Sâmbătă, 14.10.2017 - 05:18 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 14/10/2017 - 05:18 EDT

Raportul perspectivelor Toronto Raptors - Cele mai bune 5 alegeri pentru 2017

Toronto Raptors Prospects Report - Top 5 Picks for 2017

Rapoarte despre perspectivele Toronto Raptors|| |663

The Raptorii au rămas în mare parte la fel înainte de noul sezon, dar s-au despărțit de câțiva jucători cheie, inclusiv de rezervă Cory Joseph și atacanții Patrick Patterson și DeMarre Carroll . Cei trei au avut o medie de aproximativ 25 de minute pe joc fiecare, ceea ce înseamnă că vor fi multe minute de înlocuit și asta înseamnă mai mult timp de joc pentru potențialii Raptors.

Un prospect este altfel cunoscut ca un jucător care nu este stabilit. ca făcând parte încă din echipă. Acest lucru ar putea însemna jucători noi, cum ar fi alegerea din prima rundă a acestui an, OG Anunoby, care nu a jucat încă un joc pentru Toronto sau jucători de anul doi sau de anul trei care au jucat minim cu echipa.

Selecțiile de anul trecut, Jakob Se va conta pe Poeltl și Pascal Siakam pentru ancorarea terenului de față a Raptor, în timp ce Delon Wright și Fred VanVleet îl vor sprijini pe Kyle Lowry ca gardieni de rezervă. Iată o privire mai detaliată asupra fiecărui prospect Raptor și asupra modului în care s-ar putea descurca în sezonul următor.


Delon Wright

Alegerea din prima rundă a Raptors în 2015 a avut dezvoltarea încetinită de accidentări, dar acest lucru ar putea fi anul în care rămâne cu echipa. Wright se va lupta cu VanVleet, absolvent al lui Raptors 905, în sprijinul lui Kyle Lowry. În 27 de meciuri sezonul trecut, Wright a înregistrat o medie de 5,6 puncte, 2,1 pase decisive și 1 furt în 16,5 minute de acțiune.

Cu un an mai înțelept, Wright s-ar putea să îl devanseze pe VanVleet pentru locul de rezervă, datorită înălțimii, atletismului și potențialului său defensiv. El are, de asemenea, o șansă să devină un specialist defensiv pentru Raptors și ar putea juca la garda de tir dacă Raptors aleg să devină mici.


Jakob Poeltl

Este greu să te abții de la a te gândi la Poeltl ca la Jonas Valanciunas 2.0, dar dacă mai adaugi niște șmirghel și scazi niște lustruire ofensivă, asta este Poeltl.

Austriacul se străduiește să fie singurul adevărat de rezervă pentru Valanciunas, adesea rănit, iar grija și etica sa de lucru îi câștigă deja pe fani.

Alături de colegul de draft Siakam, Poeltl ar putea conduce la renașterea unui om mare. în 6ix. Tavanul lui este mai jos decât al lui Siakam, dar podeaua lui este mai înaltă. În cel mai rău caz, Poeltl este un om mare cu grit și măcinat, cu ofensă limitată și, în cel mai bun caz, este o mașină dublu-dublă care își va murdari mâinile atâta timp cât echipa câștigă.


Pascal Siakam

În Siakam, Raptors și-au găsit noul iepuraș Energizer. Cameruneanul a arătat flash-uri sezonul trecut când a înlocuit un accidentat Jared Sullinger.

Deși era clar că nu era pe deplin dezvoltat, și-a compensat lipsa de luciu cu pasiune și ferocitate. Acest tip de efort l-a făcut rapid favoritul fanilor.

Siakam este ceea ce oamenii ca Amir Johnson și Jerome Williams au fost pentru Raptors, un jucător agitat. Dar MVP-ul finalelor D-League își dezvoltă și loviturile de trei puncte și după joc. Așteptați-vă ca Siakam să fie și mai îmbunătățit, deoarece joacă un rol mai important pentru echipă.


Bruno Caboclo

Au trecut trei ani de când Masai Ujiri a șocat lumea NBA, luând pe necunoscutul Caboclo ca alegere în primul tur a Raptors. Brazilianul a revărsat potențial cu dimensiunea și darurile sale fizice, dar era clar că era cât se poate de crud. Trei sezoane în D-League și un sughiț cu Raptors și Caboclo progresează încet.

Antrenorul principal al Raptors 905, Jerry Stackhouse, l-a lăudat pe Caboclo pentru dezvoltarea mentală, în timp ce a sigilat campionatul lui 905 cu 31 de puncte 11- performanță de rebound. Caboclo ar putea avea nevoie de un alt sezon pentru a pune totul împreună, dar ar putea vedea mai mult timp cu Raptors anul viitor.


Fred VanVleet

VanVleet este un contrast puternic cu Wright pentru care concurează. minute. În timp ce Wright este lung și atletic, VanVleet are aceeași construcție robustă pe care o are Lowry - fără atletism. De asemenea, este subdimensionat, abia stă în picioare 6'. Ceea ce are el este echilibru, experiență și joc inteligent.

Alumul din Wichita State i-a condus pe Raptors 905 la Campionatul D-League din 2017 și a făcut un scurt tur cu Raptors susținându-l pe Joseph în timpul accidentării lui Lowry până în playoff. Stilul de joc al lui VanVleet nu va face role de evidențiere, dar Raptors se pot relaxa atunci când are mingea în mâini.


Linii de pariuri NBA

România îi iubește pe Raptors! Dar nu doar Raptors, ci șiNBA în general. Și ce este să nu iubești? Un joc în ritm rapid, cu multe scoruri și momente importante. Unii își completează numărul de spectatori conectându-se la pariuri sportive online pentru a paria. A avea bonusuri de înscriere pentru jucătorii noi este mai încurajator, deoarece fanii își răsplătesc dedicarea cu bani reali.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :NBA News

Mai multe articole...
Știri NBA - 18/10/21
Noul program NBA 
NBA New Schedule

Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

NBA News - 07/06/21
Cum să urmăriți NBA în România? 
How to Watch the NBA in România?

Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titlu vreodatăTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

NBA TV România

NBA News - 17/03/21
Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||850
Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

Știri NBA - 09/03/21
Jucători NBA înalți vs scunzi (INFOGRAFIE 2021) 
Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

The bărbații americani medii au o înălțime de 5 picioare 7,5 inci whereas the average Jucător NBA este doar sub6' 5.

Ar putea un bărbat mediu din SUA să ajungă la NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?