Mar 21.02.2017 - 07:06 EST
Cote la finala NBA
MrPlay
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 21/02/2017 - 07:06 EST

2018 College Football Recruiting Top 10 Classes inițiale

2018 College Football Recruiting Top 10 Initial Classes

Ca oricine care urmărește lumea tăioasă a || |662college football recrutarea vă va spune că atragerea jucătorilor de top la începutul procesului este importantă, dar păstrarea acel talent în fold până în ziua semnării este cu totul o alta ispravă. Cu recruții adolescenți predispuși la schimbări frecvente de inimă în timpul curtarii pentru talentele lor, nu există cu adevărat garanții până când linia punctată nu este împodobită cu o semnătură. Antrenorii, la rândul lor, sunt, de asemenea, obișnuiți să fie indecizii.

În multe cazuri, unui recrut căruia i s-a promis o bursă la începutul procesului i se spune luni mai târziu că școala și personalul său de coaching urmăresc alte ținte. În timp ce întregul proces se bazează pe promisiuni provizorii și slabe și este caracterizat de revolte, este totuși o hrană excelentă pentru fanii fotbalului din colegiu în timpul extrasezonului. Iată o privire la cine câștigă bătălia timpurie.

Topul 10 al recrutării timpurii la fotbal universitar

10: Louisville Cardinals 

Antrenorul-șef Bobby Petrino a părut că lucrurile vor merge în mare măsură în 2016, cu un top 5 și eventual câștigător Heisman în QB Lamar Jackson. Apoi s-au desprins roțile în ultimele trei meciuri ale Cardinalilor, cu pierderi în fața lui Houston și LSU, care au avut o înfrângere stânjenitoare pe teren propriu în fața rivalului Kentucky. Louisville a abordat deficiențele din linia ofensivă pentru a finaliza clasa de recrutare din 2017 și are un început rapid în angajamentele sale din 2018 conduse de fundașul de colț foarte apreciat Trenell Troutman din Fort Lauderdale, FL. Cardurile vor trebui să abordeze plecările așteptate de-a lungul frontului defensiv, așa că căutați-le să urmărească DL-uri cu mare plăcere în următoarele câteva luni.

9: Alabama Crimson Tide

Așa cum am spus în introducere, este devreme, așa că căutați ca Nick Saban și compania să urce la poziția sa obișnuită în fruntea acestei liste. Alabama are patru comisii de calitate conduse de Xavier Williams, un sportiv ciudat din Hollywood, FL. Akial Byers, un colegiu de 6'4, 275 lb pare a fi un alt exemplar perturbator în tranșee din șirul lung al alineatului defensiv de la Bama care se potrivește cu acest tip.

8: Ohio State Buckeyes

Un alt titan în jocul de recrutare, Urban Meyer și personalul au trei comisii până acum, inclusiv o pereche de talente prodigioase în QB de cinci stele, cu dublă amenințare, Emory Jones și siguranța Jaiden Woodbey. Căutați că Buckeyes își adună paleta obișnuită de talente de top care se potrivesc nevoilor sale. Cu o echipă tânără deja în Columbus, Buckeyes va semna probabil mai puțini jucători decât majoritatea celorlalte programe de pe această listă.

7. Clemson Tigers

Așteptați-vă ca campionii naționali în apărare să recruteze din nou bine și sunt deja pe drum cu cinci comisii conduse de QB de cinci stele Trevor Lawrence. Dabo Swinney va trebui să înlocuiască un QB care schimbă programe în DeShaun Watson, dar Tigrii sunt în punctul în care pur și simplu se reîncarcă.

6. LSU Tigers

În timp ce juriul este încă în discuție cu privire la capacitatea de antrenor a lui Ed Orgeron, tipul a fost întotdeauna capabil să recruteze la cel mai înalt nivel. Tigrii au terminat 2016 puternic pe teren și au semnat o clasă solidă în 2017. Vor căuta să ducă acest impuls înainte cu o clasă 2018 în frunte cu fundașii defensivi Kelvin Joseph și Caden Sterns. Cunoscut pentru o apărare urâtă, LSU pare gata să continue să facă viața dificilă în cazul infracțiunilor adverse.

5. Troienii USC

Cu tradiția și mistica de partea sa, pe lângă faptul că a încheiat 2016 cu o victorie în Rose Bowl, USC este din nou, o destinație sexy pentru recruți. Clasa Troian 2018 este condusă de QB-ul de cinci stele Matt Corral ar putea fi următorul Sam Darnold. Dacă lucrurile vor continua așa cum stau în Los Angeles, Corral va fi un an substudant pentru Darnold înainte de a prelua frâiele... Vești grozave pentru fanii troienilor.

4. Texas A & M Aggies 

Nu este un secret pentru nimeni că totul este mai mare în Texas - inclusiv talentul de fotbal din liceu. În timp ce Universitatea din Texas încă scăpat de epoca Charlie Strong, Texas A & M și Kevin Sumlin fac curățenie pe calea de recrutare în 2018, obținând recruți prețuți din statul Lonestar, cum ar fi OT Colten Blanton, Safety Jordan Moore, WR Montel Parker și DT masiv Dominic Livingston.

3. Florida State Seminoles

Jimbo Fischer s-a zvonit că este un înlocuitor fierbinte pentru postul LSU toamna trecută, după ce Les Miles a fost pus în conserve, dar a rămas în Tallahassee, spre bucuria fanilor Seminole. Recrutarea FSU nu a fost afectată deloc de zvonurile dintr-o clasă care îl prezintă pe James Cook - moștenitorul aparent și fratele mai mic al starului plecat RB Dalvin Cook.

2. Uraganele din Miami

Antrenorul Mark Richt are în Miami o tendință ascendentă după ce a înregistrat un record de 9-4 în 2016 și prima victorie la bowl a școlii într-un deceniu. Richt are deja nouă comiteri - toate din Sunshine State în clasa 2018, iar Coral Gables arată din nou ca o destinație principală. RB Lorenzo Lingard, de cinci stele, din Orange City, FL este un talent mare.

1. Penn State Nittany Lions

Când actualul antrenor principal de la Penn State, JamesFranklin, antrena la Vanderbilt, el a gândit că a angajat doar antrenori asistenți cu soții drăguțe din cauza corelației în abilitățile necesare pentru a obține un soț și un liceu atractiv. recruta. În timp ce a luat ceva căldură peste acesta, Franklin a fost considerat de mult timp un recrutor as și se descurcă la un nivel foarte înalt în Happy Valley. Sezonul 2016 a văzut Penn State să revină la proeminență pentru prima dată de la perioada de glorie a lui Joe Pa, iar Franklin pare să câștige un impuls serios din apariția școlii la Rose Bowl, cu comiterea unei perechi de sportivi de cinci stele din DE, Micah Parsons și a sportivului Ricky Slade.

Cele mai bune locuri pentru a paria fotbal universitar

Ca pariori de fotbal, nevoile noastre sunt destul de fundamentale. Dorim fiabilitate și linii de pariuri actualizate pentru toate jocurile - fie că este vorba de acțiune Power 5 Conference sau de mici înclinări de conferință. De asemenea, ne plac elementele de recuzită, oportunitățile de pariere în joc și pariurile viitoare. Sport Interaction, Bet365 șiBodog bifați toate aceste casete și multe altele. În plus, cum sună o sumă suplimentară de 200 USD doar pentru deschiderea, contul și depunerea de 200 USD? Este exact ceea ce oferă toate cele trei case de pariuri sportive în plus față de reduceri și bonusuri de recomandare pentru deținătorii de conturi existenți. La fel ca și recrutarea, pariurile sportive de succes necesită frecvent prevedere. Pariurile viitoare sunt o modalitate excelentă pentru jucătorul de noroc care se gândește la viitor de a profita de unele cote generoase. În prezent, Bodog listează Alabama ca +300 pentru a câștiga titlul național în 2018, cu Florida State +750, Ohio State +800 și Louisville +2000 pentru a numi câteva.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cartea enumeră cotele la campionatul național pentru toate echipele de conferință Power 5. Site-ul afișează, de asemenea, șansele pentru Trofeul Heisman cu USC QB Sam Darnold listat ca favorit la +400 și câștigătorul Heisman 2016, Lamar Jackson, postat ca o lovitură de +650 de repetat. Având în vedere că Jackson a avut o lovitură de +7500 de această dată cu un an în urmă, este ușor de văzut valoarea acestor oportunități de pariere.

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1266
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.