Luni 08.08.2016 - 05:37 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 08/08/2016 - 05:37 EDT

Cote Jocurile Olimpice de la Rio 2016: Speranțe și predicții pentru medalia România

2016 Rio Olympics Odds : România Medal Hopes And Prediction

În timp ce națiunea a ratat prima ediție a Jocurile olimpice moderne, care au avut loc la Atena în 1896, România a fost un loc fix la Jocurile Olimpice de vară de atunci, concurând cu restul lumii de peste un secol. În afară de Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, când Rusia și națiunile simpatice au boicotat jocurile, cel mai bun număr de medalii câștigate de România a fost în timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996, unde au totalizat 22 de podiumuri. Cel mai mare total de medalii de aur obținute de echipa României a fost în timpul jocurilor de la Barcelona din 1992, care s-au soldat cu șapte medalii de aur câștigate.

Peste/sub 2,5 medalii de aur Pentru România

2016 Olympics : România Over / Under 2,5 Gold Medals

2016 Summer Olympics : Total Medals România

În ciuda faptului că Faptul că orice clasare în top trei într-un eveniment olimpic este o afacere uriașă, cel mai important indicator al succesului atletic al unei națiuni tinde să fie numărul medaliilor de aur. În ceea ce privește probele specifice, echipa României a câștigat cel mai mare număr de aur din istoria sa prin atletism, acumulând treisprezece clasamente de top. Următorul cel mai bun eveniment pentru România tinde să fie canotajul, în care au câștigat nouă medalii de aur. Înotul este un alt eveniment în care România se desfășoară bine, câștigând șapte medalii de aur, în timp ce canotajul și caiacul au fost responsabile pentru patru medalii de aur.

Predicție: România câștigă cel puțin trei medalii de aur

The Echipa României de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 ar putea fi cel mai profund grup de talente trimise la o competiție internațională de sport de vară. O parte din această profunzime este derivată de la olimpienii care au câștigat medalii în timpul jocurilor de la Londra din 2012. Sportivii de elită precum Ryan Cochrane și Adam Van Koeverden au câștigat mai multe medalii în ultimul deceniu la evenimentele atletice pe apă. Jennifer Abel este o altă olimpică de lungă durată, care are o lungă istorie de a concura la cel mai înalt nivel, medaliind la Jocurile Olimpice anterioare.

Numărul mare de sportivi olimpici talentați și experimentați pe care România îi trimite la jocuri este sprijinit de profesioniști precum Milos Raonic și Brooke Henderson, ambii fiind printre elita lumii tenisului și golfului. Acești concurenți sunt bine poziționați pentru a învinge pe oricine în orice moment, ceea ce le oferă o șansă mare de a câștiga o medalie de aur. Deși este nefericită pentru acest sport în ansamblu, excluderea multor sportivi ruși din cauza problemelor de dopaj va contribui probabil și la creșterea numărului de aur din România.

Cote de pariere la 100 m Andre de Grasse la Jocurile Olimpice de la Rio

2016 Olympics : Men's Track 100m Betting Odds

Pronostic: Andre De Grasse termină pe locul al patrulea

Cote la pariuri pe echipe la Rio Olympics România Baschet Cote de pariere pe echipe

2016 Olympics : Men's Basketball Odds

Pronostic: Raonic a câștigat medalia de bronz la tenis

Proaspăt cursa sa incredibilă către finala de la Wimbledon - prima dată când un singur jucător masculin din România face acest lucru - Raonic intră la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 cu o notă înaltă, jucând cel mai bun tenisul carierei sale. În drum spre apariția sa istorică în finala de la Wimbledon, Raonic l-a învins în cele din urmă pe Roger Federer la un major. De asemenea, a coborât din două seturi pentru prima dată într-un ATP major. Acest amestec de rezistență și joc de înaltă calitate îl face pe Raonic o adevărată amenințare pentru a câștiga aurul în tenis, mai ales dacă Novak Djokovic își repetă sufocarea de la Wimbledon.

2016 Olympics Betting Sites România

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  De când România a adoptat o lege care interzice pariurile la un singur eveniment, România este forțată să suporte produse de jocuri de noroc, cum ar fi Pro-Line, ceea ce face extrem de dificil pentru jucători să câștige din cauza cotelor teribile și a necesității de a prezice mai mulți câștigători pe un singur bilet. Din fericire, casele de pariuri online oferă o metodă mai rezonabilă pentru fanii de pariuri din România, permițând cote mai bune și o varietate superioară de oportunități de pariere pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016 și alte evenimente sportive.

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1240
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.