Luni 10.07.2017 - 19:31 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matei Manouli Mon 10/07/2017 - 19:31 EDT

Bracket Derby Home Run 2017

2017 Home Run Derby Bracket

Selecții MLB Home Run Derby Bracket

Asta este! Prima jumătate a sezonului este în carte și am primit o pauză frumoasă înainte ca meciurile să se reia vineri. Ei bine, asta am spune dacă nu am iubi acest sport. Nu avem pauze pentru noi, deoarece luni mergem din greu cu Home Run Derby-ul oferit de T-Mobile și All-Star Game de marți!

Home Run Derby Bracket

TheFlorida! Marlins' Giancarlo Stanton este campionul apărător după performanța sa din Petco Park sezonul trecut, dar are din nou o concurență acerbă în acest sezon. Cel mai notabil dintre aceștia este Aaron Judge de la New York Yankees, care bate recorduri. Cotele vă sunt aduse deInteracțiunea sportivă, așa că asigurați-vă că ați primit alegerile!

Giancarlo Stanton vs Gary Sanchez

We'll be honest with you. We would have to be fools to take Sanchez in this spot, right? Well we're the town fools then, because at +280 Scary Gary is worth a shot. The competition favorites always seem to disappoint, and in the shadow of New York Yankees coechipierului Aaron Judge, Sanchez va fi mult mai motivat decât Stanton. Din nou, acesta este un joc de valoare. Știm că Sanchez nu are șanse mai mari să lovească mai multe HR, doar că are mai multe șanse decât o dictează șansele.

Mike Moustakas vs Miguel Sano

Mike Moustakas pare a renaște pentruKansas City Royals după ce a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut. Cele 25 de HR din acest an sunt deja mai mult decât a lovit în sezoane complete, începând cu debutul său în 2011. 215 lber a crescut din nou Miguel Sano de la Gemeni, care are, de asemenea, un sezon de erupție, aproape egalându-și totalul HR din tot sezonul trecut. Acest meci ar putea merge în orice direcție, dar contrastul lui Moustakas cu sezoanele sale anterioare este ceva de remarcat. Vom merge din nou cu câinele pentru asta la +165, fie că doar pentru că a mai înscris 4 HR în puțin mai multe AB decât Sano.

Aaron Judge vs Justin Bour

Alti Yankees Înfruntarea cu Fish îl găsește pe al 2-lea cap de serie, Aaron Judge, împotriva lui Justin Bour. Deși Judge are deja 30 de ore în acest sezon, cel mai probabil nu va fi la fel de motivat pentru acest Derby. Bour, pe de altă parte, joacă în fața fanilor de acasă la Marlin Park și nu are nimic de pierdut ajungând la a șaptea cap de serie. Pare o mișcare proastă, dar jocul este să luați câinele aici din nou la +240.

Cody Bellinger vs Charlie Blackmon

Cu un an de începători fenomenal,Los Angeles Dodgers' Cody Bellinger are deja 25 de ore din 65 de lovituri. El și Charlie Blackmon sunt destul de familiarizați unul cu celălalt ca rivali din NL West, dar având în vedere că Munții Stâncoși s-au prăbușit recent și Blackmon aparent că a atins deja apogeul, Bellinger ar trebui să o ia cu ușurință. Aceasta este singura cretă pe care o mâncăm la -265.

Cote de câștigător derby Home Run

Pentru câștigătorul absolut, vedem campionul în apărare ca favorit, urmat de Yankees. Aaron Judge, apoi o coborâre abruptă înainte de Cody Bellinger al Dodgers, Miguel Sano al Gemenilor, Mike Moustakas al Royals, Gary Sanchez al Yankees, Justin Bour al celor de la Marlin și, în sfârșit, Charlie Blackmon al celor din Rockies.

Jucător Echipă Cote
Giancarlo Stanton MIA +150
Aaron Judge NYY +175
Cody Bellinger LAD +900
Miguel Sano MIN +850
Mike Moustakas KC +1400
Gary Sanchez NYY +1600
Justin Bour MIA +1600
Charlie Blackmon COL +2000

Folosind sabermetrics și statistici avansate, constatăm că aproape că există valoare în aceste alegeri, deoarece numărul lor de RĂZBOI și ofensive sunt toate destul de mari. Tendințele sunt totuși o altă poveste și nu par să-i favorizeze pe favoriți, în mod ironic.

În ceea ce privește componenta umană, credem că Gary Sanchez va avea cel mai mult de demonstrat, și nu-i așa. fi un derby grozav pentru a-i vedea pe Sanchez și pe Judge în runda finală. Justin Bour ar putea fi, de asemenea, un joc bun la +1600 în fața publicului gazdă. Bour și Sanchez ar trebui să meargă mai departe decât ne așteptăm. Moustakas ar putea fi un gigant adormit la +1600, așa că și o joacă ar putea fi justificată. Jocul începe în curând, așa că accesațiInteracțiune sportivă și obțineți cea mai bună valoare pentru alegerile dvs.

Sunteți de acord cu alegerile noastre? Spune-ne ce crezi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |865
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.