William Hill
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Ryan | Wed 28/09/2016 - 06:45 EDT

Linii de pariuri Futures Cupa Stanley 2017

2017 Stanley Cup Futures Betting Lines

Pensurile, Hawks sau Caps? Ei sunt cei trei mari în acest an, potrivit cotelor și experțilorNHL. Dar pariorii nu pot fi vânduți. S-ar putea să fiți mai interesat de o alegere de dormit precumMighty Ducks sauLos Angeles Kings. Ambele echipe au talent și liste la nivel de campionat, fără așteptări la nivel de campionat. Oricare au potențialul de a-i face pe pariori foarte fericiți.

Cote Stanley Cup 2017

2017 Stanley Cup Futures Betting Lines William Hill

Se vor repeta Pinguinii? În timp ce se apără campionii Pittsburgh Penguins caută o dinastie, de fapt sunt mai apți pentru o recompensă. Vor munci și mai mult anul acesta pentru că a) Toată lumea trage acum pentru ei și b) Toată lumea se îmbunătățește. Ne-am gândit că vor înșira câteva Cupe în 2009, dar au rămas scurt. Și nu cred că echipa de anul viitor este la fel de adâncă ca în 09. 

Predicția câștigătorului Cupei Stanley

PARIAȚI The Anaheim Mighty Ducks (+1600)William Hill 

Da, ai citit corect. Îi susțin șarlatanul. Au un antrenor nou/vechi în spatele bancii, iar acesta ar trebui să respire o gură de aer proaspăt, aducând în același timp familiaritatea unui sentiment vechi. Sentimentul acela este câștigător. Dacă Rațele pornesc rapid, pot fi cu adevărat periculoase. Sunt suficient de experimentați pentru a depăși echipele tinere și încă suficient de tineri pentru a concura cu picioare tinere și rapide.

Ce înseamnă Cupa Mondială de Hochei pentru Rațe.Ei trimit 8 jucători să concureze pentru țările lor respective la Toronto la Cupa Mondială de hochei. Asta înseamnă că acești băieți vor lovi probabil gheața la mijlocul sezonului, până când pucul va scădea în sezonul regulat NHL. Dar asta ar putea însemna și că au mai puțin în rezervor atunci când vine vorba de playoff-urile NHL. Și, de asemenea, ar putea însemna că un jucător esențial suferă o accidentare sâcâitoare chiar înainte de a începe sezonul.

Cote live în Cupa Stanley 2017

Rezultate/ProgrameNHL| ||693

Trust Experts When Placing Bets… Not Fans.Avantajul de a locui în Hockey Nation este că există un dosar complet de jocuri în fiecare seară. Dezavantajul este că toată lumea pretinde că este un expert și mulți te pot păcăli făcându-le să creadă că sunt. Amintiți-vă, doar pentru că cineva este un expert în NHL, nu înseamnă că este un expert în pariuri. Un super-fan poate vorbi despre un joc bun, dar judecata lui este adesea tulburată de părtinirea și loialitatea lor personală.

Așa că atunci când căutați sfaturi, aveți încredere în pariori. Sunt indiferenți din punct de vedere emoțional și le pasă doar de numere. Vedeți ce au de spus experții noștri navigând în partea dreaptă a paginii. De asemenea, puteți consulta pozițiile de mai jos pe tot parcursul sezonului regulat.

ClasamentNHL

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |785
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.