Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Worst NBA Players from Last Decade's NBA Champions
Știri NBA

Top 10 cei mai răi jucători NBA din Campionii NBA ai deceniului trecut

Ceitop Cei mai răi 10 jucători NBA de la campionii NBA din ultimul deceniu demonstrează că, deși este nevoie de o echipă pentru a câștiga un titlu, nu îi ia pe toți din echipă.

Top 10 cei mai răi jucători NBA de la echipele de campionat din ultimul deceniu

Nu e nicio rușine să fii al 12-lea om din echipă care vede doar minute când o echipă renunță la steagul alb. Cel puțin ei sunt încă campioni, ceea ce este mai mult decât pot spune mulți membri ai Hall of Fame. Un cip este un cip!

Ne-am uitat la cei zece campioni NBA din anii 2010 pentru a găsi cei mai răi 10 jucători NBA. Acești jucători nu aveau capacitatea, relevanța sau erau de-a dreptul îngrozitori

În luarea în considerare a acești jucători, am exclus potențialii neprevăzuți, semnatarii unici și stele NBA care se aflau la capătul carierei lor. .

10. J.R. Smith (Cavaliers '16)

Înainte de a deveni un meme viu, J.R. Smith a fost de fapt unul dintre cei mai electrizatori jucători ai NBA. De la dunk-urile sale marcante până la bombardarea la distanță lungă, Smith a devenit favoritul fanilor oriunde a jucat. Ei bine, până la notoria sa gafă în jocul 1.

Spre meritul lui Smith, el este cu un pas deasupra tuturor celor de pe această listă. El a fost al șaselea om al anului în 2013 și are o medie de 12,4 puncte în cariera sa. Dar el va fi întotdeauna cunoscut caidiotul satului al echipelor de calibrul campionatului lui LeBron.

9. Jeremy Lin (Raptors '17)

Un alt lucru grozav despreToronto Raptors' Titlul din 2019 era faptul că „Linsanity” făcea parte din el. Prima vedetă asiatico-americană din NBA a făcut furori cu Knicks înainte de a sări în jurul mai multor echipe.

În timp ce Lin nu merită pe deplin să fie inclus în topul celor mai răi zece jucători din NBA, performanța sa îngrozitoare din timpul lui Toronto i-a câștigat acest loc. În opt meciuri din playoff, Lin a înregistrat o medie de1,1 puncte la 22,2% de tiruri în doar 3,4 minute. Acest lucru l-a făcut cu ușurință cel mai rău membru al echipei. Scuze, Jeremy!

8. Zaza Pachulia (Războinicii '17 & '18)

Pachulia face această listă nu pentru că îi lipseau aptitudinile, ci mai mult pentru că îi lipsea etica. Cunoscută dreptcel mai murdar jucător din timpul dinastiei Războinicilor, Pachulia a rănit intenționat jucătorii și a recurs la tactici de agresiune observate mai ales în epoca anilor 80.

Printre cei răniți din Pachulia se numără Russell Westbrook și Kawhi Leonard. S-ar putea să fie doar pe locul 9 pe această listă, dar este cu ușurință unul dintre cei mai răi 5 jucători NBA în ceea ce privește a fi murdar.

7. Dahntay Jones (Cavaliers '16)

Jones a fost atât de rău în timpul mandatului său la Cleveland încâta fost tăiat nu o dată, nu de două ori, ci de trei de ori. Specialistul în apărare a fost semnat de Cavaleri nu doar pentru apărarea sa , dar pentru a putea fi agravatorul lor. Se pare că LeBron și-a plătit chiar și amenzile acumulate în urma vorbelor de gunoi.

Cu Cavs, Jones a apărut în 15 meciuri din playoff, cu o medie de 1,1 puncte în 3,3 minute.

6. Brian Cardinal (Mavericks '11)

Mavs trebuie să demisioneze@BrianCardinal pentru această serie. Nu se poate ca tipi să-l hărțuiască pe Luka. Și nu-l poate lăsa pe Porzingod să riște ejectarea pentru a-și recupera prietenul. Cardinal nu juca asta. Vrei să faci fizic? Zero griji. Hai sa dansam. Stilul de custode.pic.twitter.com/c9KSmV5aHJ

— Ben Rogers (@BenRogers)18 august 2020

Cardinalul este B -partea spre Zaza Pachulia. El a fost „bunul executant” pentruDallas Mavericks. Cunoscut sub numele de"Custodele" Cardinal ar face treaba murdară pentru echipele sale, fie că este vorba de un flop pentru o încărcare, de un fault dur sau de a merge după jucătorii care îi pun pe coechipieri.|| |721

A prominent figure in Purdue University, his alma mater, Cardinal remains a prominent figure in the basketball world. But his career average of 4.6 points (1.1 in the 2011 playoffs) earned him this spot. 

5. Timofey Mozgov (Cavaliers '16)

Mozgov va fi imortalizat pentru totdeauna ca tipul acela pe care Blake Griffin l-a scufundat nu o dată, ci de două ori. Gândiți-vă la Mozgov ca laShawn Bradley minus blocarea loviturilor și cu o medie în carieră de 6,8 puncte.

Când a fost schimbat la Cavs în 2015, Mozgov a stabilit un record devenind primul rus (împreună cu Sasha Kaun) care a câștigat un campionat NBA. El a înregistrat o medie de 1,2 puncte, făcându-l și unul dintre cei mai răi 10 jucători NBA care au câștigat un jetoane în ultimul deceniu.

4. Brandon Rush (Warriors '15)

Cea mai „incitantă” parte despre Brandon Rush este ori de câte ori ar face un coș, deoarece era o performanță rară. Se presupune că Rush a fost un trăgător cu ochită când Warriors l-au semnat, dar în 33 de jocuri cu echipa, el a avutîmpușcare proastă istoric (20-10-45).

Rush would play just three games in the Warriors' 2015 championship run making one basket in six attempts. This season alone could earn him any spot in a 10 worst NBA players list.

3. Eddy Curry (Heat '12)

Young Bulls: Tyson Chandler & Eddy Curry (2001)pic.twitter.com/gtInFKMtvC

— ThrowbackHoops (@ ThrowbackHoops)12 noiembrie 2018

Unul dintre cele mai notorii blocaje la draft, Curry a reușit să câștige un titlu NBA cu Miami Heat, în ciuda faptului că nu a jucat niciun minut în playoff.| ||753

We won't trash Curry too much as he's a suferit o mulțime de nenorociri inclusiv probleme cardiace, acuzații de hărțuire sexuală și uciderea celor zece ai săi. fiica de o luna.

2. Austin Daye (Spurs '14)

Dacă Brandon Rush a avut un sezon de tir istoric prost, Daye a avut ocarieră teribilă de tir. Al 15-lea la general. alegerea din draftul din 2009 a fost promițătoare în sezonul său de debutant, dar a căzut rapid de pe o stâncă.

Daye a câștigat un chip cu Spurs, în ciuda faptului că a jucat într-un singur joc și a ratat ambele încercări de gol. În 293 de jocuri NBA, Daye a înregistrat o medie de 5,2 puncte și a tras 40,2% din teren.

1. Adam Morrison (Lakers '10)

(2010) Adam Morrison ne dă secretele succesului, probabil în cel mai scurt interviu de până acum. 😂pic.twitter.com/dMkN1n5yMm

— Timeless Sports (@timelesssports_)6 martie 2017

Unul dintre | ||777all-time biggest busts, Adam Morrison și-a găsit o „a doua viață” în amurgul carierei sale în NBA, devenind un meme pe vremea când memele nu erau încă un lucru. Legenda Gonzaga a fost selectată pe locul al treilea în general și a obținut o medie de 7,5 puncte la 37,3% de tiruri în cariera sa de patru sezoane.

El a reușit să-și găsească drumul către echipa condusă de KobeLakers|| |782 and played a whopping 13 minutes in their back-to-back title campaign. Morrison will always stand out as one of the NBA's worst defensive players and one of the worst NBA players from a championship team.

La fel cum acești jucători au reușit să fie la locul potrivit la momentul potrivit, așa că poti cand tupariu pe echipe NBA. Multe dintre aceste echipe de campionat au fost neprevăzute și și-au răsplătit frumos susținătorii. Găsiți pariurile NBA potrivite cupariuri sportive online.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive