Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Știri NFL|| |636

NFL Players with Most Super Bowl Wins

Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl

Articol postat vineri, 15 octombrie - 07: 10 EDT

Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător de la NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem careJucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

România și Statele Unite, ambele se bucură de începutul fotbalului 

Articol postat vineri, 08 octombrie - 11:08 EDT

România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbalul a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

Tom Brady este pozitiv pentru COVID după Bucs Parada Super Bowl 

Articol postat vineri, 8 octombrie - 09:52 EDT

Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după parada cu barca a echipeiSuper Bowl.

Cum să urmăriți NFL-ul în România? 

Articol postat miercuri 08 septembrie - 06:09 EDT

How to watch the NFL in România?

Cu NFL în plină desfășurare, fanii fotbalului din întreaga lume iubesc văzând atingeri grozave, interceptări grozave, lovituri dure și finisaje strălucitoare fiind prezentate pe televizoarele lor. Dar, dacă ești un fan NFL la nord de graniță, există întotdeauna o întrebare principală în minte și aceasta estecum să urmărești NFL-ul în România?

Din fericire pentru tine , avem răspunsul la asta în această piesă, deoarece defalcămmai multe opțiuni diferite pe care le aveți acolo pentru a nu rata niciuna dintre săptămânile de acțiune și săptămânile pentru cele mai mari jocuri dinprogramarea NFL.

Realizări unice din România Super Bowl 

Articol postat luni, 05 iulie - 09:17 EDT

Unique România Super Bowl Achievements

Cupa Stanley este evenimentul sportiv tradițional spre care gravitează România, dar Super Bowl-ul este de asemenea, un eveniment major de pariuri sportive în România. Estimările arată că România pariază peste 150 de milioane de dolari pe marele joc al NFL în fiecare an. Sunt unele România care fac mai mult decât să urmărească Super Bowl-ul de pe margine. Mai multeRomânii auau participat laSuper Bowl și aua realizat câteva momente unice in the game's lore.

Câți bani să pariați pe Super Bowl 

Articol postat vineri, 5 februarie - 08:04 EST

How Much Money to Bet on Super Bowl

NFL este cea mai mare ligă dintre marile ligi nord-americane, ca atare, adună mai multe pariuri decât oricare alta. Aceasta înseamnă căSuper Bowl este unul dintre cele mai pariate pe evenimente sportive din lume - și totul are loc în 4 ore!

Thesuma de bani pariată pe Super Bowl este scandaloasă. Cu atât de mulți pariori care au jucat cote, au fost cheltuiți peste 154 de milioane de dolari laSuper Bowl LIV, devenind a doua cea mai mare sumă pariată din toate timpurile.

Cele mai proaste reclame la Super Bowl 

Articol postat vineri, 5 februarie - 08:04 EST|| |719

Worst Super Bowl Commercials

The Super Bowl pauzele comerciale sunt întotdeauna mult- aspecte anticipate ale întregului spectacol, cu câteva reclame memorabile care se vor menține pe viață iubitorilor de fotbal. Deși, uneori,aceste reclame rămân la spectatori din motive greșite.

Cu costul mediu al unui30- a doua reclamă în joc, estimată la 5,25 milioane USD, este ceva ce aceste companii de publicitate trebuie să facă bine. Dar, pentru cei care înțeleg greșit, este distractiv să chicotească cât de proaste au fost aceste lucruri.

În acest articol vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai proaste reclame la Super Bowl din toate timpurile, abordând detaliile mai fine despre ceea ce cu adevărat nu a făcut clic. Rămâneți pe fază pentru cel mai rău top-10!

Ultimele știri despre Super Bowl LVI cu alegeri și cote 

Articol postat vineri, 5 februarie - 08:04 EST

Latest Super Bowl LVI news with picks and odds

În timp ce fanii NFL sunt concentrați pe sezonul 2020, nu este niciodată prea devreme să începem să privim spre 2021. Și după cum vă puteți imagina, munca grea continuă pentru anul viitor, cu marele joc îndreptat către Inglewood, California. În această piesă, vă oferim cele mai recenteȘtiri Super Bowl LVI cu cote și alegeri pentru ca fanii să se bucure. Cine este favoritul timpuriu pentru a câștiga totul în februarie 2022?

Cele mai proaste emisiuni la jumătatea timpului de Super Bowl 

Articol postat vineri, 22 ianuarie - 10:54 EST

Worst Super Bowl Half-time Shows

TheSuper Bowl Spectacolele de pauză sunt maniacale, dar uluitoare. Adesea prezentând cele mai proeminente figuri din cultura pop, emisiunea de jumătate de normă își propune să mulțumeascăcu mult peste 100 de milioane de telespectatori în fiecare an. Dar, cum țin publicul fericit?

Având în vedere că există sute de milioane de oameni care urmăresc evenimentul, este esențial să fie corect. De cele mai multe ori, lucrurile se dezvăluie și publicul aplaudă cu bucurie spectacolul. Cu toate acestea, uneori, lucrurile chiar nu merg conform planului.

Vom evidenția acei ani în care lucrurile s-au înrăutățit, cu lista noastră a 10 cele mai proaste spectacole la pauză de la Super Bowl din toate timpurile - fără o ordine anume. Așadar, fără adio mai departe, să trecem la asta.

Ofertă de plată anticipată a Super Bowl la Bet365 

Articol postat luni, 18 ianuarie - 09:12 EST

Super Bowl Early Payout Offer at Bet365

Profitați la maximum din pariurile dvs. pe linia de bani Super Bowl cu oferta de plată anticipată la Bet365. Promoția Bet365 NFL cu plata anticipată se plătește atunci când echipa ta crește cu 17 puncte – indiferent dacă câștigă sau nu jocul. Găsiți toate detaliile despre NFL șiOferta de plată anticipată a Super Bowl la Bet365 aici.

How to watch the Super Bowl in România? 

Articol postat miercuri, 13 ianuarie - 08:10 EST

How to watch the Super Bowl in România?

AceastaSuper Bowl Duminică, pe 7 februarie, România va avea o varietate de moduri pentru a surprinde toată acțiunea din ziua respectivă - inclusiv posibilitatea de a alege dacă doresc să vadă publicitate în România sau în SUA.

Cum să face bani în timpul Super Bowl 

Articol postat joi, 7 ianuarie - 10:57 EST

How to make money during Super Bowl

De la propuneri nebune la alegeri de pinata, există mai multe moduri de a face bani în timpul celui mai mare joc al anului.

Câștigătorii din toate timpurile Super Bowl 

Articol postat joi, 07 ianuarie - 10:13 EST

All Time Super Bowl Winners

Vizionat și pariat de milioane, în România, Statele Unite și în întreaga lume,Super Liga Națională de Fotbal Bowl este cel mai mare eveniment sportiv de o zi de pe planetă. De la trecutulCâștigătorii Super Bowl, la cei mai recentiCampioni NFL, aici trecem în revistă acest fenomen de pariuri sportive și listă cele mai bune case de pariuri online axate pe fotbal pentru a paria pe meciul pentru titlul NFL.

Se va repeta Super Bowl-ul de anul trecut anul acesta?| ||809 

Articol postat luni, 14 decembrie - 04:59 EST

Will last year's Super Bowl repeat itself this year?

În momentul în caresezonul regulat NFL se pregătește să se încheie, fanii de pe tot globul numără înapoi zilele pentru sosirea playoff-urilor. Va fi un alt ianuarie sălbatic care va duce la marele joc. Dar,se va repeta Super Bowl de anul trecut anul acesta?

Peste în AFC,Șefii orașului Kansas au fost incredibil de dominanti. Campionii în apărare la Super Bowl prezintă una dintre cele mai bune infracțiuni din joc. În NFC, totuși, cei de la 49ers s-au luptat cu accidentările și riscă să rateze postsezonul. Cum vor ajunge lucrurile să se destrame în această iarnă?

The Weeknd devine primul Black România care evoluează la Super Bowl 

Articol postat vineri, 11 decembrie - 03:29 EST

The Weeknd becomes first Black România to perform at Super Bowl

Adăugați o altă distincție pentru Abel Tesfaye, mai cunoscut sub numele de „The Weeknd", deoarece el devineprimul negru România| ||844 to headline the illustrious Spectacol de pauză Super Bowl. The Weeknd este originar din Toronto și de atunci a devenit unul dintre cele mai mari trupe muzicale din ultimii zece ani, cu peste 45 de single-uri și albume de platină. Viitorul Super Bowl va avea loc pe Stadionul Raymond James din Tampa Bay, în mod provizoriu, pe 7 februarie.

Super Bowl LV va avea 20 % din capacitatea sa 

Articol postat luni, 23 noiembrie - 09:00 EST

Super Bowl LV Will Have 20% Of Its Capacity

NFL plănuiește20% capacitate de locuriraproximativ 13.000 fani - pentruSuper Bowl LV, care în prezent este programat pentru 7 februarie 2021, pe Stadionul Raymond James din Tampa Bay.

Sponsorii de jocuri de noroc ai NFL este doar începutul 

Articol postat vineri, 18 septembrie - 07:30 EDT

NFL's Gambling Sponsors is just the Beginning

Odată cu legalizarea jocurilor de noroc în statele de pretutindeni,NFL a început incursiunea lor însporturi de pariuri permițândechipelor să colaboreze cu sponsorii de jocuri de noroc.

Top 10 cei mai mari jucători defensivi NFL 

Articol postat joi, 10 septembrie - 07:47 EDT

Top 10 Greatest NFL Defensive Players

Deși, de obicei, fundașul vedetă este cel care primește toată atenția, aceștia top 10 cei mai mari jucători defensivi NFL dovedesc că un fundaș dominant poate, de asemenea, nu numai să schimbe jocul, ci și să modifice cursul istoriei NFL.

Top 10 cele mai memorabile sărbători NFL Touchdown 

Articol postat joi 20 August - 04:24 EDT

Top 10 Most Memorable NFL Touchdown Celebrations

De-a lungul istoriei NFL, am văzut starurile înregistrează aterizări incredibile de-a lungul anilor. Și mai bine, odată ce acei jucători au ajuns în zona finală, fanii au fost tratați cu câtevasărbători incredibile de touchdown.

De laJoe Horn sărbătorind delucând un telefon mobil, laTerrell Owens scoțând un sharpie din șosetul său și semnând o minge de fotbal, lista continuă și continuă cu moduri creative în care știfturile de acolo au reacționat după ce au marcat. . Dar, care cele mai bune sărbători de touchdown sunt în fruntea listei?

În această piesă, aruncăm o privire la10 cele mai bune, în nicio ordine anume, fanii le-au văzut vreodată . Mult noroc să încerci să nu râzi sau să zâmbești după ce ai văzut unele dintre aceste sărbători epice de touchdown NFL.

De asemenea, este posibil să vezi vreuna dintre aceste sărbători refăcute în campaniile viitoare? Datorită noilor reguli de celebrare a aterizării NFL, nu putem exclude să se întâmple ceva extraordinar.

Top 10 jucători NFL cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram 

Articol postat marți 18 august - 07:27 EDT

Top 10 NFL Players with most Instagram Followers

Dacă doriți să găsiți cei mai mari jucători ai NFL, nu căutați mai departe decât profilurile lor de pe rețelele sociale. Privițitop 10 cei mai urmăriți jucători NFL pe Instagram și veți găsi cele mai mari superstaruri ale ligii. Ei pot fi sau nu cei mai buni jucători (de obicei sunt), dar influența lor transcendentă pe rețelele sociale îi ajută să-i pună într-o ligă diferită de colegii lor. Să ne uităm la cei mai influenți Instagrameri ai NFL.