Dum. 18.02.2018 - 06:59 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 18/02/2018 - 06:59 EST

Cote la campionatul final de fanion al Ligii Naționale 2018

2018 National League Pennant Outright Championship Odds

În curs de urmărire a titlului în Seria Mondială MLB 2018

Deși încă are un oboseală majoră, deschiderea taberelor de antrenament de primăvară din Major League Baseball este întotdeauna un semn pozitiv că iarna se cedează în Marele Nord Alb. Plină de activitate, Florida și Arizona sunt epicentre hardball în lunile februarie și martie. Odată cu începerea Ligilor Grapefruit și Cactus, casele de pariuri online au postat Campionatul Ligii Naționale 2018cote viitoare. Încă o echipă extrem de aglomerată, Los Angeles Dodgers sunt deținători de titlu NLCS și deținători de top.

Spre deosebire de Liga Americană, unde cinci echipe dețin 31 din primele 48ALCS|| |669 Pennants, seven squads have captured a combined 38 NLCS titles. St. Louis leads the pack, with seven NL Championships, while Los Angeles with six, plus Cincinnati, New York, Atlanta, Philadelphia and San Francisco with five, are the most decorated squads on the Senior Circuit. Delivered by some of the best baseball bookmakers in the business - our widget below displays LIVE odds throughout the MLB season.

Rezultate/ProgrameMLB - Regular

Dodgers își propun să se potrivească cu Cardinals Seven NLCS Crowns

Aproape la fel de veche ca murdăria în sine, franciza Los Angeles Dodges are rădăcini care se întind până în zilele lor ca Brooklyn Grays în 1883. aici și acum", LA Dodgers au aterizat în California de Sud în 1958 - după ce au participat la șase din ultimele unsprezeceWorld Series (1-5) ca Brooklyn Dodgers. Stabilindu-se ca echipă de top din NL, jucători precum Sandy Koufax și Don Drysdale au ajutat echipa SoCal să revendice trei din următoarele opt campionate MLB. Kirk Gibson și Orel Herschiser i-au condus pe Boys in Blue la cea mai recentă coroanăFall Classic în sezonul 1988.

În urma unei secete de 28 de ani, că a inclus zece apariții eșuate în playoff, deoarece distribuția multor i-au condus pe Dodgers înapoi la World Series sezonul trecut. Deși au rămas din nou scurte, pierzând cu 4-3 în fața campionului parvenit AL Houston Astros, Los Angeles cu siguranță a adăugat mult condiment la palpitantul cursă postseason MLB 2017. Înapoi în masă, incluzând studii precum Justin Turner, Kenley Jansen și Clayton Kershaw, există puține motive să ne îndoim că Dodgers fac o cursă puternică la a șaptea lor coroană NLCS. Cu toate acestea, există o concurență acerbă în calea lor pentru a repeta ca campioni NL.

ClasamentMLB - Obișnuit

Washington și Chicago Round Out Top 2018 NLCS Chalk

Iubitoare învinse din playoff, Washington a pierdut în NLDS timp de patru din ultimele șase sezoane, Naționalele sunt chiar înaintea Cubbies ca a doua cretă pentru a revendica NLCS 2018. Alături de Milwaukee Brewers, Nații nu au zburat niciodată cu oNational League Pennant în primele 49 de sezoane care au fost împărțite între Montreal (36) și The District (13). La fel ca Blue Jays, fereastra de câștig la Nationals se închide, pe măsură ce vedete precum Max Scherzer (33), Ryan Zimmerman (33) și Stephen Strasburg (29) îmbătrânesc. Ajută faptul că Nats fac parte dintr-o Divizie de Est slabă a NL.

Iertați dacă aveau o mahmureală, după ce și-au capturat prima Serie Mondială din peste un secol în timpul campaniei MLB din 2016, Chicago a ieșit încet. poarta în 2017. Cu toate acestea, în ciuda unei prima repriză medie 40-41, Cubs s-au petrecut pe drumul cel bun și au înregistrat un punctaj de 52-29 pentru a câștiga a treia repriză consecutivMLB postseason berth. After putting away Washington (3-2) in the NLDS, Chicago crashed early and often during their 4-1 NLCS loss to the Dodgers. While a lot (too much) is being made of Chicago acquiring pitcher Yu Darvish - the Cubs are a solid 2018 NL contender.

MLB 2018 National League Championship Odds

Prețuri surprinzătoare la categoria NLCS Prețuri favorite

St. Louis, care a jefuit în timpul meciului de la Miami Marlins, strângând puterea LF Marcell Ozuna, și San Francisco, care a pierdut în toți agenții liberi mari pe care i-au vizat, conduc echipele de rangul doi pe tabloul de futures laSportsInteraction. Cardinalii au terminat patru jocuri dintr-un loc Wild Card din 2017 NL, în timp ce Giants (64-98) au egalat Detroit cu cel mai prost record în Majors . Înțelegerea St. Louis și San Francisco sunt concurenți pereni, pariurile pe lauri din trecut nu ne place. Susținerea fiecărei echipe este o mișcare riscantă - vom sta departe de ambele echipe.

Arizona, Milwaukee, New York și Colorado completează clasa de mijloc și toate au drumuri abrupte în față. Diamondbacks și Rockies trebuie să se lupte cu Dodgers înNL West, în timp ce Mets și Brewers îi au pe Nationals și Cubs în fața lor în NL East și, respectiv, Central. Dacă sunt forțați să ia oricare dintre acele echipe, câștigătorul NL Wild Card din 2017, Arizona pare să fie cea mai sigură investiție, deoarece D-Backs au înregistrat un record solid de 93-69 sezonul trecut. The Brew Crew s-a luptat cu Cubs tot anul, dar este o echipă tânără care a fost foarte tăcută în timpul extrasezonului.

Pariază cu prudență pe circuitele seniori Longshots

Defavorizații circuitului senior sunt un grup de șase echipe care au suferit mult mai multe pierderi decât câștiguri recent. Atlanta are cel mai mic prețpup, în timp ce Braves caută să pună capăt unei secete din playoff de patru sezoane. Scufundată ca o piatră, după cinci apariții consecutive în playoff și un titlu în Seria Mondială, Philadelphia a înregistrat un record de 427-545 de când a pierdut în fața Cardinals în 2011 NLDS. Câștigând trei locuri consecutive în NL Wild Card, în perioada 2013 - 2015, Pittsburgh a postat sezoane de înfrângeri consecutive, iar viitorul Piraților este plin de mai multe întrebări decât răspunsuri în acest moment.

Semnarea unui record pentru Herghelia din Kansas City, Eric Hosmer, în timpul unei ierni aglomerate în San Diego, nu va fi suficient pentru a-i împinge pe Padres în concurență. Câștigarea unui al patrulea loc în playoff, de-a lungul a nouă sezoane, pare un vis pentru Cincinnati, după ce Roșii au postat o notă de 276-372 în ultimele patru campanii. Deținând încă o vânzare de foc în extrasezon, Miami Marlins, care au câștigat Seria Mondială în 2003, trebuie să rateze petrecerea de postsezon MLB pentru al 15-lea sezon consecutiv. Stați departe de toate cele șase echipe atunci când cumpărați bilete NLCS futures la acestetop clasat case de pariuri sportive online.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1270
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.