Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Luni, 01.08.2018 - 04:54 EST

Previzualizarea și predicția jocului Campionatului Național 2018

2018 National Championship Game Preview and Prediction

Previzualizare pariuri în Campionatul Național 2018

Cu titlul meciul care se desfășoară în Atlanta, Georgia - site-ul jocului SEC Championship în fiecare an - acestcampionatul de fotbal universitari are atât de multă aromă SEC încât este ireal.

We've got two SEC teams playing in a SEC stadium with an upstart Georgia program looking to knock off big, bad Alabama. This was the game everyone expected to see in the SEC Championship back in early December, not for the Titlul național, ci cu cât de anticipat este acest meci, din mai multe motive , cred că e mai bine mai târziu decât niciodată.

Următorul meci al echipei meleAlabama Crimson Tide

Nick Saban neînvins vs. Foști asistenți

Posibil cea mai exagerată poveste care vine în acest joc de titlu (printre multe) este faptul că Nick Saban este un SU perfect 11-0 când antrenează împotriva unuia dintre foștii săi asistenți. Dacă Alabama câștigă un alt titlu - al 5-lea în 9 ani - acel număr va fi direcționat către Lună.

Totuși, niciuna dintre aceste pierderi nu a fost pe ceasul antrenorului principal al Georgiei, Kirby Smart, iar el este singurul asistent în acest sens. întreaga listă care a petrecut cel mai mult timp sub Saban. A vedea cum reacționează Saban la orice situație de pe ambele părți ale mingii ar putea lucra în favoarea lui Smart aici, mai ales când Saban a văzut doar cum reacționează Smart în apărare în acele locuri.

În al doilea rând, Smart este practic cel singurul tip de pe acea listă care a avut o mână directă în recrutarea multor jucători actuali cu care se va confrunta. Aproape toți ceilalți asistenți care au mers cu 0-11 SU s-au confruntat cu Saban ani mai târziu, când perspectiva echipelor lui Saban era mult diferită. Dar Smart a recrutat și antrenat o mulțime de băieți din Alabama în apărare și acesta este un alt fapt pe care unii susținători din Alabama îl ignoră în mod convenabil pentru acest joc.

Alabama Vs. Georgia Cote la Campionatul Național

Alabama (-4) vs. Georgia: Total 44,5 (Cote luate dinInteracțiune sportivă)

Oddsmakers au plasat acest număr practic în locul perfect, deoarece știu că Georgia va primi un pic de dragoste, deoarece acesta este practic un joc acasă pentru ei, dar Alabama a fost de mult considerată echipa mai bună tot anul și trebuie să fie favorizată.

Marea Crimson nu poate fi listată sub un FG, deoarece casele de pariuri sportive vor fi pur și simplu bătute cu bani din Alabama în acest scenariu și asta înseamnă că, dacă speri la un număr mai bun, probabil că nu îl vei obține. . Alabama la -3,5 este cam cât mai bine, așa că va trebui să trăiești cu asta.

Acestea fiind spuse, perspectiva acestei confruntări cu Tide fiind campionul dovedit și toate discuțiile despre Nick Saban care și-a bătut foștii asistenți, mă aștept să văd acest număr să urce mai mult în favoarea Alabamei pe măsură ce ne apropiem. pentru a începe.

Indiferent de număr, știi că vor fi mulți pariori care pur și simplu nu pot merge împotriva lui Saban și Tide într-un joc de campionat ca acesta și va fi partea majoritară. . De fapt, biletele din Alabama pe punctul de răspândire și SU sunt deja scrise la un clip de 75%.

Alege Georgia +4 SportsInteraction

Reputațiile sunt doar asta și numai asta, deoarece această echipă din Alabama poate fi grozavă, dar reputația nu echivalează întotdeauna cu câștigarea campionatelor. Crimson Tide sunt încă foarte bătuți în apărare, iar aceste două echipe le place să meargă una după alta într-un joc foarte fizic de la început până la sfârșit, acei jucători lipsă ar putea reveni să bântuie Alabama în al patrulea sfert. S-ar putea ca Tide să aibă răscumpărarea în mintea lor pentru că au pierdut în acest joc în urmă cu un an, dar ar putea fi nevoiți să aștepte cel puțin încă un an pentru a-și obține inelele și titlul național.

Georgia este mai mult decât capabilă să câștige acest joc. joc de-a dreptul, iar Kirby Smart nu ar trebui să cadă victima acelorași greșeli pe care le-au făcut foștii asistenți Saban. Acești băieți se temeau adesea de aspectul fizic pe care echipele lui Saban l-ar aduce noilor lor echipe și s-a arătat pe tabela de marcaj, dar Smart a fost responsabil pentru o mare parte din acea fizică în timpul lui Saban și a adus întreaga mentalitate în acest program din Georgia.

Smart și jucătorii săi din Georgia nu se tem deloc de Alabama - acesta este jocul pe care și l-au dorit tot anul - și vor veni și vor dovedi că cu siguranță pot sta cu Alabama atât în ​​statură, cât și în reputație. Condus de duoul RB format din Sony Michel și Nick Chubb, jocul de alergare fizic al Georgiei va profita de o apărare accidentată din Alabama pe măsură ce acest joc continuă și ar putea chiar să renunțe în al 4-lea sfert.

Deși cred eu. Georgia câștigă acest joc SU pentru a pune capăt narațiunii Saban vs Assistants, cu un joc care se așteaptă să fie aproape pe tot parcursul, eu sunt în siguranță aici și iau punctele. În acest fel, mă acoperă dacă Alabama câștigă cu un FG întârziat sau ceva de genul acesta.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1256
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după meciul echipeiSuper Bowl parada cu barca.