Luni, 08.08.2016 - 07:07 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 08/08/2016 - 07:07 EDT

Cote și predicții pentru Cupa Stanley 2017

2017 Stanley Cup Outright Odds And Prediction

Suficient! Este timpul pentru uneleNHL hochei pariuri. Jumătate din distracția sezonului este să speculăm ce se va întâmpla și să ne certați despre cine va face ce. Este uimitor cât de polare pot fi opiniile, chiar și printre cei mai respectați insider și analiști ai jocului. Pentru cei care doresc să parieze, iată o privire asupra cotelor dvs.2016/17 Cupa Stanley.

Cote de pariuri la Cupa Stanley 2017

2017 Stanley Cup Outright Odds And Prediction

Alege decentă: The Sharks câștigă Cupa

Peter DeBoer a condus în sfârșitSan Jose Sharks| ||674 to the Stanley Cup finals, where they won a pair of games. Is the next logical step winning 4 games and the Cup? Yes and no. They’ve got all the tools and enough youth and experience to move forward without aging. Which is the blueprint you want. But the fact remains that they will have to fight VERY hard to win the West again, and then likely meet the Pens again in the finals. Of course, it’s possible. But if they’re going to make it happen, every single player has to play better than they did last year.

Alege sălbatică: Uraganele fac playoff-ul

Aceasta este o distracție. unul despre care să vorbim.Uraganele Carolinei nu au mai văzut play-off-urile din 2009, iar oamenii vor să vadă nucleul lui Jeff Skinner, Elias Lindholm și Jordan Staal. Au fost aproape anul trecut, suficient de aproape încât să te facă să simți că următorul lor pas este inevitabil.

Inevitabil, nr. Probabil, da. NHL, NBA, MLB și NFL au toate cărțile de istorie pline de echipe tinere care au dispărut înainte, nu doar că nu au reușit să-și ridice potențialul, ci nici măcar nu au reușit să-l abordeze. Ai nevoie de chimie, sănătate bună, coaching de încredere și puțin noroc pentru a merge mai departe. De asemenea, aveți nevoie de un angajament de a vă îmbunătăți în fiecare an.

Simțim că Canes o poate face. Dar nu este nicidecum o lacăt. Vrei să pariezi pe campionii Cupei Stanley 2017? Într-adevăr, oricare dintre ultimele 4 de anul trecut este un pariu puternic. Oricine din afara ei va avea șanse mari de plată. Dar așa va fi pentru un motiv.

Rezultate / ProgrameNHL

2017 Stanley Cup Previzualizare și predicție

Repetarea Pens: +800

Aceasta nu este o predicție îndrăzneață, având în vedere această listă. Dar istoria ne spune că este îndrăzneț. Campionii sunt pe vârf și vor fi foarte greu de mutat. Totuși, a merge spate la spate este greu ca naiba. Nimeni nu a mai făcut-o de la Red Wings în 1997-1998. Și niciodată nu a fost mai greu de făcut decât este în NHL de astăzi, cu profunzimea ligii, draftul NHL și plafonul salarial. Este destul de greu să-ți câștigi conferința în ani consecutivi. Chiar și 2010Pittsburgh Penguins păreau stivuite și gata să construiască o serie lungă de Cupe, dar nu au făcut-o. Și echipa din 2017 nu este la fel de bună pe hârtie ca în 2010, dar ei sunt totuși cel mai bun apel... Să nu ai încredere niciodată în sfaturile amatoare!

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |780
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.