cu o victorie în ultimele șase, dând avantaj lui Anaheim.

Predicție: Anaheim Ducks Advance în șase jocuri

NHL Playoffs a doua rundă

Conferința de Est

Boston Bruins vs Tampa Bay Lightning

Primele două echipe din estul va avea ocazia să se elimine reciproc înainte de jumătatea play-off-ului, care ar putea crea cea mai bună serie a postsezonului. Niciunul dintre cluburi nu are o slăbiciune vizibilă, dar ușor avantajul lui Lightning în ceea ce privește adâncimea de marcare va fi mai valoros decât lupta superioară a lui Bruins. Boston își va dori să nu piardă ultimul meci al sezonului împotriva Florida.

Predicție: Tampa Bay Lightning Advance în șapte jocuri

Pittsburgh Penguins vs. Columbus Blue Jackets

Recompensa pentru descoperirea lui Columbus în playoff va fi un meci împotriva campionilor Cupei Stanley. Columbus are profunzimea și portarul pentru a doborî un club blestemat al Capitals, dar Pinguinii vor prezenta o provocare imposibilă. Pittsburgh este una dintre cele mai bune echipe de acasă din NHL și vor profita de avantajul de pe teren propriu într-o altă victorie în serie.

Predicție: Pittsburgh Penguins Advance In Five Games

Conferința de Vest

Nashville Predators vs Winnipeg Jets

Într-o Divizie Centrală plină de ucigași, Predatorii și Jeturile au fost cele mai mortale. Una dintre aceste două echipe nu va trece la finala conferinței de vest, ceea ce ar fi dezamăgitor pentru ambele cluburi. Winnipeg a fost aproape imbatabil acasă tot sezonul și are cel mai bun grup de atacanți din ligă. La fel ca în est, a doua rundă va determina probabil participantul la finala Cupei Stanley din vest.

Predicție: Winnipeg Jets Advance In Six Games

Los Angeles Kings vs Anaheim Ducks

Acest lucru s-ar putea transforma în cel mai brutal și defensiv slugfest din playoff, deoarece ambele echipe sunt specializate în dominarea gheții centrale și înfundarea benzilor. Kings au ajuns să se bucure de sezoane superbe de la Kopitar, Quick, Brown și Doughty, dar Ducks au o adâncime superioară și se potrivesc bine cu Kings. Așteptați-vă ca subestimații Ducks să ajungă în finala conferinței de vest.

Predicție: Anaheim Ducks Advance In Seven Games

Finala conferinței de Est

Tampa Bay Lightning vs Pittsburgh Penguins

O ciocnire de șapte meciuri cu Boston Bruins va consuma Lightning de o mare parte din energia lor vitală, în timp ce Penguinii navighează printr-o paranteză relativ ușoară din partea Metropolitană a estului. Tampa va fi prima echipă care va renunța la un meci acasă din această serie, oferind Penguinilor fereastra mică de oportunitate necesară pentru a câștiga al treilea bilet consecutiv la finala Cupei Stanley.

Predicție: Pittsburgh Penguins avansează în șase jocuri

Finalele conferinței de vest 

Anaheim Ducks vs Winnipeg Jets

Winnipeg va trebuie să depășești viteza și îndemânarea lui Nashville pentru a ajunge în finala conferinței, dar calea către finala Cupei Stanley va implica stilul de pedepsire fizic al Rațelor. Getzlaf și Kesler pot macina și frustra orice grup de atacanți de top șase, chiar și Jets. Experiența în playoff și adâncimea centrului lui Anaheim vor testa Winnipeg la limită, avantajul de acasă și jocul de putere al Jets fac diferența.

Predicție: Winnipeg Jets Advance In Seven Games

Finala Cupei Stanley

Winnipeg Jets vs Pittsburgh Penguins

Winnipeg explodează de bucurie după ce și-a făcut prima apariție în finala Cupei Stanley, brutalizat de un mănuș ridicol al conferinței de vest. Pittsburgh este una dintre puținele echipe cu un talent de înaltă calitate pe care Jets la fiecare poziție, împreună cu experiența din două runde de campionat, ajutându-i pe Penguins să rămână concentrați. Pittsburgh își cimentează dinastia cu o a treia cupă consecutivă, ungându-l pe Sidney Crosby ca un joc de top cinci din istoria NHL.

Predicție: Pittsburgh Penguins câștigă Cupa Stanley în șase jocuri

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |875
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.