joi 18.05.2017 - 20:30 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 18/05/2017 - 20:30 EDT

2017 Preakness Stakes Cele mai bune pariuri

2017 Preakness Stakes Best Bets

Cele mai bune pariuri pentru Preakness

Oricine este petrecut vreodată o zi la curse știe că există în esență două tipuri de pariori: cei dispuși să joace favoriți și cei care caută mereu un preț mai mare. În realitate, succesul pariurilor necesită o combinație a acestor două mentalități predominante.

Aruncarea celor mai logici cai pur și simplu pentru că un jucător visează să încaseze un bilet mare nu are niciun sens. Preakness 2017 nu arată ca o cursă în care este înțelept să privim mult dincolo de primii doi concurenți - Always Dreaming și Classic Empire - la capătul victoriei.

  Sports Interaction (SIA) Bodog William Hill
Always Dreaming| ||679 -122 -110  -138 
Imperiul Clasic +364 +375 +450
Uitându-se la Lee +1100 +1100  +1000| ||707
Conquest Mo Money +1100 +1200  +1000
Gunnevera +1200 +1200  +1200 
Deci +1200 +1600 +1200
Cloud Computing +1900 +2000 +2000 
Multiplicator +2000 +2000 +2000
Investiţii senior +2500 +2500 +2500
Termenul artei +2500 +2500 +3300
 
2017 Preakness Stakes Best Bets
2017 Preakness Stakes Best Bets 2017 Preakness Stakes Best Bets

Având în vedere acest lucru, pariarea Preakness poate fi în continuare o propunere foarte profitabilă pentru jucătorii care doresc să creeze valoare de pariere prin pariuri exotice. Pentru banii noștri, Gunnevera, Hence, Looking at Lee și Conquest Mo Money sunt patru cai de chestionat „dedesubt” la pariuri precum trifecta și superfecta, folosind Always Dreaming și Classic Empire „pe deasupra” acestor pariuri. De asemenea, nu putem da vina pe pariorii care văd și mai puțină zonă gri și aleg să tasteze Always Dreaming deasupra.

Iată câteva moduri diferite de a juca un pariu precum trifecta, în funcție de strategie și de bankroll:|| |791

Option A: Conservative Spread Approach

Poziția întâi: Imperiu clasic și visează mereu

Poziția a doua: Imperiu clasic, Visând mereu, Gunnevera, Cucerirea banilor, Prin urmare, Privind la Lee

Poziția a 3-a: Repetați aceiași cai folosiți în poziția a doua

Cost = 40 USD pentru un pariu de bază de 1 USD

Subliniem convingerea că primii doi alegerile de pariuri sunt singurii cai capabili să câștige. Ne oferim, de asemenea, șansa de a prinde unul dintre cele patru lovituri lungi fie în locul 2, fie pe locul 3.

Dacă fie Classic Empire, fie Always Dreaming iese de pe tablă și suntem capabili să prindem acele lovituri lungi în a douași a treia poziție, acest tip de abordare poate plătiți mult mai mult decât se aștepta. Un jucător poate modifica cu ușurință această strategie adăugând un alt bilet mai conservator în care Classic Empire și Always Dreaming trebuie să lovească ambele table.

Această ultimă abordare este în mare măsură o poliță de asigurare suplimentară care ar permite jucătorului să „aibă”. " trifecta pe un pariu de bază mai mare dacă apare rezultatul cel mai evident și previzibil.

Opțiunea B: Abordare unică și răspândită 

Poziția întâi: Visând mereu | 825

2nd: Position: Classic Empire                             2nd Position: ALL

Poziția 3: ALL treia Poziție: Empire Classic

cost = fiecare pariu este de 10 $ pentru 1 $ pariu de bază || |835

This approach might be slightly less creative, but sometimes standing firm with a basic opinion is the best way to gamble. Those who think Always Dreaming is a clear winner, but Classic Empire will find the money are guaranteed a winning trifiecta if they hit the ALL button in the remaining slots of the bet. In many cases, a messy longshot can crash into the money when it's least expected and this approach allows the natural uncertainty of racing to work in the bettor's favor if they are indeed correct about their top two opinions.

Opțiune C: Abordarea fulgerului într-o sticlă

Prima poziție: Gunnevera, Prin urmare, Privind la Lee și Conquest Mo Money

Poziția a doua: Always Dreaming & Classic Empire

Poziția a 3-a: TOATE

COST = 64 USD pentru un pariu de bază de 1 USD

Pentru jucătorul cu buzunare adânci și dorința de a trage pentru Lună, Opțiunea C este cel puțin înrădăcinată într-o logică a jocurilor de noroc. Aici am luat cele patru lovituri lungi preferate în vârf, în timp ce le-am introdus pe primele două în secunda. Dacă se întâmplă ceva surprinzător și nici Always Dreaming, nici Classic Empire nu găsesc cercul câștigătorului, vom avea nevoie doar de ei să alerge pe locul doi. De asemenea, vom lăsa deschisă posibilitatea unui alt rezultat haotic în al treilea, deși suntem încă acoperiți dacă se întâmplă ceva foarte logic prin folosirea tuturor alergătorilor în acel loc.

Cum să pariezi pe Preakness Online| ||860

The Preakness și, în general, cursele Triple Crown sunt un moment excelent pentru a deschide un cont online sau a trece la un nou cont online. Cu atât de multe opțiuni competitive pe piața actuală a pariurilor online, cărțile de curse de top oferă cu nerăbdare bonusuri atractive de înscriere, programe de recompense pentru pariuri și reduceri pentru a atrage noi clienți.

Ne-am eliberat ghicitul de a găsi un mare carnet de curse online, examinând unele dintre companiile de top din industrie. De la depozite sigure și de încredere până la alte funcții, cum ar fi streaming live curse și diverse meniuri de pariuri, este o idee grozavă să parcurgeți fiecare site și să determinați de unde veți obține cea mai mare valoare pentru dolarul pariat.Găsirea registrului de curse online potrivit poate face cu adevărat fiecare aspect al experienței de pariere mai plăcut și mai profitabil. Deschiderea unui cont este la doar câteva clicuri distanță, la fel și accesul nelimitat la cele mai bune curse din lume.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despreShow de la pauză de la Super Bowl din 2022 are emerging – and from what we can tell, it is going to be quite the performance.

  NFL News - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii în Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  NFL News - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.