Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018 Grey Cup Odds

Cote Grey Cup 2018

The two dominant franchises of the CFL will tangle in the Grey Cup final again on Sunday. But while Calgary has been the best team all year, Ottawa feels like the team playing the best football at the moment.

A 106-a avanpremieră a finalei Cupei Gri|| |657

Roșii negri de la Ottawa: crescând la momentul potrivit

Ei au fost în CFL doar de 5 sezoane, dar aceasta va fi a treia apariție a RedBlacks-ului de la Ottawa într-oFinala Grey Cup.

Și ei intră în joc într-o formă dogoritoare . De la începutul lunii octombrie, Redblacks au avut o medie de peste 30 de puncte pe concurs și a avea un revedere din prima rundă a playoff-ului nu i-a afectat deloc.

Ei. ofensiva a fost aruncată din tun în finalele Conferinței de Est, obținând 31 de puncte în prima repriză și ajungând la o victorie cu 46-27 în fața inamicilor provinciali, Hamilton Ticats. Quarterback-ul RedBlacks, Trevor Harris, a mers 29/32 pentru 367 de metri și a stabilit un record de playoff CFL cu 6 pase TD în atac. 10 receptori diferiți au prins pase și 5 touchdown-uri în ceea ce a fost un spectacol ofensiv spectaculos.

trevor harris

Pentru suporterii RedBlacks, acesta nu ar putea fi un semn mai bun.În ultimele 7 jocuri ale sale, Harris are o medie de peste 320 de metri de trecere pe concurs și a aruncat 17 touchdown-uri și doar 3 interceptări.

Când un fundaș este în acest tip de formă, acea echipă va fi greu de depășit. Faptul că poate fi sincronizat și cu atât de mulți receptori, îl face cu atât mai intimidant.

The Calgary Stampeders: o poveste din două sezoane

The Stampeders au fost cei mai buni echipă din CFL tot sezonul, dar ar trebui să fie favoriți cu 4 puncte în această duminică?

În primele 13 jocuri ale sezonului regulat, au părut de neoprit, înscriind 32 de puncte pe meci. Cu toate acestea, s-au răcit considerabil de atunci.Puteți spune că au intrat în playoff pierzând 3 din ultimele 4 și nu au arătat chiar atât de impresionant în victoria lor cu 22-14 asupra Winnipeg Blue Bombers din vest. Finala conferinței.

De fapt, în ultimele 6 competiții, media lor de puncte pe joc a scăzut la 21. Sfertul Bo Levi Mitchell a arătat și el obișnuit din octombrie.

bo levi mitchell

În ultimele sale 6 jocuri, quarterback-ul lui Stamps are o medie de 233,5 yarzi de pieton și a aruncat doar pentru 9 touchdown-uri cu 2 interceptări. Și, în timp ce jocul de alergare a fost solid, conduce înapoi Don Jackson nu a mai avut un joc de 100 de yarzi din 3 septembrie.

Orice mojo a avut această echipă în lunile de vară sa răcit considerabil de atunci.

Cine va ridica cea de-a 106-a Cupă Grey?

Alegerea îndrăzneață ar fi să pariezi pe Ottawa RedBlacks pe linia monetară. Deși Calgary a câștigat ambele întâlniri din sezonul regulat între echipe și au fost cea mai bună echipă din tot sezonul, nu s-au întâlnit de la începutul lunii iulie și acestea sunt două părți complet diferite în acest moment.

Se pare că Stamps ar fi atins apogeul prea devreme, când Trevor Harris și RedBlacks, parcă ating apogeul acum.Ca câini cu 4 puncte, Ottawa are o TONĂ DE VALOARE

ALEGE: OTTAWA REDBLACKS +4 (-110) pe WILLIAM HILL

Ottawa Redblacks Pentru a câștiga cotele CFL Grey Cup 2018
-110
Sports Interaction

 

See below the top sportsbooks where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    Ma puteți urmări pe twitter @zahir_gilani