Miercuri 20.12.2017 - 07:37 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 20/12/2017 - 07:37 EST

Rapoartele Raptors! Toronto rămâne un concurent marginal, în ciuda recordului

Raptors Report! Toronto Remains a Fringe Contender Despite Record

Toronto încă nu și-a renunțat la statutul de „pretendint”

La 20-8, Raptors sunt o echipă de top cinci în NBA chiar și mai sus. puternicii San Antonio Spurs. Sunt doar la un joc și jumătate în spatele lui Cleveland pentru locul doi în Est. Ei sunt clasați în primele șase în rating ofensiv (al patrulea), rating defensiv (al cincilea), rating net (al treilea) și procentaj de lovituri reale (al cincilea). Au cel mai bun record acasă (11-1) din ligă. Pe scurt, Raptors o omoară!

Rapitorii au instalat o nouă infracțiune și a făcut minuni, după cum arată statisticile. Dar, în ciuda faptului că s-au stabilit ca una dintre cele mai bune echipe ale NBA, puțini încă îi consideră pe Raptors candidați legitimi la titlu. Raptors sunt+400 pentru a câștiga divizia din Boston și sunt +900 (o treime îndepărtată) pentru a câștiga Conferința de Est și a face prima lor călătorie în finală și sunt + 2800 (al șaptelea) pentru a câștiga totul.

Când Thunder (+1400) și Spurs scăpați (+1600) au cote mai bune în campionat, știi că atât cei care fac cote, cât și publicul nu au încredere în Raptors la toate.

O mare parte din snobismul împotriva lui Toronto este atribuită în mare parte performanțelor lor în playoff. În ciuda faptului că a trecut de prima rundă pentru două playoff consecutive, Toronto a fost eliminat eliminat destul de ușor de Cavaliers de ambele ori.

Rapatorii s-au chinuit să treacă de Indiana și de o echipă din Miami, afectată de accidentări, în 2016 și au suferit ieșiri consecutive din primul tur, în ciuda faptului că erau un cap de serie mai mare. Raptorsși-au exorcizat fantomele din playoff în ultimele două postsezone, dar sunt încă o treaptă sub Cavaliers și probabil Celtics.

Dacă Toronto se va schimba perspectiva oricui, va trebui să învingă echipele care contează. Suportul de scoruri și extinderea streaks de victorii împotriva Conferinței de Est slabe nu face nimic pentru reputația lor.

Cu 28 de jocuri sub centură, Toronto are un record de 7-6 împotriva echipelor cu un record de peste .500 și are 1-2 împotriva primelor trei echipe ale Conferinței de Vest, Houston, Golden State și San. Antonio, toți pe drum. Toronto nu a jucat încă cu Cleveland și are doar o întâlnire cu Boston, pe care au pierdut-o la un punct în TD Garden într-un joc în care Kyrie Irving nu a jucat.| ||

Nucleul lui Toronto, format din DeMar DeRozan, Kyle Lowry și Jonas Valanciunas, joacă împreună de cinci sezoane întregi, iar echipa are, probabil, cea mai mare chimie dintre primele cinci echipe NBA. DeRozan și Lowry găsesc modalități de a ajuta echipa, chiar dacă șuturile lor nu cad, iar adăugarea lui Serge Ibaka și creșterea tinerilor lor jucători vor ajuta doar. Dar dacă Raptorii vor să-și renunțe la statutul de „pretenți”, vor trebui să demonstreze că sunt capabili să învingă elitele în mod regulat.

Raptorii au multe de dovedit în 2018

Decembrie este o lună relativ ușoară pentru Toronto, deoarece se confruntă cu echipele marginale din playoff. Începe în ianuarie când vor avea meciuri de văzut. Toronto se confruntă cu Cleveland și Golden State în meciuri consecutive în a doua săptămână, apoi San Antonio și Minnesota în jocuri consecutive săptămâna următoare.


  • 4-3 - Recordul lui Toronto ca subjugați în acest sezon
  • +8,4 - Clasamentul net al lui Toronto în acest sezon, al treilea cel mai bun în liga în spatele doar Golden State (+12,2) și Houston (+11,4)
  • 2-2 - Recordul lui Toronto împotriva spread-ului (ATS) împotriva celor mai bune patru echipe cu care s-au confruntat sezonul acesta; au acoperit împotriva Golden State și au învins Houston, dar nu au reușit împotriva San Antonio și Boston
  • 13/15 - rezultate peste/sub pentru Toronto în acest sezon

Rapatorii sunt încă la distanță de locul doi în Est, cu un record de 20-8. Boston are doar 4-3 în ultimele șapte jocuri și un program ușor al Raptors-ului înseamnă că s-ar putea să-i ajungă din urmă pe Celtics, pe care îi rămân pe locul doi în Divizia Atlantică. Un sfert din pierderile Raptors au venit în cadrul diviziei și cu doar cinci meciuri jucate, Toronto va vedea o mulțime de Boston, Philadelphia și Brooklyn în următoarele luni.

Când joacă Raptors?

Toronto revine la acțiune în această seară la Spectrum Center din Charlotte, la 7:00 PM ET. Aceasta va fi cea de-a doua dintre cele patru întâlniri dintre Raptors împotriva Hornets, învingându-i anterior cu 126-113 în noiembrie anul trecut. Toronto este un favorit ușor la -1,5. Ei au 5-11 ATS când joacă în Charlotte, în timp ce Hornets au 9-8 când joacă acasă.

Atacantul-puter titular Serge Ibaka este considerat discutabil cu o accidentare ușoară la genunchi, în timp ce Hornets sunt fără om mare. Cody Zeller pe termen nelimitat. Apărătorul de rezervă Delon Wright și atacantul central Lucas Noguiera s-au întors ambii de la accidentări mai devreme, iar dacă Ibaka va juca, Raptors vor fi la maxim.

Rezultate / ProgrameToronto Raptors

Categorie :Știri NBA

Mai multe articole...
NBA News - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

NBA News - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||842
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

Știri NBA - 09/03/21
Jucători NBA înalți vs scunzi (2021 INFOGRAFIC) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce media Jucătorul NBA este doar mai puțin de6' 5.

Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?