Mar, 14.02.2017 - 06:04 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 14/02/2017 - 06:04 EST

Ghid de recrutare pentru fotbal universitar 2018

2018 College Football Recruiting Guide

Tocmai când vorbăria nesfârșită despre Duminica Super Bowl începe să ajungă „Nu mai suport asta”, capriciile jucătorilor de fotbal din liceu preiau acoperirea îndreptată altfel către omologii lor profesioniști în prima miercuri a lunii februarie. Ziua Națională a Semnelor marchează termenul limită pentru atleții de liceu pentru a semna o scrisoare de intenție către universitatea pentru care intenționează să joace la următorul nivel, iar întreaga afacere este punctul culminant al acoperirii mass-media de un an și urmăririi obținute din partea antrenorilor. în toată țara.

Recrutarea în fotbal universitar este cunoștințe despre pariuri

Este necesară cel puțin o înțelegere superficială a procesului de recrutare pentru a deveni un parior mai informat al fotbalului universitar. De ce? Pentru că, la fel ca draftul NFL, cei care urmează sportul trebuie să înțeleagă încotro se îndreaptă talentul. În multe cazuri, o listă de fotbal universitară stivuită începe să se afirme mai prodigios pe măsură ce sezonul se desfășoară și accidentările încep să-și facă taxe.

States

Deși s-ar putea să nu fie mare lucru care să separe primii 25 sau 30 de jucători. de la o echipă de conferință power 5 la alta, profunzimea joacă aproape întotdeauna un rol major în succesul unei echipe pe parcursul unui sezon întreg. Cei mai pregătiți pariori au de obicei o înțelegere aprofundată a modului în care lista unei echipe se schimbă de la o săptămână la alta în timpulsezonul de fotbal universitar.

Primul echipele adună talent, așa că, atunci când un tackle defensiv sau un linebacker de start cade, au un fost recrut de liceu capabil de 4 stele sau 5 stele care așteaptă să-i ia locul. Cu cel mai fertil teren de recrutare din țară, situat în partea de sud-est a Statelor Unite, nu este surprinzător faptul că SEC și ACC obțin cea mai mare parte a recruților din eșalonul superior în fiecare an și produc anual cel mai mare număr de selecții NFL. Cele mai bogate în talente și cele mai centrate pe fotbal sunt California, Texas și Florida, ceea ce explică în mare măsură succesul unor echipe precum USC, Texas, Texas A&M, Baylor, Miami, Florida State și Florida de-a lungul anilor.

O privire asupra impactului recrutării de fotbal universitar

În ultimii cinci ani, nimeni nu a recrutat mai bine decât Universitatea din Alabama și nimeni nu a plasat mai mulți jucători în draftul NFL. În afară de geniul perceput al lui Nick Saban în materie de antrenor, Crimson Tide pur și simplu a avut mai mult talent decât fiecare echipă cu care s-au aliniat în timpul perioadei lor de dominație. De la înființarea playoff-urilor de fotbal universitar în 2014, Alabama a câștigat un loc printre ultimele patru echipe în fiecare an, în timp ce a câștigat o dată (2015).

Pros

Ceilalți doi câștigători, Ohio State (2014) și Clemson (2016) nu s-au numărat, în mod surprinzător, printre titanii lumii de recrutare a fotbalului universitar, rezervând primele cinci clase una sau mai multe echipe în cei cinci ani care au precedat campionatul. . Atât de proeminent și predictiv este efectul recrutării de top, luați în considerare acest lucru: în primii trei ani ai playoff-ului de fotbal colegial, doar Alabama, Oklahoma, statul Florida, Clemson, Oregon, statul Ohio, statul Michigan și Washington au câștigat locuri. Michigan State și Washington sunt singurele echipe care nu au reușit să treacă printre primele zece în recrutare în ultimii cinci ani. Nici unul nu a făcut jocul de campionat.

În timp ce sistemul de stele folosit de serviciile majore de recrutare pentru a evalua sportivii de liceu este inexact, este totuși remarcabil de eficient. Băieții mari din fotbalul universitar obțin de obicei cine vor, lăsându-i pe cei care nu au să lupte pentru resturi și tipuri de jucători cu diamante. Cu toate acestea, echipe precum Washington, Louisville, Wisconsin și Bosie State, printre altele, au reușit să desfășoare programe de succes, în ciuda faptului că nu au recrutat la niveluri de elită. Pariorii care caută echipe surpriză la începutul unui sezon de fotbal universitar pot examina clasamentele de recrutare ale echipelor cu doi și trei ani înainte pentru a vedea care programe au acumulat suficient talent pentru a fi pregătiți pentru prime time.

Nu uitați întotdeauna că spre deosebire debaschetul universitar, recrutarea fotbalului durează adesea doi sau trei ani pentru a se traduce în succes pe teren. O echipă care începe anul într-o cursă de succes poate să nu poată rezista accidentărilor pe măsură ce anii progresează dacă nu a recrutat la un nivel înalt în trecutul recent. Fotbalul poate fi un joc al lui X și al lui O, dar este totuși unul despre cel al lui Jimmy și Joe.

Cele mai bune cote și oferte de pariuri la fotbal NCAA

Parierele sunt aproape întotdeauna bazate pe informații, dar unele informații sunt mai ușor de obținut decât altele. A afla unde să parieze, de exemplu, face mult mai ușor pentru pariori să aibă succes. Deloc surprinzător, pariorii buni profită întotdeauna de cele mai bune oferte de pariuri sportive. Având o multitudine de locuri pentru a juca fotbal la colegiu online, este esențial să știi unde să găsești cel mai bun profit. Bonusurile de înscriere și programele de reduceri sunt esențiale pentru profitabilitatea unui parior pe termen lung. Casele de pariuri sportive de renume precumBodog oferă un meci de 200 USD la prima depunere a unui jucător nou, precum și programe de recomandare și reduceri pentru jucătorii existenți.Interacțiunea sportivă șiBet365 se potrivesc cu această ofertă și ademenește jucătorii de fotbal din colegiu cu suport unic și pariuri viitoare.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1246
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după Bucs Super Bowl Parade 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barcaSuper Bowl a echipei.