Top 10 Greatest NBA Starting Lineups

În sport, există un anumit prestigiu care înseamnă să faci parte din formația de start a unei echipe. Cât de departe ajunge o echipă depinde de titulari, care sunt de obicei cei mai buni jucători ai lor. De-a lungul istoriei NBA, au existat nenumărate combinații de formație de start, iar reducerea la zece a fost o sarcină dificilă, dar am luat în considerare realizările echipei, puterea generală a stelei, realizările individuale și factorul de divertisment pentru a vă aduceNBA|| |638’s greatest starting lineups of all-time.

Cele mai bune formații NBA

Războinicii de la Golden State din 2014-2015 au un argument puternic pentru a ocupa locul uneia dintre formațiile fără titlu, dar sunt încă tineri și nu și-au stabilit încă o moștenire mai fermă. 1969-1970Los Angeles Lakers cu Wilt Chamberlain și Jerry West este un alt candidat puternic ca una dintre cele mai bune formații care nu au câștigat campionatul, dar pur și simplu nu au putut trece peste cocoașă. Iar cei 1967-1968Philadelphia 76ers conduși de membrii Hall of Famers, Hal Greer, Moses Malone și Billy Cunningham au fost atât de aproape de a reuși.

TheGolden State Warriors arăta să fie cea mai mare formație de start din toate timpurile, cu jucători MVP precum Kevin Durant și Steph Curry, alături de subevaluatul Klay Thompson și de un puternic defensiv, Draymond Green. Ei sunt cel mai apropiat lucru de o „super-echipă” și îi vor conduce pe Războinici spre măreție. Vor fi foarte scumpe pe liniile de pariuri, dar merită fiecare bănuț. Înscrieți-vă pe site-urile noastre grozave de pariuri pentru a participa la acțiune și pentru a beneficia de câteva promoții.

Rezultate/ProgrameNBA

Categorie :Știri NBA