Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Meo Rip Curl Pro - Portugal 2018

2018 Meo Rip Curl Pro - Portugalia 2018

Campionul de anul trecut Gabriel Medina intră ca favorit în turneul de 11 zile. Cu toate acestea, el se confruntă cu o concurență acerbă din partea lui Filipe Toledo și Julian Wilson. Totuși, Medina intră în MEO Rip Curl Pro Portugalia ca favorită și cu o remiză grozavă pentru a începe turneul, Medina este bine poziționată pentru a-și apăra titlul în 2018. 

MEO Rip Curl Pro 2018 Cote și alegeri

Cel mai bun pariu – Gabriel Medina +400

Are a fost un sezon dominant pentru Gabriel Medina, care a terminat în top-5 în ultimele cinci turnee (inclusiv două victorii). Campionul din 2017 conduce clasamentul World Surfing League, dar trebuie să termine mai bine decât Filipe Toledo pentru a-și păstra locul după Portugalia.

În afara câștigării turneului din 2017, Medina a terminat și pe locul al doilea în 2012 și al cincilea în 2015, făcând el este unul dintre cei mai de succes surferi din istoria de nouă ani a turneului.

Medina este cea mai mare favorită pentru a câștiga remiza în Heat 1. Brazilianul nu ar trebui să aibă nevoie de toate acestea devreme, ajutând la salvarea unora pentru când în mod inevitabil se confruntă cu cea mai mare competiție în rundele ulterioare. În general, totuși, cu cât de mult succes a avut în acest sezon, este greu să pariezi împotriva celui mai bun surfer din lume în acest moment, chiar dacă doar surferul acum pensionat Nick Fanning este singurul surfer din istorie care a câștigat mai multe MEO Rip Curl Pro. campionate.

Alege: Gabriel Medina va câștiga 2018 Rip Curl Pro (+400)

Gabriel Medina Pentru a câștiga cotele Rip Curl Pro 2018
+400
Sports Interaction

Cel mai bun challenger – Julian Wilson +550

Deși Filipe Toledo și Julian Wilson au aceleași șanse de a câștiga MEO Rip Curl Pro Portugalia 2018 pe Bet365, succesul lui Julian Wilson în turneu din acest sezon îl face să fie cel mai bun pariu pentru a câștiga.Australianul în vârstă de 29 de ani vine de la al doilea an al anului (la Quiksilver Pro France), unde a învins-o pe Medina în semifinale.

Wilson este având cel mai bun an al carierei sale, iar o a treia victorie l-ar ajuta să fie unul dintre cei mai buni surferi din lume. În timp ce, să pariezi pe Gabriel Medina de două ori într-o lună nu este o sarcină ușoară, la +550, este util să pariezi pe Wilson pentru a câștiga.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cel mai bun underdog – Owen Wright +2500

  După o afișare necorespunzătoare în Franța săptămâna trecută, Owen Wright a căzut pe locul șase în clasamentul World Surfing League. Cu toate acestea, a intrat în turneu după cei mai buni doi din 2018 și ar trebui să caute să revină în Portugalia.

  Leziunile l-au rănit pe Wright de-a lungul carierei, dar pare pe deplin sănătos când intră în turneu. În timp ce succesul său istoric la Rip Curl Pro este în cel mai bun caz mediocru (cel mai bun final al său a fost locul cinci în 2012), el are o remiză foarte favorabilă în acest an și s-ar putea să nu fie nevoit să înfrunte niciunul dintre cei mai buni surferi din acest an decât mai târziu. în turneu. Dacă nu ai încredere în el pentru a câștiga turneul, poți totuși să obții o valoare bună pentru el pentru a-și câștiga heat.

  La +115, Wright îl atrage pe Ezekiel Lau, pe locul 20 și pe Ryan Callinan, pe locul 36. Chiar dacă Callinan a ajuns pe locul al doilea în Franța săptămâna trecută, acesta este singurul turneu pentru Callinan din acest an, în timp ce cel mai bun rezultat al lui Lau în șase turnee anterioare este al nouălea.

  Alege: Owen Wright +115 pentru a câștiga Heat 1