Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Funniest NBA Inspired Pranks
Știri NBA

Top 10 cele mai amuzante farse inspirate din NBA

Fasele sunt o parte atemporală a culturii sportive, dar uitându-ne latop 10 cele mai amuzante farse inspirate din NBA ar arăta că jucătorii și personalitățile NBA sunt pași mai presus de toți ceilalți.

De aceeaNBA|| |647 remains the most popular sports league outside of soccer: NBA players know how to have fun.

Căutând pe webcele mai populare farse NBA a dezvăluit zeci din fiecare perioadă de timp. Dar am fost parțiali pentru farsele care erau: 1) provocatoare de râs; 2) elaborat și credibil; 3) atemporal - farse care ar fi amuzante indiferent de epocă.

Să ne uităm la cele mai amuzante 10 farse NBA:

Top 10 farse NBA din toate timpurile

Iată. Topul 10 al farselor NBA din toate timpurile. Sper că sunteți de acord cu lista noastră.

10. Bombe false Woj și alte conturi de Twitter false

VIDEO: „Around the Horn” petrece patru minute dezbătând, fără să știe, un tweet fals Wojhttps://t.co/sVQ9JmvPGN pic.twitter.com/fKMtqTLA1A

— Deadspin (@Deadspin)15 iunie 2017

Deși din punct de vedere tehnic nu este o „farsă”, a trebuit să includem asta ca una dintre cele mai bune farse din NBA din cauza cât de bine a păcălita păcălit media sportivă membri. Nici unul dintre cei patru membri ai grupului nu a recunoscut că este un tweet fals al lui Adrian Wojnarowski.

Acest lucru s-a întâmplat adesea când tweeterii falși sunt evidențiați în mass-media sportivă legitimă, ceea ce merită să râzi.

9. Popping rookies nu îmbătrânește niciodată - Sacramento Kings

Fasa cu floricelele NBA este una dintre cele mai amuzante dintre farsele exagerate ale jucătorilor NBA. Demarcus Cousins ​​și Sacramento Kings au dus una dintre clasicele floricele de porumbfarsele de începători NBA la un nou nivel, cufundând întregul apartament al lui Nik Stauskas. Începătorul de atunci era un sport bun și s-a bucurat de renovarea improvizată a locului său.

8. Farsa dublă - Orlando Magic

Probabil ați auzit de farsa de la jumătatea terenului pe care Orlando Magic și fanii săi o trag în timpul pauzei - un fan „norocos” este legat la ochi și face o lovitură de jumătate de teren în care publicul și PA reacționează ca și cum ar fi reușit.

După ce a ratat lovitura, fanul a mărturisit că tocmai a fost concediat, făcându-i pe toată lumea să se simtă oribil pentru că i-a dat acestui fan false speranțe. Psihicul! Fanul s-a dovedit a fi un actor plătit carefăcea glume potențialii farsori.

7. Deținerea arbitrului și a mulțimii - Dallas Mavericks

Fasele NBA April Fools nu se limitează doar la jucători.Proprietul lui Dallas Mavericks Mark Cuban a intrat în asta cu un arbitru NBA care a inclus împins și ceva lupte. După un minut de tensiune, în care toți cei din echipa de antrenori ai Mavs s-au implicat, Cuban a râs dezvăluind viclenia.

Acest lucru rămâne un clasic din cauzacât de credibil a fost și expresia de pe chipul antrenorului asistent al lui Mavs Del Harris spune totul.

6. Shaq s-a clasat pe locul 9 - NBA pe TNT

Shaq și-a câștigat reputația de unul dintre cei mai mari din NBA farsori, dar e pe lista asta de la celălalt capăt. Echipa NBA pe TNT, cu ajutorul Bleacher Report, a publicat un articol „Cele mai mari centre NBA”clasându-l pe Shaq doar pe locul 9 (mai jos decât Jack Sikma și Dwight Howard! )

Din fericire, echipa a dezvăluit că a fost o farsă NBA April Fools, deoarece Shaq tocmai se pregătea să zdrobească HULK!

5. Farsa „ai fost concediat” - Golden State Warriors

În ceea ce ar putea fi cea mai rea dintre farsele jucătorilor din NBA, Andre Iguodala a făcut echipă cu Lyft pentru a-l face pe Festus Ezeli că tocmai fusesecut from the Warriors. Războinicii tocmai câștigaserăTitlul NBA sezonul anterior!

Întregul filmare a fost arătat cu Ezeli fiind condus și a culminat cu el și-a aruncat tortul cadou pe MVP-ul finalelor NBA din 2015. Ezeli a întrebat mai târziu dacă ar fi trebuit să-i dea cu piciorul în fundul lui Iguodala. Nu-l învinovățim dacă chiar a făcut-o.

4. Farsa de sperietură bună - Detroit Pistons

Facile de la mascota NBA sunt destul de comune, dar Hooperul lui Detroit Pistons merită un loc pe această listă pentru consistența sa. Hooper a fost renumit pentru că a ieșit de oriunde pentru a speria nu doar jucătorii nebănuiți din NBA, ci și fanii și străinii la întâmplare.

Esteîntotdeauna amuzant să vezi oameni sărind înapoi de frică. Dar ceea ce face această plasare atât de mare este că glumele lui Hooper vor fi întotdeauna secundare glumei lui. o franciză la care este angajat.

3. Cina organică cu curcan - Miami Heat

Country singer Luke Bryan got one over Miami Heat star Jimmy Butler. Bryan, with help from his family, invited Butler and Meyers Leonard over for some turkey dinner. Unbeknownst to Butler and Leonard, Bryan would pull out a real turkey and ask for their help in gutting it. 

Aceasta ar fi considerată una dintre cele mai bune farse din NBA, deoarece Bryan a reușit să facă ceea ce majoritatea jucătorilor NBA nu au putut:să ia frică în inima lui Jimmy Butler. Bine jucat domnul Bryan!

2. Jucând cu scenariul - NBA pe TNT

NBA pe TNT mai face o apariție pe listă, dar de data aceasta cu prietenul lui Shaq: Sir Charles Barkley. Inspirat de Anchorman: Legenda lui Ron Burgundy, echipa l-a făcut pe Barkley să citească teleprompterul crezând că se va îndrăgosti de farsa „el citește totul pe teleprompter” făcută în film.

Charles"Sunt un prost" Barkley a căzut cârlig, funie și platină. Le-am prins!

1. Glumă Jurassic - Phoenix Suns

CeiSorii știu multe despre cum se râde în ultima vreme. Pe de altă parte, ei sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune echipe NBA când vine vorba de organizarea de farse. A fost greu să depășești farsa cu dinozaur organizată de Goran Dragicdinosaur prank Goran Dragic organized în timpul Halloween-ului 2014.

Aceasta a fostuna dintre cele mai elaborate Farse NBA și diferitele reacții ale gemenilor Morris care aleargă spre dealuri la Archie Goodwin care își aruncă ulciorul cu apă și încearcă să se lupte cu T-Rex vor face din aceasta o farsă clasică a tuturor timpurilor NBA April Fools.

Aceasta este lista de farse și glume din NBA.

Dar dacă vrei să râzi cu adevărat, te poți înscrie lacaruri sportive and wager against several of these teams. Franchises like the Pistons, Suns, and Kings have been pushovers for so long they're practically begging for you to bet against them.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive