Mar, 08.08.2017 - 13:03 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 08/08/2017 - 13:03 EDT

NRL Grand Final Winner Odds

NRL Grand Final Winner Odds

NRL este cea mai importantă competiție de rugby din lume, care are loc anual de la Martie până în primul weekend din octombrie, când se ține în mod tradițional Marea Finală.

Sportul captivează coasta de est a Australiei, în jurul orașului Sydney, unde jocul a fost inventat pentru prima dată în 1908 și ajunge, de asemenea, în multe colțuri ale Australiei. globul, în special în Regatul Unit, Noua Zeelandă și multe țări din Insulele Pacificului.

Competiția are un sezon de 22 de meciuri, urmat de o serie de playoff de patru săptămâni în care primele opt echipe din clasamentul regulat Concurs de sezon în încercarea de a ajunge la Sfântul Graal - Marea Finală a NRL. Câștigătorii de anul trecut, Cronulla Sharks, și-au sărbătorit primul mandat de premier (în cincizeci de încercări) și au fost doisprezece învingători diferiți de la înființarea „NRL” în 1998.

NRL Grand Final Winner Secks| ||669

While every team that finishes in the top eight has a shot of winning the GF, the odds are firmly stacked in the favour of the top four teams, who each get a reprieve should they lose their first match. Since 1998, no team finishing lower than fourth on the league ladder has managed to go on and win the big match. This is definitely worth considering when you attempt to pick a winner!

Câștigătorul Marii Finale NRL 2017 Bet365
nrl

Deci cine pare cel mai probabil să câștige Marea Finală NRL în 2017?

The Favorites - Melbourne Storm

În timp ce Melbourne Storm a avut parte de critici în ultimul deceniu, mai ales având în vedere că au fost eliminate două Premierships din cauza încălcării plafonului salarial, nu poți ajutați-vă, dar vă minunați de faptul că au fost de câțiva ani reperul în competiția LNR. Sub antrenorul Craig Bellamy, care a fost la cârmă din 2003, echipa victoriană a terminat în primele șase în fiecare sezon, cu excepția anului 2010.

Melbourne a câștigat premiera minoră (terminând primul în sezonul regulat) în 2016 și cu un avans de patru puncte față de Sydney Roosters, locul doi (cu care se confruntă în acest weekend), aceștia ar putea încheia premiul din acest an cu trei jocuri în mână.

Încheierea primului clasament. competiția înseamnă că vor juca primul meci de finală împotriva echipei de pe locul al patrulea și vor fi recompensați cu o săptămână liberă dacă vor câștiga, așa că este un mare avantaj.

Deci va câștiga Melbourne o altă mare finală a NRL?

În forma actuală, este greu să dai înapoi împotriva lor, iar la+125 sunt aproape prea scurt pentru a fi un punct util. Există potențialul ca Bellamy să-i odihnească pe jucători cheie, cum ar fi căpitanul veteran Cameron Smith, înaintea finalei, iar acest lucru poate avea un impact asupra rezultatelor (și asupra prețului acestora). Poate așteptați până chiar înainte de playoff înainte de a vă pune banii pe Storm.

The Contenders

Așa cum am menționat mai sus, Sydney Roosters vor călători la Melbourne în acest weekend și, sperăm, vor oferi pariori o idee mai bună despre acreditările lor de premier la sfârșitul celor 80 de minute. Deși ocupă locul al doilea pe scări, Roosters au arătat exact de ce nu vor câștiga premiera cu o înfrângere zdrobitoare în fața lui Manly weekendul trecut - un meci în care au condus cu 18-4 la pauză și împotriva unei echipe pe care Melbourne o învinsese. 40-6 cu doar o săptămână înainte.

În timp ce clubul a rămas fără co-căpitanii Boyd Cordner și Jake Friend pentru o perioadă decentă (perechea se poate întoarce în acest weekend), ei încă par să nu ajungă. Furtuna de masă. În prezent, puteți sări peCocoși la +500, totuși ar putea fi înțelept să așteptați până după acest weekend pentru a vă pune banii jos, ca nu cumva să piardă în fața Melbourne, așa cum era de așteptat. .

Acest weekend ne oferă, de asemenea, un alt gust al finalei ligii de rugby, în timp ce Cronulla Sharks, locul al patrulea, se deplasează la Suncorp Stadium pentru a-i înfrunta pe locul trei, Brisbane Broncos.

Ambele echipe sunt bine pregătit pentru a avea o șansă la titlu anul acesta și va fi foarte interesant de văzut cine iese în frunte. Brisbane arată cu siguranță ca o echipă în formă care vine dintr-o victorie uriașă în fața Gold Coast Titans, dar Cronulla se va dovedi a fi un test mult mai sever.

Deși șansele ambelor părți vor fluctua abundent la încheierea acest meci, s-ar putea să merite totuși să-ți pui banii jos acum. Rechinii au dovedit că pot câștiga meciuri mari și auvaloare excelentă la +1000, deși vor trebui să sfideze istoria pentru a câștiga marea finală consecutivă - nu echipa a reușit acest lucru în peste două decenii.

În mod ironic, Brisbane a fost ultima echipă care a câștigat premiere consecutive, iar șansele lor de+650 sunt, de asemenea, destul de generoase, având în vedere forma în care se află. și talentul de care dispune. Și să nu uităm că sunt antrenați de unul dintre cei mai mari din toate timpurile din Wayne Bennett. 2017 ar putea fi cu ușurință anul lor, iar cel mai bine ar fi să pariezi acum înainte ca șansele lor să se reducă.

The Outsiders

Parramatta Eels apar sub eticheta „outsider”. cu toate acestea, poate pentru nu prea mult timp. Echipa albastră și aurie și-a câștigat ultimele șase meciuri și a urcat pe locul cinci și în conversații în premieră, de aproape nicăieri. Cu un meci împotriva lui Newcastle care urmează, ei sunt aproape siguri că vor depăși fie Melbourne, fie Cronulla până la sfârșitul weekendului următor și s-ar putea bine și cu adevărat să se înrădăcineze în primele patru.

Dar a venit alergarea lor. prea devreme? Puriștii îți vor spune că câștigarea LNR este totul despre a-ți cronometra cursa, iar șansele indică ca Eels să piardă la un moment dat în următoarele opt săptămâni. Cu toate acestea, termină în primele patru, iar Parramatta va trebui să câștige doar trei meciuri pentru a pune capăt celei mai lungi secete actuale din prima ligă din liga de rugby.Cota actuală de +900 este încă destul de generoasă, deși le-ai fi putut obține aproape dublu față de asta mai devreme în sezon!

O altă parte care au venit de nicăieri pentru a fi în luptă sunt Penrith Panthers. După nouă runde de competiție, echipa din vestul Sydney a avut doar patru puncte și se afla pe ultimul loc pe scară în fața nefericiților Newcastle Knights. Avanză rapid până astăzi și Panthers au câștigat cinci jocuri consecutive și au sărit în primele opt.

Ultimele lor patru jocuri se confruntă toate cu echipe care vor lupta pentru ultimele trei locuri în primele opt - North Queensland, Canberra, St. George Illawarra și Manly, iar dacă vor câștiga trei dintre aceste meciuri, vor fi siguri de un loc în finală. Cotele vor fi împotriva oricărei echipe care vor intra în finală de sub locul patru,dar la cote de +1800, s-ar putea la fel de bine să ai un crack!

The Pretenders

Nu este o coincidență că învingătorii Marii Finale din ultimele două decenii au venit de pe primele patru locuri în clasamentul ligii. Echipele care ocupă pozițiile rămase în playoff, în special pe locurile șapte și opt, nu au fost suficient de bune pentru a contesta cele mai bune echipe pe parcursul unui sezon întreg și, prin urmare, există foarte puține șanse ca acestea să zguduie finala.|| |

Sf.George Illawarra (+10000) a condus competiția în primele runde, doar pentru a scădea dramatic din ritm și a alunecat pe poziția a noua.North Queensland (+3000) sunt întotdeauna o amenințare cu Jonathan Thurston care trage sforile, dar accidentarea lui a semnalat mai mult sau mai puțin sfârșitul echipei din Townsville.Bărbătesc (+1600) au pe Daly Cherry-Evans și o echipă tânără bună care va fi mult mai bună pentru experiență dacă ar ajunge în finală, în timp ceCanberra (+4000) a început sezonul ca favoriți în premieră și a fost o dezamăgire masivă.

Sperăm că nu ai sărit pe Raiders la prețul lor inițial de +700...

Indiferent care dintre echipele de mai sus vor intra în play-off în acest sezon, nu vă pierdeți banii pe ele pe piața totală.


Deci încă o dată se pare că Melbourne este echipa pe care trebuie să o învingă în LNR în acest sezon.

Rechinii au fost suficient de buni pentru a-i învinge în ediția din 2016, deși este puțin probabil să meargă spate la spate, în timp ce Roosters sunt refugiați nu a făcut suficient pentru a se considera în dispută. Brisbane Broncos sunt o parte care poate învinge Storm în ziua lor, în timp ce Eels este o poveste în curs de dezvoltare și poate fi pachetul surpriză din acest an. Urmăriți acest spațiu.

Sunteți de acord cu analiza noastră? Cine este alegerea ta pentru marea finală de anul acesta? Ca întotdeauna, puteți să vă alăturați conversației și să ne spuneți cine credeți că va câștiga premierul NRL 2017.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul la pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1307
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.