Miercuri 23.08.2017 - 11:09 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 23/08/2017 - 11:09 EDT

R.J. Barrett este următorul superstar al baschetului din România

R.J. Barrett Is România's Next Basketball Superstar

Viitorul baschetului din România

RJ Barrett a șocat lumea, conducând echipa națională sub 19 ani a României la prima medalie de aur din istoria țării, în orice moment. turneu internaţional de baschet. România a completat o dezamăgire de 79-60 a italienilor pentru a câștiga campionatul FIBA ​​U19 2017, Barrett a contribuit la victorie cu 18 puncte, 12 panouri și patru pase decisive... Impresionant, dar performanța lui Barrett în semifinale a fost cea care a prins-o pe atenția comunității internaționale de roundball.

Barrett a uimit împotriva unei echipe foarte favorizate din Statele Unite, antrenată de legenda colegiului din Kentucky, John Calipari, care a condus România U19 la o supărare răsunătoare 99-87. RJ a fost monstruos, scăzând cu 38 de puncte în fața americanilor, reținând 13 recuperări și atingând 5 pase decisive.

Barrett a dominat pe parcursul întregii competiții, înregistrând o medie de 21,6 puncte pe meci, precum și 8,3 recuperări și 4,6. asistă. Pe merit,RJ a fost numit MVP al campionatului FIBA ​​U19, cu doi ani mai mult decât el. Nu este prima dată când depășește în mod clar jucătorii mai în vârstă. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale viitorului lui RJ Barrett este faptul că el s-a impus întotdeauna ca cel mai tânăr membru al echipelor de elită.

Barrett se declară pregătit pentru NCAA

După ce a dominat cele mai înalte echipe. nivel de baschet non-profesional la vârsta de 17 ani, RJ Barrett a decis să se reclasificesă se reclasifice pentru sezonul 2018 al colegiului NCAA. Înainte de acest anunț, RJ a adunat deja interes de la toate programele de baschet universitare de top din Statele Unite. El și-a stabilit top cinci să fie Arizona, Duke, Kentucky, Michigan și Oregon. Indiferent de destinația sa, RJ va avea un impact extraordinar pe tot parcursul sezonului de facultate, inclusivMarch Madness.

Se alătură unuiNCAA clasă care este absolut plină de talent de jucători în franciză, inclusiv Bol Bol, Zion Williamson și Marvin Bagley Jr., toți aceștia vor juca pentru statutul de alegere numărul unu în clasamentul || |684NBA draft. Similar acestor perspective, Barrett arată tipul de abilitate ofensivă de elită și atletism rezervat de obicei jucătorilor cu o jumătate de deceniu mai în vârstă.

RJ încă mai trebuie să-și dezvolte lovitura de săritură și lovitura greșită, în timp ce învață să termine la margine cu mâna dreaptă. La fel ca majoritatea jucătorilor tineri, îi lipsește tipul de forță de bază care le permite jucătorilor să termine drive-urile prin contact, desenând jocuri în trei puncte. Aceste tipuri de abilități sunt relativ ușor de predat, în comparație cu jocul deja avansat al lui RJ.

Orice critică la adresa jocului lui Barrett va fi depășită de potențialul absolut al talentului său atletic copleșitor și de capacitatea sa de a rămâne calm la nivel ridicat. -situatiile de profil. Cu excepția accidentării, Barrett este poziționat pentru a deveni unul dintre cei mai buni jucători din istoria României.

Cu un pic de noroc, el ar putea deveni legenda preeminentă a baschetului din România, înlocuind celebrul său Naș și prieten de familie, Steve Nash. .

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri NBA

  Mai multe articole...
  Știri NBA - 18/10/21
  Noul program NBA 
  NBA New Schedule

  Sezonul este bine în curs și aruncăm o privire la programul NBA 2021/22. Pentru a înțelege exact cum se va desfășura sezonul 2021/22, vom intra în detaliu despre jocurile, jucătorii șiechipele NBA care vor concura pentru pozițiile postseason.

  Știri NBA - 07/06/21
  Cum să urmăriți NBA în România? 
  How to Watch the NBA in România?

  Ești fan Raptors? Un fan NBA? Te întrebiunde să urmărești NBA în România?

  Interesul și audiența au explodat pentruToronto Raptors pe cale de a câștiga primul lor titluTitlu NBA în 2019. Sigur, Raptors au avut întotdeauna un număr decent, fiind singura organizație din România dintr-o ligă de 30 de echipe profesioniste de baschet, dar cursele de campionat au o modalitate de a scoate chiar și fanii marginali de pe margine din orașul internațional pentru a fi numărați printre cei 5.000 din „Jurassic”. Park" în afara Scotiabank Arena de pe malul lacului Ontario.

  Deși Toronto Raptors nu au ajuns la Playoff-urile NBA în acest sezon, suntem siguri că se vor întoarce anul viitor. Puteți urmări progresul tuturor echipelor alături deexperții noștri din industrie aici la România Sports Betting.

  NBA TV România

  NBA News - 17/03/21
  Uită-te la acest Bling - Raptorii primesc „cele mai mari” inele din istoria NBA | ||1280
  Look at this Bling - Raptors receive ‘largest’ rings in NBA history

  The Raptors players and coaches were presented with their Inelele de campionat NBA și au dezvăluit noul banner pentru campionii NBA 2019/20, spre bucuria fanilor din Toronto.

  NBA News - 09/03/21
  Tall vs Short NBA jucători (INFOGRAFIE 2021) 
  Tall vs Short NBA players (2021 INFOGRAPHIC)

  The masculul american mediu are 5 picioare 7,5 inci înălțime în timp ce mediaJucător NBA este doar mai puțin de6' 5.

  Un bărbat mediu din SUA ar putea ajunge în NBA? Și ce înseamnă să ai peste șapte picioare înălțime într-o ligă de jucători mai scunzi?