Dum. 15.10.2017 - 05:57 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 15/10/2017 - 05:57 EDT

NBA Props - Va câștiga Iguodala în cele din urmă Cel mai bun al șaselea bărbat NBA?

NBA Props - Will Iguodala Finally Win Best NBA Sixth Man?

Eric Gordon - SG|| |663

Houston Rockets

Câștigătorul în regulă al celui de-al șaselea om al anului este Eric Gordon, care a experimentat un sezon renascut cuHouston Rockets ofensa cu octanism ridicat. El a făcut parte dintr-un grup de recorduri care a lovit 1.181 de trei și a aruncat 3.306 încercări. Gordon a fost cel mai consistent trăgător de la Rockets, cu o medie de 3,3 puncte de trei puncte pe joc la 8,8 încercări, bun pentru un .372 3P%.

Eric a fost al doilea după Harden în punctaj Rockets, câștigând 16,2 PPG împreună cu 2.7 RPG și 2.5 APG. Houston s-a bazat pe depășire în loc de pază, ceea ce a făcut din apărarea medie a lui Gordon un punct discutabil.

Al șaselea om al anului, Lou Williams, probabil că va absorbi unele dintre privirile suplimentare pe care Gordon le primește de la Chris Paul și James Harden. Eric a câștigat premiul cu o marjă mică față de Iguodala, iar perspectiva unui număr redus ar putea ridica dificultatea de a repeta ca al șaselea om de top.


Jamal Crawford – SG

Minnesota Timberwolves|| |678

Nobody has won more sixth man of the year awards than Jamal Crawford, who’s collected the honor three times in his career. J. Crossover has been one of the best instant offense bench players for nearly a decade, injecting the Atlanta Hawks, Portland Trail Blazers and Los Angeles Clippers with an average of 15.4 PPG over the past eight seasons.

Crawford. va avea o mare șansă să câștige al patrulea premiu cuMinnesota Timberwolves, servind ca gardian de rezervă pentru clubul mult îmbunătățit. Se va alătura lui Jimmy Butler și Jeff Teague ca completări cheie la o echipă brusc profundă a Timberwolves.

Crawford a fost adesea chemat să facă prea multe pentru Clippers, mâncând eficiența lui Jamal. El se va putea concentra strict pe a marca din nou cu Timberwolves, îmbunătățindu-și șansele pentru a patra victorie a șasea lui bărbat.

Lou Williams – SG

Houston Rockets

Sweet-shooting Lou Williams is a professional scorer in the NBA, with a singular focus on producing points. He happens to be one of the best in the association at drawing fouls and making crazy shots from beyond the arc. Coaches expect Lou to provide instant offense whenever he enters the game, even if doesn’t always match up well against the opposition on the defensive side of the court.

Williams a câștigat premiul pentru sezonul 2014-15, înregistrând 15,5 PPG cu un .861 FT%, în timp ce a scos aproape cinci lovituri greșite pe joc. El i-a ajutat peToronto Raptors să câștige un al doilea titlu consecutiv în Divizia Atlantică în acest proces. Anul trecut, a terminat pe locul al treilea la vot după ce a fost transferat la Rockets, cu o medie de 17,5 PPG.

Lou va fi aliniat cu Chris Paul și James Harden în acest sezon, doi dintre cei mai buni facilitatori din NBA. Un sezon complet cu Houston Rockets ar putea ridica și mai mult producția lui Lou, făcându-l unul dintre candidații de top pentru cel mai bun al șaselea om în 2017-18.


Derek Rose – PG

Cleveland Cavaliers

Nu mai trebuie să rămână îndoiala că cele mai bune zile ale lui Derek Rose au fost furate de răni grave. Asta nu înseamnă că nu poate contribui la un nivel de elită al NBA. Acum că este cuCleveland Cavaliers, Rose va ceda sarcinile principale de manipulare a mingii lui LeBron James, Isaiah Thomas și Dwayne Wade. În calitate de facilitator secundar, Rose va excela în a pătrunde pe bandă, îndreptându-le trăgătorilor Cavs și lovind un săritor ocazional.

O accidentare a lui Isaiah Thomas îi va permite lui Rose mai multe minute să se adapteze la noul său rol și coechipieri. Când Mighty IT se întoarce, Rose s-ar putea transforma într-unul dintre cei mai buni al șaselea bărbați din NBA. În ultimii trei ani, Rose a înregistrat o medie de 17,3 PPG și 4,7 APG în 31,5 minute pe joc. Dacă este limitat la 25 de minute ca o eventuală rezervă, el ar putea în continuare să producă 14-15 PPG, menținând în același timp numere similare pentru asistă.

Dacă Rose prosperă în noul său rol, Cleveland va avea o șansă mai mare să-l învingă pe Războinicii, în timp ce își punea numele în pălărie pentru premiul al șaselea om al anului.


Andre Iguodala – SF

Golden State Warriors

Igoudala poate să nu aibă numerele fanteziste ale unui bărbat de șase în stil Lou Williams, dar el este cunoscut drept cheia care deblochează cea mai bună configurație pentru cinci oameniRăzboinici. Când Andre intră în jocuri împreună cu Curry, Thomson, Durant și Green, grupul Death se activează, decimând orice competiție în urma lor.

În timpul finalelor NBA 2017, formația Death a avut un rating ofensiv scandalos de 141,7 și un rating defensiv de 69,4, rezultând un rating net absurd de 72,4. Acesta este un mic eșantion statistic dintre multe care dezvăluie de ce Andre Iguodala a fost considerat al șaselea om în top în ultimii câțiva ani.

Privind cifrele lui Andre, nu ați ghici niciodată că el are un impact extraordinar la intrare jocul de pe bancă. În ultimii trei ani, a avut o medie de 7,5 PPG, 3,2 APG și 3,8 RPG în timp ce a tras .354 de la linia de trei puncte. Lipsa flash-ului i-ar putea fi dificil să câștige premiul, chiar dacă se numără printre favoriți.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NBA News

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detalii despre jocuri, jucători șiechipe NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park” în afara Scotiabank Arena, pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns în Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  NBA News - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptors primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1313
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  Știri NBA - 09/03/21
  Înalt vs Scurt NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?