Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The 6 NBA Stars Musicians Are Most Obsessed With
Știri NBA

Cei 6 muzicieni vedete NBA sunt cei mai obsedați de

Ați fost vreodată atât de entuziasmat încât ați simțit că ați făcut-o tocmai a făcut o lovitură de departajare la jumătatea terenului? Yputeti sa va alaturati muzicienilor care fac poetici sportivii din NBA ca o modalitate de a va lauda cu abilitatile lor, faima sau succesul lor in viata amoroasa. Simțiți acea adrenalină!

CuNBA All-Star Game la orizont, am decis să aducem un omagiu unui alt mod de a păstra scorul. Acestea sunt cele șase cele mai iubite, cele mai cântate superstaruri de baschet. Acoperând atât hituri, cât și melodii mai puțin cunoscute, câte dintre melodii poți recunoaște?

Unele versuri sunt pură adulare – concentrându-se pe frumusețea și talentul talentului individual al NBA. Acestea sunt foarte bune, dar nu vă faceți griji, am inclus și câteva exemple umbre pentru a condimenta lucrurile!

Image result for michael jordan tongue

1. Michael Jordan - #23 Chicago Bulls

Cine l-ar putea ura pe Michael Jordan? Este vedeta pe care am iubit-o cu toții prin cariera sa în actorie, golf, baseball și ambele în baschet. Este o franciză cu un singur om, așa că nu este de mirare că se află în fruntea listei mele cu 337 de mențiuni de către 176 de artiști diferiți.

Rapperul din Toronto Drake aduce un omagiu bogăției pe care Jordan a făcut-o prin imperiul său de branding pe „ Portland”, când rapează „Zece milioane de dolari... Michael Jordan și pantofii lui de tenis”. Kendrick Lamar, câștigător al premiului Pulitzer, are un întreg cântec și un videoclip dedicat însuși His Airness.

Dar cel mai dulce tribut vine de la „Oameni obișnuiți” a lui Bon Jovi. Replicile sale elocvente descriu un băiat tânăr, care, deși este o „persoană obișnuită”, este binecuvântat cu un „zâmbet ca Michael Jordan”. Wow! Lasă-l să strălucească, MJ!

2. Lebron James - #23 Los Angeles Lakers

Este Lebron James cel mai mare din toate timpurile? Te-ai așezat vreodată cu un creion pentru a compara statisticile dintre Michael Jordan și Lebron? Probabil că nu ați ajuns la nicio concluzie definitivă. Acolo pot ajuta.

Evaluările lor de eficiență a jucătorilor și valoarea de înlocuire sunt aproape identice. James a condus mediocru la echipe la mai multe finale, dar a pierdut mai mult de jumătate dintre ele. Jordan, înconjurat de alte legende, a câștigat șase titluri NBA.

Deși aceste statistici pot fi destul de dezordonate, pot spune definitiv că Lebron cu 144 este (deocamdată!) numărul 2 în mențiunile cântecelor. Dacă sunteți fan James, nu vă faceți griji, încă mai aveți timp să vă prindeți din urmă! Și vă las cu câteva pietre prețioase pentru a vă consola între timp:

DJ Drama a făcut echipă cu A$AP Rocky și Drake pentru a-mi aduce un omagiu lui James în hitul lor „My Moment:” „Time Came and I owned it/ Exact like Lebron James start Ballin´"

With props from such tops, there’s no shame in this game!

3. Kobe Bryant - #8 și #24 Los Angeles Lakers

În urma prăbușirii neașteptate a elicopterului și a trecerii -departe de Kobe Bryant, ne putem aștepta să fie scrise mai multe omagii en memoria. Punerea celor mai multe puncte de vreun gardian îi cimentase deja statutul legendar. Cele 103 mențiuni de pe cincizeci de albume confirmă și reflectă ceea ce a realizat deja. Ne așteptăm ca acestea numerele să continue să crească.

Având în vedere că Black Mambo vorbește spaniolă și italiană, nu este de mirare că primește recuzită din versurile în spaniolă de la Bad Bunny. Alți clasici care arată dragostea pentru Kobe sunt Lil Wayne din „Kobe Bryant ,” Wiz Khalifa în „Errday” și „Hungry” a lui Fergie.

Ceea ce ar putea fi surprinzător este dragostea copleșitoare pe care o primește în limba germană. Am numărat 26 a artiști cu melodii care îl menționează pe Bryant în germană, inclusiv rapperul rapper din Stuttgart Dardan, care are o melodie numită „Kobe”. Aveți grijă să nu lăsați acele versuri explicite printr-un traducător!

Image result for yao ming

4. Yao Ming - #11 - Houston Rockets

Yao Ming este singurul sportiv născut în afara SUA care a făcut această listă La 7 picioare și 6 inci, el era cel mai înalt jucător din NBA la acea vreme și continuă să fie singurul jucător născut în afara SUA care a primit cele mai multe voturi All-Star.

Cu 98 de mențiuni, Ming ar trebui să fie mândru de înălțimea atracției sale. Acestea includ câteva cântece întregi dedicate exclusiv dinastiei Ming. Lil Wayne, în special, pare să aibă o obsesie uriașă pentru Ming.

În cântecul său „Yao Ming”, spune el că este „la fel de înalt ca Yao Ming”. Îmi pare rău, Lil Wayne este numit mic pentru ceva. Înălțând 5 picioare 4 inci, are nevoie de multă imaginație pentru a se crede!

5. Shaquille O'Neal - #34 - Los Angeles Lakers

Fiind unul dintre cei mai de succes, emblematici și talentați superstaruri NBA, Shaq merită fiecare dintre cele 90 de melodii ale sale. Chiar și la 325 de lire sterline, își trage greutatea.

Să nu urăști prea mult. , dar câteva dintre aceste melodii menționate provin de la însuși Shaq. Este asta înșelăciune? Sau doar un alt exemplu al acestui multitalentat atlet-rapper-actor?

În timp ce Lil Wayne și-a întins imaginația la câțiva metri, Aaron Carter Cântecul lui Aaron, în vârstă de 13 ani, „That's How I beat Shaq” explică cum l-a învins pe acest geniu de 7 picioare într-un meci unu-la-unu.

Crezi asta. baby face „l-a privit în față, l-a însuflețit”? Și a ajuns să-l bată și să-l facă pe Shaquille să „plângă ca un bebeluș”? Poate ar trebui să-l lăsăm pe Shaq să-și lase propriul tribut muzical.

Image result for dennis rodman

6. Dennis Rodman - #10 - Detroit Pistons| ||710

This showman is no stranger to the spotlight! In between marrying himself and visiting Kim Jung Il, who he believes to be his soulmate, he has managed to appear in songs 54 times.

Unele dintre aceste referințe, desigur, provin din propria sa muzică. Dar multe dintre ele provin de la oameni care îl admiră sau cel puțin sunt uluiți de părul său multicolor. Acești artiști includ Lil Wayne, Master P, Gucci Mane și Jay-Z.

El a reușit să rămână în centrul atenției în toți acești ani. A avut o scurtă carieră de lupte și un album muzical a fost lansat în 2017. Cu zvonurile că ar fi un spion care lucrează pentru Donald Trump, ne putem aștepta la mai multe momente memorabile de la acest impresar extrovertit.